Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies Sarawak, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес Центр Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класу Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн
Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 389
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 2039 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (2039)
Відсортувати за:
Alexander V. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
хороший отель и приветливый персонал

отличные номера и ванная
9
Новый отель. Расположен в центре Кучинга. Хороший бассейн и фитнес центр.Вечером в лобби отеля живая музука. Бесплатный интернет.
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 2 вересня 2012 р.
Новый отличный отель

Расположение и бассейн
9,7
Мы остановились на одну ночь и нам все очень понравилось - отель новый, в номере такой полный набор: мыльные принадлежности, халаты и тапочки, чайник и кофе, даже есть коврик для йоги. Воспользовались сауной, джакузи и бассейном - бесплатно для жителей отеля. В номерре окно во всю стену с видом на город и реку - очень красиво. Мы жили на пятнадцатом этаже. Есть спортивный зал рядом с бассейном. Нам так понравился отель, что мы с удовольствием провели в нем весь день! Интернет бесплатный в холле по паролю, который дают на ресепшине. Можно в бассейне сидеть на лежаках и работать на компьютере - сигнал нормальный. В номере большой телевизор и хорошие качественные новые фильмы посмотрели на английском языке правда. В холле есть кафе, где продают пирожные. Рекомендуем этот отель - обязательно приедем сюда еще раз!
Andrey K. Поїздка вдвох Russia, 6 березня 2012 р.
красивый отель,приветлиый персонал

Расположение.
9,3
Отель находится на возвышенности. Из окна открывается красивая панорама набережной и реки Саровак.Отель красивый.Номера просторные и чистые.Есть бассейн,тренажерный зал.
Sightseeing/Attractions Tip: Основные достопримечательности находятся рядом:площадь кошек,набережная реки Саровак,центральный рынок,китайский храм ..
Sergey Y. Поїздка вдвох Russia, 12 травня 2010 р.
Отель в городе кошек

Новый. Это сразу видно - все в отеле просто блестит. Все новое. Расположение нормальное. Номера просторные.
9,7
Отель понравился. Точно остановился бы там второй раз.
Restaurant Tip: Кушали в отельном ресторане - еда вкусная. Но в городском ресторанчике на набережной еда совсем не хуже, а цены дешевле. В принципе все доступно и нам понравилось.
Zbigniew G. Поїздка вдвох Germany, 16 березня 2012 р.
Super Hotel - Super polozony.

Blisko zeki i centrum Handlowego.
8
nasze pokoje superior king room-hot duze z wanna i prysznicem. duza sypialnia - klima - tv - czysto - mila obsluga. wycieczki mozna kupic obok recepcji. w tej samej cenie co w centrum. wszystko jest co do zycie potrzebne. polecam spacer brzegiem zeki - kosztowanie jedzenia - park narodowy - orangutany - delfiny - spacer po zece. posilki sa w odrebie 100 m od hotelu w kazdej kategori. a i w podziemiu hotelu znajduja sie dobre lokale. polecam!
Grace L. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 7 липня 2014 р.
Disappointing, Will not be back

Spacious room, near to town
6
Check in and out were fast. However the room is disappointing. The first day we reached there, our room's aircond wasn't functioning well and it was warm. Luckily the staffs responded fast and changed us to another room and the aircond was functioning fine. However, the room's sink was slow in draining the water. Every time we wash hands or face, it takes a long time to drain the water. The shower's water pressure and temperature also were not great. Water pressure is low and water temperature is not stable. Sometimes it's cold and other times it is terribly hot. Staffs were however quite friendly but not knowledgeable about hotel's facilities like the spa. Also, the brochures for spa available in our room was not up to date. It stated that treatments from 12pm to 3pm are entitled to 50% but no such thing when I reached the spa. The room for the massage I booked was also very warm and the masseuse also has bad breath so the massage wasn't relaxing. Overall, I expected more from Pullman hotel and will not be back.
Simon C. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 30 червня 2014 р.
Great place and nice people. Good for eco-tourism.

New, clean and good location
9,7
It was my second time visiting Kuching and also second time staying in the hotel. Everything was great. Just 3 minutes walk from the hotel, it is Kuching's most popular seafood place, Topspot Seafood Centre which has more than 10 seafood stalls operating there. If you are fan of fresh seafood, don't miss the opportunity to go there.
Heng B. Група Malaysia, 29 червня 2014 р.
Hotel is new. Staffs are friendly.

Centrally located, hotel is new, staffs are friendly
8
Heng B. Поїздка вдвох Malaysia, 29 червня 2014 р.
Centrally located

Centrally located, staffs are friendly and hotel room is comfort
9
Kim S. Ділова поїздка Singapore, 29 червня 2014 р.
New hotel

Location, staff and new
6
One of the newer hotels in Kuching city. Room is huge with spacious bathroom

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pullman Kuching Hotel КучінгPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес ЦентрPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класуPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Pullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A01