Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies Sarawak, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес Центр Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класу Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн
Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю
Розміщення: Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 389
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 1908 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (1908)
Alexander V. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
хороший отель и приветливый персонал

отличные номера и ванная
9
Новый отель. Расположен в центре Кучинга. Хороший бассейн и фитнес центр.Вечером в лобби отеля живая музука. Бесплатный интернет.
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 2 вересня 2012 р.
Новый отличный отель

Расположение и бассейн
9,7
Мы остановились на одну ночь и нам все очень понравилось - отель новый, в номере такой полный набор: мыльные принадлежности, халаты и тапочки, чайник и кофе, даже есть коврик для йоги. Воспользовались сауной, джакузи и бассейном - бесплатно для жителей отеля. В номерре окно во всю стену с видом на город и реку - очень красиво. Мы жили на пятнадцатом этаже. Есть спортивный зал рядом с бассейном. Нам так понравился отель, что мы с удовольствием провели в нем весь день! Интернет бесплатный в холле по паролю, который дают на ресепшине. Можно в бассейне сидеть на лежаках и работать на компьютере - сигнал нормальный. В номере большой телевизор и хорошие качественные новые фильмы посмотрели на английском языке правда. В холле есть кафе, где продают пирожные. Рекомендуем этот отель - обязательно приедем сюда еще раз!
Andrey K. Поїздка вдвох Russia, 6 березня 2012 р.
красивый отель,приветлиый персонал

Расположение.
9,3
Отель находится на возвышенности. Из окна открывается красивая панорама набережной и реки Саровак.Отель красивый.Номера просторные и чистые.Есть бассейн,тренажерный зал.
Sightseeing/Attractions Tip: Основные достопримечательности находятся рядом:площадь кошек,набережная реки Саровак,центральный рынок,китайский храм ..
Sergey Y. Поїздка вдвох Russia, 12 травня 2010 р.
Отель в городе кошек

Новый. Это сразу видно - все в отеле просто блестит. Все новое. Расположение нормальное. Номера просторные.
9,7
Отель понравился. Точно остановился бы там второй раз.
Restaurant Tip: Кушали в отельном ресторане - еда вкусная. Но в городском ресторанчике на набережной еда совсем не хуже, а цены дешевле. В принципе все доступно и нам понравилось.
Zbigniew G. Поїздка вдвох Germany, 16 березня 2012 р.
Super Hotel - Super polozony.

Blisko zeki i centrum Handlowego.
8
nasze pokoje superior king room-hot duze z wanna i prysznicem. duza sypialnia - klima - tv - czysto - mila obsluga. wycieczki mozna kupic obok recepcji. w tej samej cenie co w centrum. wszystko jest co do zycie potrzebne. polecam spacer brzegiem zeki - kosztowanie jedzenia - park narodowy - orangutany - delfiny - spacer po zece. posilki sa w odrebie 100 m od hotelu w kazdej kategori. a i w podziemiu hotelu znajduja sie dobre lokale. polecam!
Tze S. Ділова поїздка Malaysia, 14 квітня 2014 р.
comfort big enough

big enough
8
Michael O. Поїздка вдвох Australia, 13 квітня 2014 р.
Exceptional value for money

Spacious, clean, friendly
9,7
Very good stay and the staff were friendly and polite. The Hotel itself was remarkably clean and had everything to offer, from a nice bar with great Tapas and cocktails, to a vast array of hot food for breakfast. The room we chose had a great view and was serviced each day. The pool is large and refreshing, something you need to escape from the heat. Easy walking access to all food, shops and river walk. I would recommend this Hotel for Couples and business, not really a family orientated type of Hotel. I would stay here again
Alida M. Поїздка вдвох Malaysia, 13 квітня 2014 р.
Pleasant

Cleanliness, attentiveness of staff at the reception, room
8,7
Firstly, i would like to say how impressed i am with Pullman. I booked through Agoda stating that it'd be a second honeymoon for my husband and i. We arrived at the hotel around 1pm and was informed that our room was all ready. Since we were in Kuching for the very first time and it was supposed to be a romantic time for us, the hotel had kindly provided us with free breakfast for both mornings we were there. Imagine our surprise when we got to the room, there was a pair of swans (from towel) and rose petal on the bed as well as in the bathtub. We were very pleased and touched. The King Deluxe room was spacious and the bathroom was huge. We like the view from our room, overlooking the river. we would definitely be back next time, with our children. Thank you Pullman!
Car D. Поїздка вдвох Malaysia, 10 квітня 2014 р.
clean fast check in safety friendly sraffs

big room clean wifi for an hour near shopping mall
10
Wilson T. Поїздка вдвох Malaysia, 4 квітня 2014 р.
Clean and huge!

Nice view, good service and clean
8
Feel relax and enjoyable

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pullman Kuching Hotel КучінгPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес ЦентрPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класуPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Pullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B07