чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies Sarawak, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес Центр Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класу Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн
Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 389
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 2272 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (2272)
Відсортувати за:
Alexander V. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
хороший отель и приветливый персонал

отличные номера и ванная
9
Новый отель. Расположен в центре Кучинга. Хороший бассейн и фитнес центр.Вечером в лобби отеля живая музука. Бесплатный интернет.
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 2 вересня 2012 р.
Новый отличный отель

Расположение и бассейн
9,7
Мы остановились на одну ночь и нам все очень понравилось - отель новый, в номере такой полный набор: мыльные принадлежности, халаты и тапочки, чайник и кофе, даже есть коврик для йоги. Воспользовались сауной, джакузи и бассейном - бесплатно для жителей отеля. В номерре окно во всю стену с видом на город и реку - очень красиво. Мы жили на пятнадцатом этаже. Есть спортивный зал рядом с бассейном. Нам так понравился отель, что мы с удовольствием провели в нем весь день! Интернет бесплатный в холле по паролю, который дают на ресепшине. Можно в бассейне сидеть на лежаках и работать на компьютере - сигнал нормальный. В номере большой телевизор и хорошие качественные новые фильмы посмотрели на английском языке правда. В холле есть кафе, где продают пирожные. Рекомендуем этот отель - обязательно приедем сюда еще раз!
Andrey K. Поїздка вдвох Russia, 6 березня 2012 р.
красивый отель,приветлиый персонал

Расположение.
9,3
Отель находится на возвышенности. Из окна открывается красивая панорама набережной и реки Саровак.Отель красивый.Номера просторные и чистые.Есть бассейн,тренажерный зал.
Sightseeing/Attractions Tip: Основные достопримечательности находятся рядом:площадь кошек,набережная реки Саровак,центральный рынок,китайский храм ..
Sergey Y. Поїздка вдвох Russia, 12 травня 2010 р.
Отель в городе кошек

Новый. Это сразу видно - все в отеле просто блестит. Все новое. Расположение нормальное. Номера просторные.
9,7
Отель понравился. Точно остановился бы там второй раз.
Restaurant Tip: Кушали в отельном ресторане - еда вкусная. Но в городском ресторанчике на набережной еда совсем не хуже, а цены дешевле. В принципе все доступно и нам понравилось.
Zbigniew G. Поїздка вдвох Germany, 16 березня 2012 р.
Super Hotel - Super polozony.

Blisko zeki i centrum Handlowego.
8
nasze pokoje superior king room-hot duze z wanna i prysznicem. duza sypialnia - klima - tv - czysto - mila obsluga. wycieczki mozna kupic obok recepcji. w tej samej cenie co w centrum. wszystko jest co do zycie potrzebne. polecam spacer brzegiem zeki - kosztowanie jedzenia - park narodowy - orangutany - delfiny - spacer po zece. posilki sa w odrebie 100 m od hotelu w kazdej kategori. a i w podziemiu hotelu znajduja sie dobre lokale. polecam!
Siew K. Ділова поїздка Malaysia, 18 січня 2015 р.
Overall OK

Food, Room Comfortable and Clean
8
Overall OK because is for business trip and stay at night only
Renee L. Ділова поїздка Malaysia, 16 січня 2015 р.
A compromised stay

Location, location & location
6
As a hotel guest, I felt that my safety is compromised that the hotel is ignorant about safety standards and fire hazards. This matter was highlighted to the hotel upon my checkout; 1) There are very limited wall sockets to allow guests to charge their electrical appliances safely, and there are just too many wires laying around. 2) A 3-pin plug was used to provide AC connection to 3 electrical appliances (ie. tv, speaker & table lamp) from 1 wall socket. I felt that it is unacceptable for a 5-star hotel to have such low safety standards and ignore fire hazards especially when the electricity current flow is still unstable in Sarawak.
Benny T. Ділова поїздка Malaysia, 13 січня 2015 р.
mordern elegant

next to mall, near tourist attraction, foos everywhere
9,7
Is a good one.
John A. Ділова поїздка Australia, 11 січня 2015 р.
Dr John Aussie Academic was impressed

Location to CBD dinning Staff and cost
9,3
Safe place for guest Multicultural cuisine Expertise and positive attitude of all staff Pool facilities great 24 /7 for late arrivals Only minor suggestion from me a who is a self confession coffee diehard os a coffee pod machine for late night guests
Randy T. Поїздка вдвох Malaysia, 11 січня 2015 р.
Quick Getaway at Hotel Pullman

The bed in the room was extremely comfortable, the staff were friendly, the hotel is just a stones throw away from the city centre
8,7
The overall experience of our stay at Pullman is generally great. However, there were a few matters which seems our of the norm - room slippers were only provided on request, bath foams / shampoos were of inferior quality (me just being picky), there weren't any toothbrush nor toothpaste in our room. Having that said, the staff were more than friendly when they assisted in placing our luggage into our room when it was ready as well as providing us with a late check out as our flight out of Kuching was in the early evening. All in all the team tries their best to accommodate our stay and this could be improved with the ready amenities within the room rather than having to request for it. Kudos =)

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pullman Kuching Hotel КучінгPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес ЦентрPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класуPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Pullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B08