Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Pullman Kuching Hotel

1A Jalan Mathies, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93100 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Буфет/Кафе Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Танцювальна зала Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вхід Pullman Kuching Hotel Кучінг - Танцювальна зала Pullman Kuching Hotel Кучінг - Буфет Pullman Kuching Hotel Кучінг - Рецепція Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фітнес-зал Pullman Kuching Hotel Кучінг - Спа-центр Pullman Kuching Hotel Кучінг - Спа-центр
Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вид Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-бар Pullman Kuching Hotel Кучінг - Ресторан Pullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес Центр Pullman Kuching Hotel Кучінг - Басейн Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня Pullman Kuching Hotel Кучінг - Фойє Pullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класу
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 389
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 2362 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (2362)
Відсортувати за:
Alexander V. Поїздка вдвох Russia, 20 січня 2013 р.
хороший отель и приветливый персонал

отличные номера и ванная
9
Новый отель. Расположен в центре Кучинга. Хороший бассейн и фитнес центр.Вечером в лобби отеля живая музука. Бесплатный интернет.
Anna C. Поїздка вдвох Russia, 2 вересня 2012 р.
Новый отличный отель

Расположение и бассейн
9,7
Мы остановились на одну ночь и нам все очень понравилось - отель новый, в номере такой полный набор: мыльные принадлежности, халаты и тапочки, чайник и кофе, даже есть коврик для йоги. Воспользовались сауной, джакузи и бассейном - бесплатно для жителей отеля. В номерре окно во всю стену с видом на город и реку - очень красиво. Мы жили на пятнадцатом этаже. Есть спортивный зал рядом с бассейном. Нам так понравился отель, что мы с удовольствием провели в нем весь день! Интернет бесплатный в холле по паролю, который дают на ресепшине. Можно в бассейне сидеть на лежаках и работать на компьютере - сигнал нормальный. В номере большой телевизор и хорошие качественные новые фильмы посмотрели на английском языке правда. В холле есть кафе, где продают пирожные. Рекомендуем этот отель - обязательно приедем сюда еще раз!
Andrey K. Поїздка вдвох Russia, 6 березня 2012 р.
красивый отель,приветлиый персонал

Расположение.
9,3
Отель находится на возвышенности. Из окна открывается красивая панорама набережной и реки Саровак.Отель красивый.Номера просторные и чистые.Есть бассейн,тренажерный зал.
Sightseeing/Attractions Tip: Основные достопримечательности находятся рядом:площадь кошек,набережная реки Саровак,центральный рынок,китайский храм ..
Sergey Y. Поїздка вдвох Russia, 12 травня 2010 р.
Отель в городе кошек

Новый. Это сразу видно - все в отеле просто блестит. Все новое. Расположение нормальное. Номера просторные.
9,7
Отель понравился. Точно остановился бы там второй раз.
Restaurant Tip: Кушали в отельном ресторане - еда вкусная. Но в городском ресторанчике на набережной еда совсем не хуже, а цены дешевле. В принципе все доступно и нам понравилось.
Zbigniew G. Поїздка вдвох Germany, 16 березня 2012 р.
Super Hotel - Super polozony.

Blisko zeki i centrum Handlowego.
8
nasze pokoje superior king room-hot duze z wanna i prysznicem. duza sypialnia - klima - tv - czysto - mila obsluga. wycieczki mozna kupic obok recepcji. w tej samej cenie co w centrum. wszystko jest co do zycie potrzebne. polecam spacer brzegiem zeki - kosztowanie jedzenia - park narodowy - orangutany - delfiny - spacer po zece. posilki sa w odrebie 100 m od hotelu w kazdej kategori. a i w podziemiu hotelu znajduja sie dobre lokale. polecam!
Gary T. Ділова поїздка Singapore, 22 травня 2015 р.
Decent stay

Room service , bed and cleanliness
8,3
Bee K. Поїздка вдвох Malaysia, 20 травня 2015 р.
strategic location

strategic location, value for money and clean
7,7
the hotel is located strategically in kuching town - near to the river cruise the room is spacious and clean value for money would recommend friends to stay here
Donna L. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 20 травня 2015 р.
Convenient and great location

Good location, and clean
7,3
Very happy with the hotel and the service. Good locations!
Lilly J. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 19 травня 2015 р.
not a family friendly

bed, pillow and bathroom
5,3
Staff not friendly, food not as per expectation, internet too slow
Kwee G. Поїздка вдвох Malaysia, 16 травня 2015 р.
a nice 5* hotel

1. location. 2. room is clean and comfortable. 3. All the things in the room are in working conditions.
8,3
I have good experience for my two nights stay. I only use the facilities in the room and breakfast at the restaurant. Check in is fast and helpful staff, the bell boy show us how to use the lift with key card and key card was too sensitive, bell boy tried a few time to access the room. After we went out and we have problem to access to 11 floor in the lift. We go to the receptionist and she prepare new cards cards for us. She even go with us all the way to our room to make sure the new cards are working. A big thumb up for the girl. (i should take down her name). The new cards were working fine for my nights stay. The foods for the breakfast are tasty and many choices. Check out was so fast and suprised me, after I returned the key card and the girl key in the room number in the pc. Less than half a minute she said is ok and all done. (imagine I have to wait 15 mins for them to check the room at Damai Puri hotel) The staff are helpful but most of them are too serious look (another tumb up if they smile a bit)

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Pullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Pullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Буфет/КафеPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Танцювальна залаPullman Kuching Hotel Кучінг - ВхідPullman Kuching Hotel Кучінг - Танцювальна залаPullman Kuching Hotel Кучінг - БуфетPullman Kuching Hotel Кучінг - РецепціяPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Фітнес-залPullman Kuching Hotel Кучінг - Спа-центрPullman Kuching Hotel Кучінг - Спа-центрPullman Kuching Hotel Кучінг - ВидPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Бізнес ЦентрPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - Вітальня представницького класуPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - Конференц-залPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - БасейнPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - Паб/Коктейль-барPullman Kuching Hotel Кучінг - ФойєPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - ВітальняPullman Kuching Hotel Кучінг - РесторанPullman Kuching Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C06