Мій акаунт (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Puri Bunga Resort and Spa

Jl.Raya Kedewatan, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Puri Bunga Village Hotel

Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вид Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вхід Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн
Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 10
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 262 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,7
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (262)
Відсортувати за:
Evgenia O. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 лютого 2012 р.
Потрясающий вид из номера

Заботливый персонал, панорамный вид
9,3
Приятным сюрпризом стало то, что при заселении улучшили категорию номера на делюкс, в результате проживала в шикарном номере на втором этаже с огромной террасой. В отеле кроме меня никого замечено не было. Отель конечно староват, но это его даже красит. Есть два бассейна, но приятнее отдыхать возле нижнего. Внизу протекает река Аюнг, по которой сплавляются многочисленные туристы. А какие ночные звуки окружающей природы!!! Единственное но - отель несколько далековат от центра. Рекомендуется для полной релаксации и уединения.
Sightseeing/Attractions Tip: Обязательно посетите Манки Форест, но имейте в виду, ушлые обезьяны тащат все из сумки, если только вы засовываете туда руку.
Dmytri U. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2010 р.
Европейский отель хорошие номера

Все стандартно
6,7
Выбрали отель в общем то случайно. Было большое путешествие по Азии. На Бали жили в основном в Убуде потом планировалась Малазия и Тай. Но жена захотела провести несколько дней на море на Бали. Выьрали этот отель исходя из цены каччества и расположения. В общем то по большому счету он ничем нас не разочаровал но и ничем и не зацепил. Счиаю что есть варианты гораздо интересней Если бы не были так ограничены временем при поиске отеля можно было найти лучше.
Hotel Feature Tip: Хороший бассейн
Witold W. Поїздка вдвох Poland, 5 грудня 2009 р.
Trochę na uboczu, niezły standard.

Czyste pokoje, piękne położenie (dużo zieleni w ogrodzie i piękny widok na dolinę).
8
Hotel znajduje się w pewnej odległości od centrum Ubud. W zasadzie można tam dojść na piechotę, choć polecam raczej zamówić taksówkę, zwłaszcza w nocy (po ulicach prowadzących z centrum do hotelu biega sporo psów, szczekająca sfora nie jest zbyt przyjemna i momentami sprawia bardzo groźne wrażenie - nam się nic nie stało, psy tylko szczekały i szły za nami, choć drugi raz wzięlibyśmy taksówkę). Pokoje ładne, czyste i dobrze wyposażone. Niestety, podczas naszego pobytu występowały ciągłe problemy z dostępem do internetu. Pokoje usytuowane w zadbanym i ładnym ogrodzie, z pięknym widokiem na dolinę i okoliczne wzgórza. Dobrze wyglądająca restauracja (chociaż nic nie jedliśmy tam). Śniadanie niezłe, przynoszone do pokoju.
Restaurant Tip: W Ubud jest restauracja Mosaic. Jedna z najlepszych restauracji na świecie. Oczywiście snobistyczna i droga (trzeba liczyć min. $100 na osobę bez alkoholu/wina), trzeba zrobić rezerwację. Jedzenie jest rzeczywiście bardzo dobre, a czy warte ceny, to kwestia subiektywna.
James C. Поїздка вдвох Australia, 29 червня 2014 р.
Beautiful Outlook

Staff, situation
8,3
very good
Melody P. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 23 червня 2014 р.
Nice rooms, located far

Food, scenery, spa
6,3
Good service however it was not centrally located and taxis were expensive to and fro. Must try the spa.
Ashish T. Сім"я з малими дітьми United States of America, 12 червня 2014 р.
Good Value

View from our balcony, Close to area attractions, Helpful staff
7,7
We booked 3 rooms at Puri Bunga for June 2014. 2 of the rooms were quite good. The 3rd room where my wife and I stayed had absolutely great views of the Ayung river and rice paddy fields. However it also had some plumbing issues. The rooms were all big and airy with nice beds. Our room specifically had two balconies (indoor and outdoor), a master suite, and a separate lounging area. As a result we overlooked the plumbing issues and chose to keep that room. I would recommend Puri Bunga to other travelers. For the price it is a great value.
Yoshimi T. Група Japan, 22 травня 2014 р.
Fun but need to be careful about food choice

Friendly, fun with group, nice view
4,7
Duryodhan S. Поїздка вдвох India, 21 травня 2014 р.
this place very relax and big clean room

big room clean and friendly staff surround beautiful nature
9,7
hi me and my girl friend stay at puri bunga resort for four days, i really love this place its very nice and and surrounding hotel is beautiful nature, very big room and clean as well feel like our home. staff are very friendly and nice help mind people another thing driver is very kind and nice guy his name is nienga if you wanna make good trip to any were in bali he will good advise you also price is not expensive. very friendly guy. hotel internet is good work when you are in restaurant and at lobby inside of room very low range speed. breakfast is okay but i like room and location.
Lee C. Група Malaysia, 13 травня 2014 р.
nice environment and room

nice environment & room
7,3
great room and nice environment. Can relax well because out of city area
Ketut S. Поїздка вдвох Indonesia, 11 травня 2014 р.
Average

nature view, quiet adn good for couple
6,3
The room while i stayed not prepare well. Bathroom was fluiding due to piping blocked by somethink. well Get quick response from housekeeoing but not solving the situation due to the day after get the same watering until i check out. During breakfast time i wait over tha 30 minute for 1 plate fried rice... Only the nature view i like from this hotel. Good pool swiming...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Puri Bunga Resort and Spa БаліPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВидPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВхідPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B01