Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Puri Bunga Resort and Spa

Jl.Raya Kedewatan, Убуд, Балі, Індонезія 80571 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Puri Bunga Village Hotel
Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вид Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вхід Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Сад Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Вітальня Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю
Puri Bunga Resort and Spa Балі - Басейн Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Убуд Кількість номерів: 10

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 284 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (284)
Відсортувати за:
Evgenia O. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 лютого 2012 р.
Потрясающий вид из номера

Заботливый персонал, панорамный вид
9,3
Приятным сюрпризом стало то, что при заселении улучшили категорию номера на делюкс, в результате проживала в шикарном номере на втором этаже с огромной террасой. В отеле кроме меня никого замечено не было. Отель конечно староват, но это его даже красит. Есть два бассейна, но приятнее отдыхать возле нижнего. Внизу протекает река Аюнг, по которой сплавляются многочисленные туристы. А какие ночные звуки окружающей природы!!! Единственное но - отель несколько далековат от центра. Рекомендуется для полной релаксации и уединения.
Sightseeing/Attractions Tip: Обязательно посетите Манки Форест, но имейте в виду, ушлые обезьяны тащат все из сумки, если только вы засовываете туда руку.
Повідомити про цей вігук
Dmytri U. Поїздка вдвох Russia, 25 вересня 2010 р.
Европейский отель хорошие номера

Все стандартно
6,7
Выбрали отель в общем то случайно. Было большое путешествие по Азии. На Бали жили в основном в Убуде потом планировалась Малазия и Тай. Но жена захотела провести несколько дней на море на Бали. Выьрали этот отель исходя из цены каччества и расположения. В общем то по большому счету он ничем нас не разочаровал но и ничем и не зацепил. Счиаю что есть варианты гораздо интересней Если бы не были так ограничены временем при поиске отеля можно было найти лучше.
Hotel Feature Tip: Хороший бассейн
Повідомити про цей вігук
Witold W. Поїздка вдвох Poland, 5 грудня 2009 р.
Trochę na uboczu, niezły standard.

Czyste pokoje, piękne położenie (dużo zieleni w ogrodzie i piękny widok na dolinę).
8
Hotel znajduje się w pewnej odległości od centrum Ubud. W zasadzie można tam dojść na piechotę, choć polecam raczej zamówić taksówkę, zwłaszcza w nocy (po ulicach prowadzących z centrum do hotelu biega sporo psów, szczekająca sfora nie jest zbyt przyjemna i momentami sprawia bardzo groźne wrażenie - nam się nic nie stało, psy tylko szczekały i szły za nami, choć drugi raz wzięlibyśmy taksówkę). Pokoje ładne, czyste i dobrze wyposażone. Niestety, podczas naszego pobytu występowały ciągłe problemy z dostępem do internetu. Pokoje usytuowane w zadbanym i ładnym ogrodzie, z pięknym widokiem na dolinę i okoliczne wzgórza. Dobrze wyglądająca restauracja (chociaż nic nie jedliśmy tam). Śniadanie niezłe, przynoszone do pokoju.
Restaurant Tip: W Ubud jest restauracja Mosaic. Jedna z najlepszych restauracji na świecie. Oczywiście snobistyczna i droga (trzeba liczyć min. $100 na osobę bez alkoholu/wina), trzeba zrobić rezerwację. Jedzenie jest rzeczywiście bardzo dobre, a czy warte ceny, to kwestia subiektywna.
Повідомити про цей вігук
Marlene D. Сім"я з малими дітьми Canada, 27 грудня 2015 р.
Beautiful view but rooms old

Beautiful valley view, breakfast.
7
Lovely location and view over the valley. The staff were very pleasant and the breakfast good. The room however was terrible. Although big, the room is in desperate need of renovation. The decorations are old, the t.v. difficult to work and the cable signal so bad we couldn't watch it. The balcony had broken boards and nails sticking out making a safety hazard. The bathroom and toilet were so dark.
Повідомити про цей вігук
Yoke P. Поїздка вдвох Malaysia, 1 жовтня 2015 р.
bad location and bad service

view is great
2,3
Unpleasant stay. We booked a room that comes with a princess bed but the staff gave my preferred room to another guest who checked in earlier than me. Although they upgraded me to a larger suite but its not our preference. location is far from ubud center but no 24 hours shuttle service provided. No wifi in the room. Too much stairs to and from the room, tiring and exhausted. The bathroom is dirty and not well maintained. Luckily its only for a night, wont be back again. Think twice before you decide to book puri bunga.
Повідомити про цей вігук
Lai Y. Поїздка вдвох Myanmar, 5 вересня 2015 р.
Good experience

View, staff, peaceful
6,3
The room is big but quite old and need touch up. I stayed in 2 different executive suite rooms for 2 nights. Though it's same type of room, the decoration and bathroom structure are totally different. The best thing about this hotel is view and the environment is very peaceful. Not every room will have the good view. If i remember correctly, only room 304 & 404 have the best views of jungle and ayung river. Staffs are friendly and helpful. The pool is not very clean but we enjoyed swimming there. The breakfast menu is not buffet, very limited choice. The bed is comfortable. Overall it was a good experience staing at puri bunga.
Повідомити про цей вігук
Santoso S. Поїздка вдвох Indonesia, 31 липня 2015 р.
Tranquil Puri Bunga with friendly staff

1. Cleanliness, room and facilities; 2. Friendly staff; 3. Beautiful view of Sayan and Ayung river
9
A very good experience. SPA location is fantastic.
Повідомити про цей вігук
Maswarih M. Поїздка вдвох Indonesia, 18 липня 2015 р.
quite good

space of room, hospitality and location
7,7
Enjoy stay and view is wonderful
Повідомити про цей вігук
Haider R. Сім"я з малими дітьми Singapore, 25 грудня 2014 р.
Nice anx relaxing... I will be back

Location is amazing. Spa is good and staff are really nice
8
Wonderful
Повідомити про цей вігук
Paul M. Група United Kingdom, 11 грудня 2014 р.
Run down

Friendly staff, cheap food & great view
4,3
As someone else noted in an earlier review the jungle is gradually reclaiming the resort. You can still see the potential to be decent resort but at present it is far from 3 star!
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Puri Bunga Resort and Spa БаліPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВидPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВхідPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - СадPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - ВітальняPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю Puri Bunga Resort and Spa Балі - БасейнPuri Bunga Resort and Spa Балі - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07