чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Quentin Design Hotel Berlin

Kalckreuth street 12., Шенеберг, Берлін, Німеччина 10777 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня
Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Вітальня
Місцезнаходження Шенеберг Кількість номерів: 58
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 71 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,1
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,7
Страви/Організація харчування:
6,2
Усі відгуки (71)
Відсортувати за:
Evgeniy F. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 березня 2014 р.
немного разочарован

расположение, номера, близость общественного транспорта
5
По большому счету, все прилично. Но вайфай работает только на решепшн. Фактически сеть есть по всему отелю, но она не работает )) Печально и очень не удобно.
Konstantin F. Ділова поїздка Russia, 22 липня 2012 р.
Расположен в гейском квартале

Отель для лиц нетрадиционной сексуальной ориентации
5,3
Все кто будут останавливаться в данном отеле следует учесть, что он расположен в гейском квартале со всеми вытекающими последствиями
Ilya V. Поїздка вдвох Russia, 22 липня 2012 р.
Отель очень удобно расположен

Хорошее сочетание цены и качества, чисто в номерах
8,3
Номера очень хорошо обставлены, убираются чисто. Завтрак дороговат, но ассортимент хороший
Hotel Feature Tip: Берите номера подальше от лифта
Ann B. Індивідуальний мандрівник Ireland, 17 вересня 2014 р.
location to all that one needs

location, price and great staff
9,7
love staying at this hotel. Beds are so comfy. Perfect location and friendly staff
Ann B. Індивідуальний мандрівник Ireland, 16 вересня 2014 р.
location location and location

staff friendliness, location and price
9,7
always a pleasure staying in this beautiful hotel with comfy beds and with perfect location
Ann B. Індивідуальний мандрівник Ireland, 12 вересня 2014 р.
location location llocation

great staff. comfy beds and location
9,7
this is the perfect spot if you wish to party in the gay area. Cheap rooms and friendly staff
Walter A. Ділова поїздка Germany, 8 липня 2014 р.
nice quiet clean

breakfast, gay area of Berlin, slippery buttonholes
6
quiet hotel in one of the nicest areas of Berlin, very centrally located, nice bars around, gay area of Berlin
Raelene D. Поїздка вдвох Australia, 10 травня 2014 р.
Close to City Centre

Easy walk to main shopping street
6,7
Our room faced the street and had a lovely oriental decore. The area is not quiet at night, people yelling all night so sleep was disturbed. On arrival the room was well presented and I liked the oriental design. We stayed 3 nights. After that housekeeping was basically make the bed, wipe the bathroom sink, leave the room. We had to ask for replacement towels which took over 4 hours to arrive and were still wet when we received them. No amenities replaced and glasses not washed. On checking out I was asked if we had used the minibar I said no, thinking they meant the night before, and was told there was nothing to pay. I told the girl we had used it the first night, thinking this would already be on the account. She told me the amount and I paid it. To us this showed how disinterest the housekeeping staff are.
Jason L. Поїздка вдвох Australia, 2 травня 2014 р.
comfrotable, convenient location

Convenient location, reasonably priced, modern
6,7
The Quentin represents a comfortable hotel in the center of Berlin. The room is moderately proportioned and the hotel has an overall funky and modern feel. The bathtub was a little small and the overall bathroom was fairly simple, but the glass walls made it airy. We stayed on the top floor which had a sky light, but otherwise no windows for the room.
Chunyu C. Поїздка вдвох Taiwan, 30 листопада 2013 р.
Small roon

cheap, close to the U-Bahn station, quite
4,3
The room is indeed small, and the design is indeed poor because we have to share a main entrance with the guys we stayed in the room next door. Even worse, there is no hot water in the 2nd night we stayed, and the staff could not do anything just asked us to wait until tomorrow morning.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Quentin Design Hotel Berlin БерлінQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Зовнішній вид готелю Quentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - ВітальняQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Ванна кімнатаQuentin Design Hotel Berlin Берлін - БуфетQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Буфет/КафеQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Буфет/КафеQuentin Design Hotel Berlin Берлін - РесторанQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелюQuentin Design Hotel Berlin Берлін - РесторанQuentin Design Hotel Berlin Берлін - Інтер’єр готелю


AS-AGWEB-3B07