Повернутися до інфо готелю

2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 6012 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 6012 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,7
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість: 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Todd J. з Гуам
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
great location and great hotel. . will be back
location ..service ..cleanliness
excellent
Переглянуто 25 червня 2015

Robert P. з США
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Pleasant stay.
Location. Amenities. Cleanlyness
Good location next to Ayala Mall. Food more than adequate. I strongly recommend.
Переглянуто 24 червня 2015

YongHua T. з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Location, friendly staff and clean
Locution friendly staff and clean
Great location,friendly staff and very clean
Переглянуто 24 червня 2015

YongHua T. з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
Location friendly staff and clean
Location friendly staff and clean
Great location , friendly staff and very clean
Переглянуто 24 червня 2015

YongHua T. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2015 р.
Location, friendly staff and clean
Location. Clean and friendly staff
Great location, friendly staff and very clean
Переглянуто 24 червня 2015

YongHua T. з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Location good staff and clean
Location good staff and clean
Good location, friendly staff and clean. Will go back again
Переглянуто 24 червня 2015

Dennis L. з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Still my preferred hotel in Cebu
Clean, great staff and location
Переглянуто 23 червня 2015

Yannick P. з Швейцарія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Great Stay
Comfort, Food, Location
Great breakfast. Amazing bed comfort, clean rooms, altough a bit small. Staff performance is good, but check in and out can take a while as there are usually lots of people in line. Hotel is walking distance to ayala mall which makes it super convenient. Tons of stors and restaurant in walkingdistance therefore. Will always go back to Quest Hotel
Переглянуто 23 червня 2015

Caroline A. з Нідерланди
Ділова поїздка
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2015 р.
Great hotel, staff is very, very friendly.
Staff, location, food
This hotel is great! the staff super friendly! It is nice that they have now also a gym. Only thing what they have to improve: to buy new towels at the swimmingpool. because of the are frayed and that looks a bit cheap.
Переглянуто 21 червня 2015

Yvonee C. з Сінгапур
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Exceeding expectations
Good breakfast choices, attentive staff
It exceeded my expectations because the staff were friendly and professional. The room I put up in was spacious. TV was however, lousy in quality. WiFi is good. Traffic can be heard in the morning though I was on the 18th floor because we were just beside a highway end. Ayala and SM city can be reached via the hotel shuttle though I've not tried it.
Переглянуто 21 червня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: