Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Моал Боал, Себу, Філіппіни 6032 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Quo Vadis Beach Resort

Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн Quo Vadis Dive Resort Себу - Оточення Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн Quo Vadis Dive Resort Себу - Рецепція Quo Vadis Dive Resort Себу - Оточення Quo Vadis Dive Resort Себу - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Себу - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-бар Quo Vadis Dive Resort Себу - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Себу - Ресторан Quo Vadis Dive Resort Себу - Ресторан Quo Vadis Dive Resort Себу - Ресторан Quo Vadis Dive Resort Себу - Ванна кімната
Quo Vadis Dive Resort Себу - Рецепція Quo Vadis Dive Resort Себу - Оточення Quo Vadis Dive Resort Себу - Інтер’єр готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розваги Quo Vadis Dive Resort Себу - Ресторан Quo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розваги Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн Quo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розваги Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Пляж Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Басейн
Розміщення: Моал Боал Кількість номерів: 25
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 322 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (322)
Suleymanov F. Поїздка вдвох Russia, 28 лютого 2014 р.
Отличный отдых для любителей снорка

Очень хороший риф Panagsama. Компактный отель с хорошим расположением, отличными номерами и разнообразными дайверскими сервисами. Отзывчивый и расторопный штат.
9,7
Отель выбрали по общим описаниям и не прогадали. В Panagsama отель производит самое лучшее внешнее впечатление - компактный, уютный, расположен прямо на берегу. Номер достался premium - уникальный из-за наличия балкона, нависающего прямо над прибоем - просто красота и, к тому же, полное оснащение. Риф в 50 метрах от берега, тянется влево и вправо. Живые разнообразные кораллы, постоянно встречаются черепахи, но коралловых рыб мало. Справа напротив Savedra "висит" огромная стая сардин. Особенностью данного отеля является отсутствие, как такового, пляжа - весь участок берега заливается во время приливов, а отель располагается на высоком берегу. Однако, у отеля есть хороший бассейн с зеленой лужайкой, лежаками и даже баром для любителей загорать.
Andrey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 грудня 2013 р.
Отличный отель для дайверов и семейного отдыха!

Чистота территории отеля и номеров, вид на остров Пискажор, бассейн.
9,3
Провели в отеле 2 ночи, чтобы увидеть косякм сардин около острова Пискадор. В номере был чайный набор и минибар по вполне разумным ценам в отличии от других отелей, чему мы были рады. Отель находиться на обрыве скал, но спуск к морю очень удобный и безопасный. Можно заниматься снорком прямо у отеля. Вода очень чистая и прозрачная. Брали в аренду мотобайк и ездили по живописным окрестностям острова и на водопад Kawasai. Деревня Моалбоал от отеля в 4,5 км, стоимость трасфера до отеля максимум 100 песо, а вообще 50 песо.
Denis K. Поїздка вдвох Russia, 20 листопада 2013 р.
Для непритязательных дайверов

выход к кораллу, зеленая территория, остальное в минусы
4,7
Отдохнуть удастся только если сильно устали, петухи по соседству орут всю ночь, а с 4-5 утра без остановки. в номере только кровать и вентилятор с тумбочкой. ни кондиционера ни ТВ. Интернет в отеле только в "кафе и ресторане". в номерах ловится wi-fi с роутера, но без доступа к сети, менеджер ссылается на тайфун, но по факту обычная жадность (экономят трафик) тк тайфун прошел в нескольких сотнях км севернее.
Yury V. Поїздка вдвох Russia, 17 травня 2013 р.
Дайвинг в Moalboal

Вид на море, веранда, очень тихо, отличный тихий кондиционер который не дует на кровать.
8
Мы приехали в Moalboal для того чтобы понырять, первые 2 дня релаксировали поэтому выбрали этот отель, хотели большой номер с видом на море. Ожидания наши не обманули. Номер большой с верандой, вынесен прямо на пляж. Можно сидеть и наслаждаться закатами. Очень тихий кондиционер, правильно установленный. Все остальное весьма среднее. По моему цена за номер завышена. Завтраки посредственные. Есть бассейн.
Valeria B. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 грудня 2012 р.
Хороший отель

Хороший дайвинг на Пескадоре
9,3
Вполне симпатичный отель. Есть размещение в отдельно стоящих бунгало, а также в сдвоенных коттеджах. На территории отеля есть бар и ресторан, еда вполне приличная, не особо разнообразная, но хотя бы сахар кладут не везде, а выборочно. Рядом с отелем спа и несколько дайв-шопов. Комната просторная, чистая, с большой душевой и туалетом. Мебель и сантехника в хорошем состоянии. Отличный дайвинг на локальных сайтах и на Пескадоре. В местном ДЦ организация дайвинга не очень понравилась, один дайв гид на всех, разбить группы по уровню сертификации поэтому не получалось и группы были большие.
Sebastian L. Поїздка вдвох Poland, 23 січня 2013 р.
Dobry hotel w dobrej cenie

Położony przy linii wody, w ustronnym miejscu, z dala od zgiełku miasta. Obfite i smaczne śniadania. Umiarkowane ceny w barze.
8,3
Plaża przy hotelu jako taka nie istnieje, jest za basen hotelowy z leżakami i zejście schodami do morza. Szczerze mówiąc nam to w zupełności odpowiadało. Wystarczyło założyć sprzęt do snorkowania by nacieszyć oczy widokiem pięknej rafy koralowej i żółwi morskich. Gdy chcieliśmy poleżeć na piaszczystej plaży braliśmy trycykl i jechaliśmy do White Beach. Plaża owszem ładna i piaszczysta ale bywa tam tłoczno. Na plus zapisałbym piękną rafę tuż przy brzegu... W hotelu Quo Vadis można się przyczepić jedynie do uciążliwego piania kogutów hodowanych do walk. Odnosi się to do pokoi w ogrodzie- hodowla kogutów znajduje się tuż za ogrodzeniem i "pierzaki" umilają życie od godziny szóstej rano:( Nasz pokój był położony tuż przy drodze dojazdowej do hotelu i oprócz kogutów musieliśmy wysłuchiwać jeszcze przejeżdżających trycykli z tuningowanymi wydechami... Podsumowując- lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, śniadania dobre i obfite i nawet duet kogut/trycykl nie zepsuł ogólnego, dobrego wrażenia!
Restaurant Tip: Świetna jadłodajnia znajduje się po drodze do miasteczka Moalboal. Trzeba wypatrywać znaku "Food STOP". Patrząc na wystrój można się nieco obawiać o swój żołądek ale naprawdę nie ma czego się bać. Potrawy przygotowywane są na bieżąco ze świeżych produktów. Właścicielka specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i naprawdę świetnie gotuje. Obfity posiłek dla dwojga można zjeść za 300 peso.
Christopher C. Поїздка вдвох United States of America, 9 квітня 2014 р.
Spectacular 3 weeks

Diving, staff, and room
9,7
We were at Quo Vadis for 3 weeks. The diving was spectacular. Dodo, the dive guide was exceptional. He found animals that we had never even heard of. He was concerned about our safety, but once he saw that you were a good diver, he gave us freedom which we appreciated. We stayed with the group, but could swim in front or stay back to take pix. He was always there to help the inexperienced divers. Awesome dive guide. Kim was also great at finding the animals. We weren't able to dive with him as much because he was teaching classes. When we did, he was great and kept us entertained. We had our anniversary while we were there, and Kim arranged a sunset bottle of champagne, and we viewed the sunset from the dining room which we had to ourselves. The boat crew worked extremely hard and took care of everything we needed. We stayed in Superior room 10. We highly recommend it. It was always clean. The housekeeping staff was great. Vanvan at the desk took care of all our needs. Friendliest staff we have had anywhere. Highly recommend diving Pescador island, and more than once. The food was great, and large portions. We heard there was an issue with scooter traffic at night. This was nonexistent for us. We also never experienced loud music from the disco. We will return to this resort. We highly recommend it.
George V. Поїздка вдвох Netherlands, 8 квітня 2014 р.
Perfect place to relax

Very nice garden, next to the sea with a lovely sea view.
7
We had a nice stay here. The room is big enough and from our terrace we had a nice sea view. Very nice swimming pool with a pool bar. It on walking distance to bars and restaurants. Pro: Nice room, nice garden, friendly staff, sea view, swimming pool Con: No TV in the room, most time slow WiFi, in the morning sometimes no water to shower, chinese divers talking loud early in the morning
Martin K. Сім"я з малими дітьми Norway, 1 квітня 2014 р.
Nice room, good food, friendly staff, overall good

Professional dive center, good pool, nice and cosy restaurant
7,7
Overall a good experience. We were upgraded to their best room, the "executive suite" free of charge. That was nice. Room was nice and beds comfortable. The pool and the surrounding area was ok for the children (2,6,8) to play in. Staff was friendly. The dive center was very helpful and the diving experience was ok. The sea floor was a bit grey and dull and it was clear that they had some previous bad weather. Water quality during the dives was not good and visibility was quite poor (5-10m)
Andre G. Поїздка вдвох Canada, 30 березня 2014 р.
Quiet and safe resort

Clean, cheap and comfortable
7,3
If your are not a diver, do not expect too much activities in Quo Vadis. But that was what we were looking for, quietness and rest. There are a good choice of restaurants with affordable prices.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Quo Vadis Dive Resort СебуQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - Ванна кімнатаQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - Інтер’єр готелюQuo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - ПляжQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - СадQuo Vadis Dive Resort Себу - ПляжQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - Балкон/ТерасаQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - Ванна кімнатаQuo Vadis Dive Resort Себу - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Себу - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Себу - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - БасейнQuo Vadis Dive Resort Себу - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Себу - РесторанQuo Vadis Dive Resort Себу - Ресторан


AS-AGWEB-3B02