Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Моалбоал, Моалбоал, Філіппіни 6032 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Ванна кімната Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Оточення Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Магазини Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Оточення Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Паб/Коктейль-бар Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Рецепція Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Магазини Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Оточення Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Магазини Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Ресторан Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Цікаві місця поруч Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Ресторан
Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Цікаві місця поруч Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зручності Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Вітальня Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Оточення Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Рецепція
Місцезнаходження Моалбоал Кількість номерів: 25

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,6

із 541 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,6
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,5
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (541)
Відсортувати за:
Maria K. Індивідуальний мандрівник Russia, 17 листопада 2015 р.
Нормальный отель!!!

Расположение
6,3
Отдыхали в ноябре 2015 г. Расположен отлично,ухоженная территория, все в шаговой доступности (кафешки), а самое главное это коралловый риф!!!! Прекрасный подводный мир, ныряешь прямо с берега и вот она сказка!!! Отель небольшой, но очень уютный, номера на любой кошелек, горячая вода, чистое постельное. Были на водопаде Малапаскуа - СУПЕР!!! Рекомендую этот отель!!!!
Повідомити про цей вігук
Anastasia K. Поїздка вдвох Russia, 23 лютого 2015 р.
Хороший отель в тихом, спокойном месте

Коралловый риф
9,7
Хороший отель. Располагается в конце Панагсама бич рядом с Маркосас коттаджес (кстати в нем хороший спа салон). Рядом чудесный коралловый риф (кораллы живые сотни видом, есть змеи и черепахи). В отеле хороший дайв центр. Жили в Бунгало 2. Понравилось. Отель рекомендую.
Повідомити про цей вігук
Suleymanov F. Поїздка вдвох Russia, 28 лютого 2014 р.
Отличный отдых для любителей снорка

Очень хороший риф Panagsama. Компактный отель с хорошим расположением, отличными номерами и разнообразными дайверскими сервисами. Отзывчивый и расторопный штат.
9,7
Отель выбрали по общим описаниям и не прогадали. В Panagsama отель производит самое лучшее внешнее впечатление - компактный, уютный, расположен прямо на берегу. Номер достался premium - уникальный из-за наличия балкона, нависающего прямо над прибоем - просто красота и, к тому же, полное оснащение. Риф в 50 метрах от берега, тянется влево и вправо. Живые разнообразные кораллы, постоянно встречаются черепахи, но коралловых рыб мало. Справа напротив Savedra "висит" огромная стая сардин. Особенностью данного отеля является отсутствие, как такового, пляжа - весь участок берега заливается во время приливов, а отель располагается на высоком берегу. Однако, у отеля есть хороший бассейн с зеленой лужайкой, лежаками и даже баром для любителей загорать.
Повідомити про цей вігук
Andrey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 грудня 2013 р.
Отличный отель для дайверов и семейного отдыха!

Чистота территории отеля и номеров, вид на остров Пискажор, бассейн.
9,3
Провели в отеле 2 ночи, чтобы увидеть косякм сардин около острова Пискадор. В номере был чайный набор и минибар по вполне разумным ценам в отличии от других отелей, чему мы были рады. Отель находиться на обрыве скал, но спуск к морю очень удобный и безопасный. Можно заниматься снорком прямо у отеля. Вода очень чистая и прозрачная. Брали в аренду мотобайк и ездили по живописным окрестностям острова и на водопад Kawasai. Деревня Моалбоал от отеля в 4,5 км, стоимость трасфера до отеля максимум 100 песо, а вообще 50 песо.
Повідомити про цей вігук
Denis K. Поїздка вдвох Russia, 20 листопада 2013 р.
Для непритязательных дайверов

выход к кораллу, зеленая территория, остальное в минусы
4,7
Отдохнуть удастся только если сильно устали, петухи по соседству орут всю ночь, а с 4-5 утра без остановки. в номере только кровать и вентилятор с тумбочкой. ни кондиционера ни ТВ. Интернет в отеле только в "кафе и ресторане". в номерах ловится wi-fi с роутера, но без доступа к сети, менеджер ссылается на тайфун, но по факту обычная жадность (экономят трафик) тк тайфун прошел в нескольких сотнях км севернее.
Повідомити про цей вігук
Yury V. Поїздка вдвох Russia, 17 травня 2013 р.
Дайвинг в Moalboal

Вид на море, веранда, очень тихо, отличный тихий кондиционер который не дует на кровать.
8
Мы приехали в Moalboal для того чтобы понырять, первые 2 дня релаксировали поэтому выбрали этот отель, хотели большой номер с видом на море. Ожидания наши не обманули. Номер большой с верандой, вынесен прямо на пляж. Можно сидеть и наслаждаться закатами. Очень тихий кондиционер, правильно установленный. Все остальное весьма среднее. По моему цена за номер завышена. Завтраки посредственные. Есть бассейн.
Повідомити про цей вігук
Valeria B. Індивідуальний мандрівник Russia, 27 грудня 2012 р.
Хороший отель

Хороший дайвинг на Пескадоре
9,3
Вполне симпатичный отель. Есть размещение в отдельно стоящих бунгало, а также в сдвоенных коттеджах. На территории отеля есть бар и ресторан, еда вполне приличная, не особо разнообразная, но хотя бы сахар кладут не везде, а выборочно. Рядом с отелем спа и несколько дайв-шопов. Комната просторная, чистая, с большой душевой и туалетом. Мебель и сантехника в хорошем состоянии. Отличный дайвинг на локальных сайтах и на Пескадоре. В местном ДЦ организация дайвинга не очень понравилась, один дайв гид на всех, разбить группы по уровню сертификации поэтому не получалось и группы были большие.
Повідомити про цей вігук
Adam D. Індивідуальний мандрівник Poland, 28 березня 2015 р.
Tylko dla nurków choć słabe miejsca nurkowe

Cisza , relax ,
5,7
Повідомити про цей вігук
Sebastian L. Поїздка вдвох Poland, 23 січня 2013 р.
Dobry hotel w dobrej cenie

Położony przy linii wody, w ustronnym miejscu, z dala od zgiełku miasta. Obfite i smaczne śniadania. Umiarkowane ceny w barze.
8,3
Plaża przy hotelu jako taka nie istnieje, jest za basen hotelowy z leżakami i zejście schodami do morza. Szczerze mówiąc nam to w zupełności odpowiadało. Wystarczyło założyć sprzęt do snorkowania by nacieszyć oczy widokiem pięknej rafy koralowej i żółwi morskich. Gdy chcieliśmy poleżeć na piaszczystej plaży braliśmy trycykl i jechaliśmy do White Beach. Plaża owszem ładna i piaszczysta ale bywa tam tłoczno. Na plus zapisałbym piękną rafę tuż przy brzegu... W hotelu Quo Vadis można się przyczepić jedynie do uciążliwego piania kogutów hodowanych do walk. Odnosi się to do pokoi w ogrodzie- hodowla kogutów znajduje się tuż za ogrodzeniem i "pierzaki" umilają życie od godziny szóstej rano:( Nasz pokój był położony tuż przy drodze dojazdowej do hotelu i oprócz kogutów musieliśmy wysłuchiwać jeszcze przejeżdżających trycykli z tuningowanymi wydechami... Podsumowując- lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, śniadania dobre i obfite i nawet duet kogut/trycykl nie zepsuł ogólnego, dobrego wrażenia!
Restaurant Tip: Świetna jadłodajnia znajduje się po drodze do miasteczka Moalboal. Trzeba wypatrywać znaku "Food STOP". Patrząc na wystrój można się nieco obawiać o swój żołądek ale naprawdę nie ma czego się bać. Potrawy przygotowywane są na bieżąco ze świeżych produktów. Właścicielka specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i naprawdę świetnie gotuje. Obfity posiłek dla dwojga można zjeść za 300 peso.
Повідомити про цей вігук
Maria A. Поїздка вдвох Philippines, 21 січня 2016 р.
3 days stay at Quo Vadis

Location, Sunset View, Beach
6
We were anxious at first, we were on the road for almost half the day, and the last thing we want is to have any problem/s going in the resort. Good thing the resort is well-known so we didn't have any issues going there. What we really liked in this place - view. The sunset's to die for! Room's clean and we were given the essentials upon checking in. They have also cleaned the room, fixed the bed and folded the blankets neatly when we were out. We didn't ask the staff to have our room cleaned but we love that they have the initiative to clean and fix the room of their guests. Also, we asked if there were any masseuse near the place and they have arranged us two masseuse for a massage by the beach! What we didn't like was the bathroom. It was clean, but there were still hair on the floor at the shower when we first walked in. There's no bidet at the toilet (Filipinos usually use this, tissue only will not work), the shower head's is unkempt, too. On the amenities side, we noticed - there were no open lights at the pool area at night. We think they should open them at least when there are people staying for safety reasons. When we checked out at 2am there were no attending staff at the reception area. There was a note about checking out on after hours so we left the keys at the guard instead. But we think that maybe at least one should be on stand by and not just rely on the guard. Also, we recommend they have a shuttle going in and out of the resort. When you are a tourist at that place they would charge you like triple the normal price. Tricycle drivers were just abusive! It would be easier as well, if they have a direct shuttle for hire for tourists who wants to go directly to the resort. All in all, the place is quiet and perfect! If you like to have a breather away from all the chaos from the city then this is the place but there were just some downside being a tourist there.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Quo Vadis Dive Resort МоалбоалQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Ванна кімнатаQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - МагазиниQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Цікаві місця поручQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Цікаві місця поручQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ЗручностіQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВітальняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Спорт та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - Зовнішній вид готелю Quo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВидQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - БасейнQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - БасейнQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - БасейнQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ФойєQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВидQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ОточенняQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ФойєQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РесторанQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Паб/Коктейль-барQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - ВидQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - РецепціяQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелюQuo Vadis Dive Resort Моалбоал - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B02