Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Radisson Blu Hotel

Karl-Liebknecht-Strasse 3, Мітте, Берлін, Німеччина 10178

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 72 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (72)
Відсортувати за:
Andrei V. Поїздка вдвох Russia, 1 грудня 2015 р.
Короткая поездка

Кровать, аквариум, лифты
7,3
В лобби часто пахнет рестораном, взяли дополнительно к оплаченному номеру еще и city tax, о котором не было никакой информации, общее впечатление, как от отеля 4 звезды. Да, чуть не забыл, количество полотенец, как в отеле 3+.
Повідомити про цей вігук
Alexandra M. Поїздка вдвох Russia, 16 січня 2014 р.
Уникальный отель с огромным аквариумом

Номер современного дизайна с видом на аквариум,вежливый и услужливый персонал и спецпредложение по цене
10
Все было замечательно! Очень понравился огромный аквариум. Особенно впечатляло,когда его по утрам чистили аквалангисты. Единственный минус: в фойе отеля пахнет рыбьим кормом и у меня началась аллергия.
Повідомити про цей вігук
Alfred W. Ділова поїздка Poland, 9 липня 2015 р.
dobry hotel w centrum miasta

dobra lokalizacja , ciekawy styl (widok na akwarium),
9,3
Повідомити про цей вігук
Andre M. Поїздка вдвох Australia, 20 жовтня 2015 р.
Bad customer service

Location hotel architecture
4
Firstly we where standing there for quiet sometime to check in. Some people went in front of us and got served. We organised to go and see the parliament with conceige we had to get up 6.30 am only to find out that it was closed for cleaning our concierge did not check this and then he was rude about it when we confronted him
Повідомити про цей вігук
John G. Поїздка вдвох United Kingdom, 11 жовтня 2015 р.
Nice hotel on an excellent location

Location
7,7
Повідомити про цей вігук
Harrison K. Поїздка вдвох Australia, 28 липня 2015 р.
Great location on river front

Location, river front, concierge guy
8
Some of the staff were very abrupt, except for the concierge guys, a couple of bar staff ( def not he female ones) and reception staff, hotel is nice, shower over the bath can be tricky, some older friends were staying here too. They had trouble negotiating the shower door over the bath. It's tricky... The aquarium costs you 20€ from memory to go in. But if you just want to sit at Te bar and admire it's great, food in outside bar not great - des ear salad consisted of lettuce, tomato(?) and Parmesan cheese was a rip off at 12€ or whatever it was... Tourist bus goes from outside front door, canal ferry does too. Easy walking distance to museums... I would stay again for the location
Повідомити про цей вігук
Anniken C. Індивідуальний мандрівник Thailand, 23 липня 2015 р.
Great stay here.

breakfast buffet/food was fantastic. great location, nice rooms.
10
Great stay.
Повідомити про цей вігук
Harrison K. Індивідуальний мандрівник Australia, 21 липня 2015 р.
Location

Location, museums, quiet
8,3
I have previously stayed here, my comments are not really different to previous review. It's great for location, it's comfortable. Bathroom isn't great with the layout and shower over the bath and awkward glass shower screen , but let's face it. You aren't in berlin to hangout at the hotel
Повідомити про цей вігук
Karen R. Поїздка вдвох United States of America, 13 липня 2015 р.
This is our hotel whenever in Berlin. Great Spot!

Location, service, and the aquarium!
9,7
Excellent!
Повідомити про цей вігук
Paul B. Поїздка вдвох United Kingdom, 9 липня 2015 р.
Good stay

Location service and fitness facility
10
Great location. Excellent hotel
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Radisson Blu Hotel БерлінRadisson Blu Hotel Берлін - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Hotel Берлін - ВітальняRadisson Blu Hotel Берлін - Ванна кімнатаRadisson Blu Hotel Берлін - Фітнес-залRadisson Blu Hotel Берлін - Спа-центрRadisson Blu Hotel Берлін - БасейнRadisson Blu Hotel Берлін - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Hotel Берлін - Балкон/ТерасаRadisson Blu Hotel Берлін - РесторанRadisson Blu Hotel Берлін - Конференц-залRadisson Blu Hotel Берлін - Їжа та напоїRadisson Blu Hotel Берлін - РесторанRadisson Blu Hotel Берлін - РесторанRadisson Blu Hotel Берлін - ФойєRadisson Blu Hotel Берлін - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07