чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim Salcette, South Goa, Кавелоссім, Південний Гоа, Індія 403731 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Буфет/Кафе Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Басейн Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Басейн Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Спа-центр Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Нічний клуб Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Інтер’єр готелю
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Рецепція Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Танцювальна зала Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вілла
Місцезнаходження Кавелоссім Кількість номерів: 132
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 76 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,2
Страви/Організація харчування:
8,3
Усі відгуки (76)
Відсортувати за:
Svetlana I. Поїздка вдвох Russia, 21 грудня 2014 р.
Релакс и отключка мозгов

кондиционер работает постоянно, питьевая вода в бутылках бесплатно без ограничений, чистое море.
9,3
Отдыхали в этом отеле с 14 по 21 декабря.Внимательный персонал; зеленая, ухоженая территория; в номерах чисто,есть чайник и утюг,сантехника работает исправно. Кондиционер работает постоянно, независимо от того, есть ли кто-то в номере. На завтрак были блюда индийской и европейской кухни. Мне особенно понравилось то,что всегда были фрукты:папайя, ананас, арбуз, дыня. Море очень чистое, на берег не выносит ни водорослей, ни мусора. Правда, за лежаки на пляже надо платить, а торговцы очень навязчивые. Вобщем и целом все понравилось.
Polina K. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 27 березня 2013 р.
Супер отель для отдыха с детьми

Персонал, расположение, территория
10
Супер пребывание в этом отеле. Очень хороший персонал, классные, вкусные завтраки. Но очень плохой сигнал wifi.
Anna M. Сім"я зі старшими дітьми Kazakhstan, 13 листопада 2012 р.
Прекрасный отель, но для очень спокойного отдыха!

Отличный менеджмент и персонал очень внимателен! Хорошие номера! Отличное питание!
10
жили с 02 ноября 2012 года, рэдиссон и дона сильва стоят на одной территории, но рэдиссон выше классом номеров, питания , но мало развлечений, а в донне номера среднего уровня, питание супер отличное по системе все включено!!! и полно развлечений! впечатления от рэдиссона и дона сильвы только по принципу: "скорее обратно" все супер! читайте комментарии, выбирайте отель либо дона , либо рэдиссон, и отдохнете на отлично! есть все и для детей и для взрослых! в донне даже пели караоке по русски!
Hotel Feature Tip: Отель находиться рядом с отелем Дона Сильва, именно в Донне проходит все веселье. Если желаете уединенного отдыха по принципу " никто что бы не мешал" , тогда велком в Рэдиссон, а если нужен нормальный активный отдых рекомендую Дона Сильву с пакетом все включено! Дона и Рэдиссон находятся в одной группе, одно управление, даже территория не разграничена! На территории Рэдиссона находиться один из лучших в мире ночной клуб с очень дорогой аппаратурой, звуком и светом, КЛУБ "ТИТОС".
Dariusz T. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 4 травня 2013 р.
Przyjemny pobyt w doskonałym hotelu.

Doskonale jedzenie a la carte. Piękny zadbany ogród. Przyjazna atmosfera i bliskość plaży z fantastycznym piaskiem.
9,7
Pobyt był bardzo udany. Hotel wyróżnia się ciekawą architekturą i pięknym położeniem niedaleko plaży ze zlocistym drobnym piaskiem. Cisza i spokój zagwarantowany. Imponujący i zadbany ogród robi dodatkowe pozytywne wrażenie. Jedzenie w hotelu wyśmienite, zwłaszcza to zamawianie z karty (menue). Szefowa kuchni Talita bardzo uprzejma, kompetentna i życzliwa. Całość personelu bardzo przyjazna i pomocna 24/h. Doskonale miejsce do wypoczynku i relaksu w Goa. Pokoj superior porównywalny z 4 gwiazdkowym pokojem w hotelu europejskim. Polecam.
Joseph B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 5 січня 2015 р.
Great stay with friendly staff

(1) The staff were excellent (2) The cleanliness was just great (3) Very helpful staff.
8,7
From the moment I arrived to the moment I left the Radisson, the staff were excellent to me. They were always so helpful and pleasant no matter what time of the day. The room was kept immaculate for me, and they always enquired if I required anything else. The restaurant and poolside staff could not be any more helpful than what they were to me and everyone else. The beach was very close by and a short walk, well protected by security. There was no issues regarding security. The hotel put on a superb show and meal for both Xmas and New Year.
Michael G. Сім"я зі старшими дітьми United Kingdom, 3 січня 2015 р.
Review of stay

food, cleanness and rooms
8,7
It was good, however I did not think some of the staff were as helpful as they could been. Given that it supposes yo be 5 star. Some staff were really helpful but not especially on the front desk. We enquired if they could arrange some train ticket for my family to continue our tour once we had fished our stay at hotel. I felt that staff were very rude and unhelpful . We visited a neighbouring hotel who assisted us and sorted it out for us.
Ritesh D. Поїздка вдвох India, 13 грудня 2014 р.
Comfortable Stay

Staff cooperation, cleanliness, food & dinning
8
I felt just an 5 star property its should be provided more facilities. The main issue which should be addressed are as under: 1. The Radisson is situated at Cavellossim Beach so hotel should be provided atleast sun bath bed along with security should be in place so that hotel guest should avail this bath bed for free of cost. There are 2-3 beach restaurant at beach but they were charging higher amount for giving bath bed. 2. We asked for our airtickets prinouts (2 pages) at reception but they told us its chargeable @ 30 per pages, as an 5 star property and resident guest who were staying hotel at more than 4 days shouldn't behaviour like this. It should be free.
Andrew T. Поїздка вдвох United Kingdom, 10 листопада 2014 р.
We love this Place

The staff, the local "to do" things, the food
8,7
We always stay at the Radisson, we love the welcome, the pool, the closeness to the sea, the choice of foods, and the friendly staff. Goa is very special.
Surya K. Сім"я з малими дітьми India, 26 жовтня 2014 р.
Not so great

Food is bad
3
Sanjeev K. Сім"я з малими дітьми India, 1 жовтня 2014 р.
Family Holiday in Goa

Beach, Good food, Location
8
It was a great stay. All hotel staff was very co-operative.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний ГоаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Буфет/КафеRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Спа-центрRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Нічний клубRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Інтер’єр готелюRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РецепціяRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Танцювальна залаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВіллаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Фойє


AS-AGWEB-3A06