Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Кавелоссім, Південний Гоа, Індія 403731

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 86 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (86)
Відсортувати за:
Olga K. Поїздка вдвох Russia, 21 березня 2015 р.
ужасно
5
отвратительно это вторая линия персонал ужасный
Повідомити про цей вігук
Assel T. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 21 лютого 2015 р.
Отель без собственного пляжа

территория ухожена, вежливый персонал
6,3
Данный отель не предназначен для отдыха, постоянно проводятся конференции, тимбилдинги или свадьбы, постоянно шум и суета, нет собственного пляжа, еда - индийская
Повідомити про цей вігук
Svetlana I. Поїздка вдвох Russia, 21 грудня 2014 р.
Релакс и отключка мозгов

кондиционер работает постоянно, питьевая вода в бутылках бесплатно без ограничений, чистое море.
9,3
Отдыхали в этом отеле с 14 по 21 декабря.Внимательный персонал; зеленая, ухоженая территория; в номерах чисто,есть чайник и утюг,сантехника работает исправно. Кондиционер работает постоянно, независимо от того, есть ли кто-то в номере. На завтрак были блюда индийской и европейской кухни. Мне особенно понравилось то,что всегда были фрукты:папайя, ананас, арбуз, дыня. Море очень чистое, на берег не выносит ни водорослей, ни мусора. Правда, за лежаки на пляже надо платить, а торговцы очень навязчивые. Вобщем и целом все понравилось.
Повідомити про цей вігук
Polina K. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 27 березня 2013 р.
Супер отель для отдыха с детьми

Персонал, расположение, территория
10
Супер пребывание в этом отеле. Очень хороший персонал, классные, вкусные завтраки. Но очень плохой сигнал wifi.
Повідомити про цей вігук
Anna M. Сім"я зі старшими дітьми Kazakhstan, 13 листопада 2012 р.
Прекрасный отель, но для очень спокойного отдыха!

Отличный менеджмент и персонал очень внимателен! Хорошие номера! Отличное питание!
10
жили с 02 ноября 2012 года, рэдиссон и дона сильва стоят на одной территории, но рэдиссон выше классом номеров, питания , но мало развлечений, а в донне номера среднего уровня, питание супер отличное по системе все включено!!! и полно развлечений! впечатления от рэдиссона и дона сильвы только по принципу: "скорее обратно" все супер! читайте комментарии, выбирайте отель либо дона , либо рэдиссон, и отдохнете на отлично! есть все и для детей и для взрослых! в донне даже пели караоке по русски!
Hotel Feature Tip: Отель находиться рядом с отелем Дона Сильва, именно в Донне проходит все веселье. Если желаете уединенного отдыха по принципу " никто что бы не мешал" , тогда велком в Рэдиссон, а если нужен нормальный активный отдых рекомендую Дона Сильву с пакетом все включено! Дона и Рэдиссон находятся в одной группе, одно управление, даже территория не разграничена! На территории Рэдиссона находиться один из лучших в мире ночной клуб с очень дорогой аппаратурой, звуком и светом, КЛУБ "ТИТОС".
Повідомити про цей вігук
Dariusz T. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 4 травня 2013 р.
Przyjemny pobyt w doskonałym hotelu.

Doskonale jedzenie a la carte. Piękny zadbany ogród. Przyjazna atmosfera i bliskość plaży z fantastycznym piaskiem.
9,7
Pobyt był bardzo udany. Hotel wyróżnia się ciekawą architekturą i pięknym położeniem niedaleko plaży ze zlocistym drobnym piaskiem. Cisza i spokój zagwarantowany. Imponujący i zadbany ogród robi dodatkowe pozytywne wrażenie. Jedzenie w hotelu wyśmienite, zwłaszcza to zamawianie z karty (menue). Szefowa kuchni Talita bardzo uprzejma, kompetentna i życzliwa. Całość personelu bardzo przyjazna i pomocna 24/h. Doskonale miejsce do wypoczynku i relaksu w Goa. Pokoj superior porównywalny z 4 gwiazdkowym pokojem w hotelu europejskim. Polecam.
Повідомити про цей вігук
Jamie C. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 січня 2016 р.
Great staff and location

Friendly staff, good pool, good location
8,7
Повідомити про цей вігук
Swati M. Поїздка вдвох India, 26 листопада 2015 р.
Service and room quality don't match 5-star tag

Breakfast, Housekeeping staff, -
7,3
The best part of the stay has to be the breakfast. Superb range of dishes, and chefs who were interacting with guests to understand what they'd like to have. The meals have to be mentioned as our highlight. We faced quite a few hiccups in the service, which we didn't really expect a 5-star rated hotel to have. Certain staff members went out of the way to help and we're very thankful for their help, but of course, these were problems that shouldn't have existed in a 5 star hotel. The hotel has received our feedback on this which we hope they'd consider for future improvements. I would like to highlight to others considering this hotel to keep aside cash for taxi services. We were unaware of the high rates for service beforehand. While the drivers were wonderful and their service much appreciated, we were just extremely surprised with the cash we had to fork out for a trip to Margaon (city centre) , or even the airport from the hotel.
Повідомити про цей вігук
Ujjwal B. Сім"я з малими дітьми India, 15 листопада 2015 р.
Something is missing

Location is good and the beach. Room is clean.
7
It's a good property to stay, but there is not much resort facility available. The swimming pool is even not of resort standard. Good part is the accessibility to the resort. It's overrated for the facility the resort offers.
Повідомити про цей вігук
Vinay U. Індивідуальний мандрівник India, 18 травня 2015 р.
Pretty high rated for the service the staff provid

Location, cleanliness
6
For the money paid I think the hotel is overrated the staff were rude and not courteous for a radisson standard. The food quality was bad
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний ГоаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВхідRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Танцювальна залаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВіллаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ФойєRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Спа-центрRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ФойєRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РецепціяRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - СадRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Інтер’єр готелюRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - СадRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВхідRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Нічний клубRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - СадRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Басейн


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04