чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach

Cavelossim Beach, Cavelossim Salcette, South Goa, Кавелоссім, Південний Гоа, Індія 403731 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Буфет/Кафе Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Нічний клуб Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-бар Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня
Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Танцювальна зала Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вілла Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Басейн Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Фойє Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Ресторан Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Вітальня Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Кавелоссім Кількість номерів: 132
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 81 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
8,2
Усі відгуки (81)
Відсортувати за:
Olga K. Поїздка вдвох Russia, 21 березня 2015 р.
ужасно
5
отвратительно это вторая линия персонал ужасный
Assel T. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 21 лютого 2015 р.
Отель без собственного пляжа

территория ухожена, вежливый персонал
6,3
Данный отель не предназначен для отдыха, постоянно проводятся конференции, тимбилдинги или свадьбы, постоянно шум и суета, нет собственного пляжа, еда - индийская
Svetlana I. Поїздка вдвох Russia, 21 грудня 2014 р.
Релакс и отключка мозгов

кондиционер работает постоянно, питьевая вода в бутылках бесплатно без ограничений, чистое море.
9,3
Отдыхали в этом отеле с 14 по 21 декабря.Внимательный персонал; зеленая, ухоженая территория; в номерах чисто,есть чайник и утюг,сантехника работает исправно. Кондиционер работает постоянно, независимо от того, есть ли кто-то в номере. На завтрак были блюда индийской и европейской кухни. Мне особенно понравилось то,что всегда были фрукты:папайя, ананас, арбуз, дыня. Море очень чистое, на берег не выносит ни водорослей, ни мусора. Правда, за лежаки на пляже надо платить, а торговцы очень навязчивые. Вобщем и целом все понравилось.
Polina K. Сім"я з малими дітьми Kazakhstan, 27 березня 2013 р.
Супер отель для отдыха с детьми

Персонал, расположение, территория
10
Супер пребывание в этом отеле. Очень хороший персонал, классные, вкусные завтраки. Но очень плохой сигнал wifi.
Anna M. Сім"я зі старшими дітьми Kazakhstan, 13 листопада 2012 р.
Прекрасный отель, но для очень спокойного отдыха!

Отличный менеджмент и персонал очень внимателен! Хорошие номера! Отличное питание!
10
жили с 02 ноября 2012 года, рэдиссон и дона сильва стоят на одной территории, но рэдиссон выше классом номеров, питания , но мало развлечений, а в донне номера среднего уровня, питание супер отличное по системе все включено!!! и полно развлечений! впечатления от рэдиссона и дона сильвы только по принципу: "скорее обратно" все супер! читайте комментарии, выбирайте отель либо дона , либо рэдиссон, и отдохнете на отлично! есть все и для детей и для взрослых! в донне даже пели караоке по русски!
Hotel Feature Tip: Отель находиться рядом с отелем Дона Сильва, именно в Донне проходит все веселье. Если желаете уединенного отдыха по принципу " никто что бы не мешал" , тогда велком в Рэдиссон, а если нужен нормальный активный отдых рекомендую Дона Сильву с пакетом все включено! Дона и Рэдиссон находятся в одной группе, одно управление, даже территория не разграничена! На территории Рэдиссона находиться один из лучших в мире ночной клуб с очень дорогой аппаратурой, звуком и светом, КЛУБ "ТИТОС".
Dariusz T. Сім"я зі старшими дітьми Poland, 4 травня 2013 р.
Przyjemny pobyt w doskonałym hotelu.

Doskonale jedzenie a la carte. Piękny zadbany ogród. Przyjazna atmosfera i bliskość plaży z fantastycznym piaskiem.
9,7
Pobyt był bardzo udany. Hotel wyróżnia się ciekawą architekturą i pięknym położeniem niedaleko plaży ze zlocistym drobnym piaskiem. Cisza i spokój zagwarantowany. Imponujący i zadbany ogród robi dodatkowe pozytywne wrażenie. Jedzenie w hotelu wyśmienite, zwłaszcza to zamawianie z karty (menue). Szefowa kuchni Talita bardzo uprzejma, kompetentna i życzliwa. Całość personelu bardzo przyjazna i pomocna 24/h. Doskonale miejsce do wypoczynku i relaksu w Goa. Pokoj superior porównywalny z 4 gwiazdkowym pokojem w hotelu europejskim. Polecam.
Devinder B. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 березня 2015 р.
impressive

Location, staff and service
8
There was a mixup in the booking but very impressed in the way it was sorted by management (Priyash and Gita). Made our stay very comfortable and stress free.
Sumit S. Сім"я з малими дітьми India, 5 березня 2015 р.
quality hotel

the staff is very helpful and friendly.
8,7
We had a good stay in Radisson but the only downside we didn't really enjoy food in cavelossim. Had terrible food in one of the shacks at cavelossim beach. But beach is very pretty. If we come next to cavelossim we would rather stay in donna Sylvia. As it looks pretty good, and donna Sylvia's resort tariff is almost half of Radisson. The breakfast at Radisson is amazing.
Abhijaat S. Сім"я з малими дітьми India, 4 березня 2015 р.
Best beach

Location, deal, colourful villa houses
9
Excellent
Joseph B. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 5 січня 2015 р.
Great stay with friendly staff

(1) The staff were excellent (2) The cleanliness was just great (3) Very helpful staff.
8,7
From the moment I arrived to the moment I left the Radisson, the staff were excellent to me. They were always so helpful and pleasant no matter what time of the day. The room was kept immaculate for me, and they always enquired if I required anything else. The restaurant and poolside staff could not be any more helpful than what they were to me and everyone else. The beach was very close by and a short walk, well protected by security. There was no issues regarding security. The hotel put on a superb show and meal for both Xmas and New Year.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний ГоаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Буфет/КафеRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Нічний клубRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Танцювальна залаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВіллаRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ФойєRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - БасейнRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Спа-центрRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Зовнішній вид готелю Radisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Паб/Коктейль-барRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - РесторанRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - ВітальняRadisson Blu Resort Goa Cavelossim Beach Південний Гоа - Фойє


AS-AGWEB-3B08