Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ramada Hotel Berlin Mitte

Chausseestreet 118-120., Мітте, Берлін, Німеччина 10115 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Інтер’єр готелю Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Конференц-зал Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ресторан Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ресторан Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Буфет Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Рецепція Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ванна кімната Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня
Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вітальня Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ванна кімната Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Спа-центр Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Паб/Коктейль-бар Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вхід
Місцезнаходження Мітте Кількість номерів: 145

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 51 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,2
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (51)
Відсортувати за:
Ashik M. Сім"я зі старшими дітьми India, 26 грудня 2015 р.
Good clean comfortable hotel

Cleaning location parking
8,3
Повідомити про цей вігук
An H. Група Norway, 26 жовтня 2015 р.
Scam, tried to charge 600 euro extra.
2
Worst experience ever, try to scam when i payed 850 euro for 4 days, when we checked out they demanding 600 euro in cleaning expences. And they threatned with calling the police, i told them to call the police and they said they dont have the time to show up. The reason for extra cleaning expences they said we didnt fix our beds. They said its not the cleaning personal responsibility.
Повідомити про цей вігук
David M. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 27 вересня 2015 р.
Couple nights in Berlin

Location, location, location! It's right next to 2 different team stops and the U-bahn. It is right next to a grocery store. Only minutes walking to a ton of good restaurants and close to Brandenburg
9
The hotel was quite comfy and accommodated the 4 of us in one room pretty well. The location was fantastic for sight seeing and dining. It was a bit far if you are in Berlin to go to the club scene. The only thing we didn't do was eat in the hotel so I can't review the food here so I left it neutral at a 3. Otherwise I would definitely stay here again!
Повідомити про цей вігук
Perla A. Сім"я зі старшими дітьми Israel, 1 вересня 2015 р.
enjoed staying

a very good location, wide and clean room, nice staff
8,7
we enjoed our stay. we stayed for 7 nights and every day came back at noon to a clean room. it was clise to a lot of main attractions by walk.
Повідомити про цей вігук
Pei A. Група United Kingdom, 30 серпня 2015 р.
Ramada Mitte Berlin Rating

Good location, big rooms, clean
8,3
Повідомити про цей вігук
Kwong Y. Група Hong Kong, 1 серпня 2015 р.
An excellent hotel

Location, cleanliness and reasonable room price
10
It was really an excellent hotel for us in our Berlin trip. It just a 5 minutes walk to the subway. And the staff were very nice and polite.
Повідомити про цей вігук
Joern W. Поїздка вдвох Germany, 2 січня 2015 р.
Not a good value for money

Location was good
6
Повідомити про цей вігук
David T. Поїздка вдвох United Kingdom, 29 грудня 2014 р.
Decent Hotel

Breakfast, Location, Facilities
6,3
Enjoyed our stay at the Ramada Hotel, the room was well equipped and the breakfast was excellent. Location was fine - We were able to walk to the major attractions.
Повідомити про цей вігук
Jennie K. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 листопада 2014 р.
Travel Trip

Location
8,3
Повідомити про цей вігук
Bernd J. Група Germany, 21 вересня 2014 р.
lousy performance of staff in the restaurant /bar

location, reliability of cleaning staff, friendlyness of lobby staff
7,7
breakfast (until 11 am) : 15 Euro per person x 2 for me and my wife staff unfriendly, buffet average, coffee request at 11.01 was denied in an extremely unfriendly manner, coffee machine was switched off immediately bar: Saturday night bar was closed at 12.00 midnight, because the night before the staff had to work until 4 am ?!????? I met old friends whom I did not see for 26 years. The closure of the bar was unfortunate and killed the night, i.e. interesting conversations were shut down.
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Зовнішній вид готелю Ramada Hotel Berlin Mitte Берлін - Інтер’єр готелюRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Конференц-залRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - РесторанRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - РесторанRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - БуфетRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - РецепціяRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ванна кімнатаRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - ВітальняRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Ванна кімнатаRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Спа-центрRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Паб/Коктейль-барRamada Hotel Berlin Mitte Берлін - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04