чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites

Prager Street 12., Шенеберг, Берлін, Німеччина 10779 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Рецепція Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Паб/Коктейль-бар Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вхід Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ресторан Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Інтер’єр готелю Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Вітальня Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімната Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімната Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімната Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-зал Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-зал
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-зал Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-зал Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Басейн
Розміщення: Шенеберг Кількість номерів: 184
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 14 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
7,3
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,6
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (14)
Dmitry F. Індивідуальний мандрівник Russia, 12 березня 2013 р.
Поездка в Берлин

Большие номера, центральное расположение, тихий район
4,3
Dmitry B. Ділова поїздка Russia, 10 лютого 2012 р.
хорошее расположение

тихий центр
8
Все достойно, персонал несколько молод и не всегда хватает опыта, хороший немецкий завтрак. фитнес центр - вход прямо из отеля
Restaurant Tip: Недалеко на Кудамм - Дасслер - кафе-ресторан с отличной, на мой взгляд, кухней
Marja E. Індивідуальний мандрівник Finland, 29 жовтня 2013 р.
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !

servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
8
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Heiko J. Ділова поїздка Germany, 13 липня 2013 р.
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar

Check-In / free Room upgrade / Bar
8
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Peter M. Індивідуальний мандрівник Germany, 14 жовтня 2012 р.
Great Hotel with excellent facilities

Modern Hotel with international Ambiente
9,3
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Shopping Tip: Take a ride to the Ku'Damm for a first class shopping experience
Eldar A. Поїздка вдвох Russia, 23 вересня 2012 р.
Mixed feelings

nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
2
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge. However the day after my laptop was stolen from the room and since no doors or windows were broken I suspect that it was someone of hotel´s staff who did it. No free WI-FI That´s why I am giving this hotel the lowest grade.
Hotel Feature Tip: If you will stay at this hotel,lock your valuables in the safe. Otherwise they might be stolen!
Carola L. Індивідуальний мандрівник Finland, 4 листопада 2013 р.
Stora snygga rum

Tyst, nära till tunnelbana
7,3
Annars bra men badkaret var superhalt och behöver absolut ett halkskydd och handtag på väggen. Dessutom fungerade inte TV:n i badrummet, elledningen, bakom låst plexiskiva var avbruten.
Birgitte M. Індивідуальний мандрівник Denmark, 21 лютого 2013 р.
Overraskende meget plads

Nemt at komme omkring
7,3
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.
Suzanne H. Сім"я зі старшими дітьми Netherlands, 29 грудня 2012 р.
Goed Hotel, rustige ligging maar centraal

grote kamer
6,7
rustige omgeving maar leuke restaurantjes op loopafstand. Vlak bij de Metro en op loopafstand van de Kurfursterdam. Grote kamer en prima ontbijt. Goede sportfaciliteiten. Vriendelijk personeel.
Restaurant Tip: Vietnamees op het plein en Sushi om de hoek
Ivar S. Група Norway, 30 вересня 2013 р.
Trivelig følte seg velkommen

Betjeningen, frokosten og rommene
9,3
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites БерлінRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - РецепціяRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Паб/Коктейль-барRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВхідRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - РесторанRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Інтер’єр готелюRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - ВітальняRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімнатаRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімнатаRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Ванна кімнатаRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-залRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-залRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-залRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Конференц-залRamada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites Берлін - Басейн


AS-AGWEB-3B04