Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rambutan Lovina Hotel

Lovina, Po Box 195, Singaraja, Ловіна Біч, Балі, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rambutan Lovina Hotel Балі - Ресторан Rambutan Lovina Hotel Балі - Басейн Rambutan Lovina Hotel Балі - Оточення Rambutan Lovina Hotel Балі - Оточення Rambutan Lovina Hotel Балі - Басейн Rambutan Lovina Hotel Балі - Басейн Rambutan Lovina Hotel Балі - Номер Люкс Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Вітальня Rambutan Lovina Hotel Балі - Басейн Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Вітальня Rambutan Lovina Hotel Балі - Вітальня Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю
Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Сад Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Сад Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Вітальня
Місцезнаходження Ловіна Біч Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,5
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (194)
Відсортувати за:
Novita I. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 21 липня 2015 р.
Family with childrens

Clean Room, near From Lovina Beach
7
We Could not watching Television because standart room was not include that facilities, but when I Booking the hotel It was not mention it in room condition, so I Could not know that. But I Thank to the owner that give me the room with air conditioning which it should not include in standart room. So in the next future please mention the facilities Clearly in the booking form.
Повідомити про цей вігук
Scott T. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 18 липня 2015 р.
Relaxing

Breakfast, nice pool.
9
The owners are very friendly. Staff are professional. Very clean. Extra coffee, tea and toast is a nice touch for breakfast.
Повідомити про цей вігук
Dan A. Поїздка вдвох United Kingdom, 30 травня 2015 р.
Nice stay

staff, location, pool
9
It was a nice place. Quiet, well-set out, close to the beach and excellent staff. Pool was lovely and breakfast was pretty good.
Повідомити про цей вігук
Shau F. Поїздка вдвох Malaysia, 19 квітня 2015 р.
Nice ambient hotel

Nice ambient, clean and friendly staff
5,7
A comfort hotel with nice environment and friendly staff. However, I'm unable to connect to wifi during my stay here. And pls remember to prepare mosquito spray if u were to stay here. Overall, it's a good experience staying here and its value for money.
Повідомити про цей вігук
Finn T. Поїздка вдвох United Kingdom, 10 квітня 2015 р.
Loved it !!Beautiful hotel

Lovely hotel, very pretty and both pools lovely and helpful staff
10
Повідомити про цей вігук
Pina B. Група Germany, 2 березня 2015 р.
nice relaxed place

cleanliness, breakfast, Pool and Garden area
9,7
It was very nice and relaxing. The rooms were spacious, Clean with a huge bath and Hot shower. There was waterrefilling and towls for free. The garden area and the two Pools were well mentained. The breakfast was very good with different choices and as much coffee, tea and fruit juice as you want. The staff is very nice and concerned with your well being. It is very central located with good Restaurants and stores only minutes away but the hotel itself is very quiet. We got a special price offer as well so it was absolutely worth what we spend.
Повідомити про цей вігук
Jesse P. Група United States of America, 13 лютого 2015 р.
Friendly homey place

Owners, scenery, design
8,3
It was ok. Very good value for the price. The owners are friendly and knowledgeable.
Повідомити про цей вігук
Stephanie H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 16 січня 2015 р.
Excellent location, staff and facilities

Spotlessly clean, beautiful pools and gardens, friendly and helpful staff
9,7
I thoroughly enjoyed my stay, peaceful relaxing gardens and pool area. Only a short walk to the beach and local restaurants.
Повідомити про цей вігук
Bradley D. Поїздка вдвох United States of America, 16 січня 2015 р.
An old style, well run resort with no surprises.

Gracious staff, good pool, and clean rooms. An excellent value for families.
9,7
We had a grand time there. If we were to return to Lovina we would book here again. Please note that the beach in Lovina is of poor quality - trash every where. But the Resort is very clean and a good walk from the beach.
Повідомити про цей вігук
Andrew R. Поїздка вдвох New Zealand, 28 грудня 2014 р.
OK stay in lovina

pool, location and the puppy
6,7
Our stay was short, o py two days. The hotel is beautiful and well looked after. The staff were the only real let down. The restruant was slow and staff u motivated .
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rambutan Lovina Hotel БаліRambutan Lovina Hotel Балі - РесторанRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - ОточенняRambutan Lovina Hotel Балі - ОточенняRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - Номер ЛюксRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - ВітальняRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - ВітальняRambutan Lovina Hotel Балі - ВітальняRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - СадRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - СадRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - ВітальняRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Ванна кімнатаRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - БасейнRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - ВітальняRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелюRambutan Lovina Hotel Балі - Спа-центрRambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Rambutan Lovina Hotel Балі - Інтер’єр готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C05