чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ramee California Hotel

Bldg. No: 1241 Area: 324 Road No: 2421, Жувер, Манама, Бахрейн (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ramee California Hotel Манама - Зовнішній вид готелю Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Номер Люкс Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Ресторан Ramee California Hotel Манама - Ресторан Ramee California Hotel Манама - Нічний клуб Ramee California Hotel Манама - Нічний клуб Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня
Ramee California Hotel Манама - Ресторан Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Басейн Ramee California Hotel Манама - Ресторан Ramee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар Ramee California Hotel Манама - Вітальня Ramee California Hotel Манама - Вітальня
Місцезнаходження Жувер Кількість номерів: 100

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 38 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
8,4
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (38)
Відсортувати за:
Mohammed A. Поїздка вдвох Saudi Arabia, 26 липня 2014 р.
Not that good

Not that good
6,7
Not that good
Yahya A. Ділова поїздка Saudi Arabia, 11 червня 2014 р.
Good location & friendly staff

Location , friendly staff ,lots of car parkings
9,7
The hotel staff are really friendly & there are lots of parking space, I really like this hotel , & I'm going to stay in it again if I had the chance.
Mujahid A. Індивідуальний мандрівник Saudi Arabia, 12 травня 2014 р.
Good experience ..

Good location
7,3
I went there in week days so the price was good .. the hotel was nearly empty.. so the service was very good they provide me with fruit basket .. the hotel has 6 bars and clubs ..
Abdullah A. Індивідуальний мандрівник Kuwait, 23 лютого 2014 р.
nice hotel

location,food, staff
8,3
nice hotel with great location in juffier near Restaurants
Fouad T. Індивідуальний мандрівник Jordan, 1 січня 2014 р.
Very Very Good Hotel

Room , staff , and Location
8
Fahad A. Ділова поїздка Kuwait, 27 листопада 2013 р.
Good

Bar. Disco. Parking
7,7
Good. But the boss in recption he is very bad he dont know how to talk with the custumer. I advice you to change them. Thnx
Ahmed E. Індивідуальний мандрівник Egypt, 22 вересня 2013 р.
Good , nice view

comfort , helpful , clean
6
Fouad T. Ділова поїздка Jordan, 29 червня 2013 р.
Very Good for Group

Room location and spa
9,3
Emile M. Ділова поїздка South Africa, 8 червня 2013 р.
No where els

I really don't know
7
I will fill this portion later, when i feel like it.
Edward M. Ділова поїздка United States of America, 28 січня 2013 р.
Repeat patron. good location and price for area

Staff, large rooms and price
8,3
It is about my 6th time staying there and I like it

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ramee California Hotel МанамаRamee California Hotel Манама - Зовнішній вид готелю Ramee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - Номер ЛюксRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - РесторанRamee California Hotel Манама - РесторанRamee California Hotel Манама - Нічний клубRamee California Hotel Манама - Нічний клубRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - РесторанRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - БасейнRamee California Hotel Манама - РесторанRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - ВітальняRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-барRamee California Hotel Манама - Інтер’єр готелюRamee California Hotel Манама - Паб/Коктейль-бар


AS-AGWEB-3B01