Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Ravenala Resort

White-Beach Saavedra, Moalboal, Моалбоал, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Ванна кімната Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Ванна кімната Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Ванна кімната Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня
Ravenala Resort Моалбоал - Ванна кімната Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вітальня Ravenala Resort Моалбоал - Вид Ravenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Ravenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Ravenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розваги Ravenala Resort Моалбоал - Буфет/Кафе Ravenala Resort Моалбоал - Ресторан
Місцезнаходження Moalboal Кількість номерів: 10

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
8,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (25)
Відсортувати за:
Tamas D. Поїздка вдвох Hungary, 3 липня 2015 р.
perfectly peaceful place

friendly staff, traditional design, comfortable accomodation
9,7
Повідомити про цей вігук
Letitia W. Поїздка вдвох China, 21 лютого 2015 р.
A pleasant stay

Beach & services
7,3
Pleasant
Повідомити про цей вігук
Digi-Ana S. Поїздка вдвох Philippines, 17 листопада 2014 р.
Overrated private beach

Private, quiet and secluded
6
The ravenala is a secluded resort with hammocks and lounge chairs in front of the rooms. The rooms are facing the garden, then the beach, so you don't really see the beach in front of your room. When we arrived, there was no reception area, but were greeted by a friendly staff. I booked a room with 2 single beds but was given a matrimonial bed instead, so I asked the staff to change rooms, so we had to wait for another hour. The room we were brought into was a little bit old and outdated, good thing the airconditioner worked well than the previous room. When we left at 5 am the next day, they just told us to leave the room key in our room. I believe there are a lot of resorts that are better with the price we paid.
Повідомити про цей вігук
Berge O. Ділова поїздка France, 11 травня 2014 р.
calma calma

close to the beach = perfect
5,7
good.
Повідомити про цей вігук
Moustapha H. Сім"я з малими дітьми France, 6 травня 2014 р.
A little piece of heaven

Great service, clean bungalow, clean and quiet beach
10
Great service with friendly staff and owner which makes you feel at home, clean and well decorated/furnished bungalows (cleaned everyday, towels replaced), comfortable bed, clean and quiet beach (beach cleaned by hotel staff everyday), nice garden, nice food, wifi access. Very relaxing place.
Повідомити про цей вігук
Jeffrey M. Індивідуальний мандрівник Australia, 3 лютого 2014 р.
Fantastic, beautiful place, great people.

Nice beach, nice garden, great people (staff and guests)
9
Peaceful, nice beach, nice garden, super friendly and helpful staff, everybody is so nice! I will definitely return. Prices COULD be a little lower, but it's still great value compared to similar places in other countries.
Повідомити про цей вігук
Paul E. Поїздка вдвох Australia, 17 листопада 2013 р.
Can't say I'm impressed. Too isolated.

The peaceful surroundings. Unlike many others, this Resort did actually have a rough, but Sandy Beach. The quaint Cottages in the Garden setting.
5,7
Just ok. I definitely wouldn't be rushing back there. The Internet was hopeless and if you wanted anything special, you had to take the 7 Klm trip in an expensive tri-cab, back to Moalboal. The local Tri-cab Drivers charge Foreigners 250% more !! Also beware of the Beach with children. There's a slight Rip in the Water, and the large, hard broken Shells, will hurt your feet.
Повідомити про цей вігук
Henry S. Поїздка вдвох United Kingdom, 15 жовтня 2013 р.
brilliant place

superb location for snorkelling off the beach. wonderful coral and fish, turtles.
10
perfect place lovely staff wonderful holiday we shall return
Повідомити про цей вігук
Chalito J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 29 липня 2013 р.
Relaxing

Close to the beach, good staff, quiet.
8
I wanted to escape the city life and go somewhere remote. This is exactly what i got. I wanted to do some water sports but unfortunately it wasn't offered during off peak.
Повідомити про цей вігук
Wen K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 15 липня 2013 р.
friendly staff but the choices for food is less

near to beach, staff is superb, quiet surrounding
7,3
Totaly relax but the choices for food in the resort itself is very limited. The dinning place of the hotel itself can be further improve.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Ravenala Resort Моалбоал - Буфет/КафеRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - Ванна кімнатаRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - Ванна кімнатаRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - Ванна кімнатаRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - Ванна кімнатаRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВітальняRavenala Resort Моалбоал - ВидRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Буфет/КафеRavenala Resort Моалбоал - РесторанRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - ПляжRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Спа-центрRavenala Resort Моалбоал - Поле для гри в гольфRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Місця відпочинку та розвагиRavenala Resort Моалбоал - Спа-центр


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03