чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Regal Court Hotel

Lot 577, Section 10 KTLD, Jalan Tun Ahmad Zaidi Adruce, Satok, Кучінг Центр Міста, Кучінг, Малайзія 93400 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Regal Court Hotel Кучінг - Буфет/Кафе Regal Court Hotel Кучінг - Конференц-зал Regal Court Hotel Кучінг - Буфет Regal Court Hotel Кучінг - Конференц-зал Regal Court Hotel Кучінг - Рецепція Regal Court Hotel Кучінг - Вітальня Regal Court Hotel Кучінг - Вітальня Regal Court Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Regal Court Hotel Кучінг - Вітальня Regal Court Hotel Кучінг - Вітальня Regal Court Hotel Кучінг - Ресторан Regal Court Hotel Кучінг - Конференц-зал Regal Court Hotel Кучінг - Конференц-зал Regal Court Hotel Кучінг - Фойє Regal Court Hotel Кучінг - Вхід Regal Court Hotel Кучінг - Конференц-зал
Regal Court Hotel Кучінг - Буфет Regal Court Hotel Кучінг - Інтер’єр готелю Regal Court Hotel Кучінг - Зручності
Місцезнаходження Кучінг Центр Міста Кількість номерів: 42

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,2

із 20 відгуків

Ціна-якість:
6,3
Розташування
6,9
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,1
Комфортність номерів/Стандарт:
6,2
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (20)
Відсортувати за:
Janarthanam A. Ділова поїздка Malaysia, 13 серпня 2014 р.
Regal Court Hotel

Location is good
3
Bad experience. Last time was good. Current situation vry bad. Dirty, not comfort , no value for money.
Siow M. Поїздка вдвох Malaysia, 29 червня 2014 р.
Appalling counter service as did not honour rate.

Bad experience with counter staff.
9
Bad experience as did not honour the agreed rate of M$120 cash on my last night.
Mansor M. Ділова поїздка Malaysia, 24 травня 2014 р.
Relaxing

Affordable, quite surroundings ancd friendly staff
6,7
Yik Y. Ділова поїздка Malaysia, 20 червня 2013 р.
good for business traveller

internet, location, staff
6
Valarea M. Ділова поїздка Malaysia, 1 листопада 2012 р.
big room, tidy and cleaniness

very good location
8
satisfied with their service, but air con are not so cold overall the room is okay
Teng C. Ділова поїздка Malaysia, 4 жовтня 2012 р.
Great Service

Nothing i like on this hotel
2,7
This is an old hotel, and the value of price is not valuable for me. I cant sleep the hold night, noisy sound from the road, room is dirty, toilet smelly + dirty as well.
Shopping Tip: no comment.
Darren H. Поїздка вдвох 22 липня 2012 р.
not am ideal hotel to stay

cheap
5,7
there is flies flying around when u eat your breakfast. we get a better hotel compare to this.
Aziman N. Група Brunei Darussalam, 2 червня 2012 р.
Great location with shopping areas

Hotel is located nearby shopping malls.
9,3
Great Hotel. No complaints. The rooms are great, clean and the services are excellent. since we rarely stay at the room and focused on shopping outside, the room is perfect as it offers.
Azizah B. Група Malaysia, 19 лютого 2012 р.
Great location!!!

Near to Satok Overnight Market!
6,7
Room is spacious, walking distance to Satok Weekend market!
Hj A. Група Brunei Darussalam, 16 грудня 2011 р.
Value for money

Near Satok market
6,3
room and bathroom were ok, clean and comfortable. the deposit i paid for 2 night's stay was too much. this will discourage other guests from staying again. my room door knob was faulty. i had to fix it mysely. i think this hotel lacks attention to maintenance of rooms.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Regal Court Hotel КучінгRegal Court Hotel Кучінг - Буфет/КафеRegal Court Hotel Кучінг - Конференц-залRegal Court Hotel Кучінг - БуфетRegal Court Hotel Кучінг - Конференц-залRegal Court Hotel Кучінг - РецепціяRegal Court Hotel Кучінг - ВітальняRegal Court Hotel Кучінг - ВітальняRegal Court Hotel Кучінг - Зовнішній вид готелю Regal Court Hotel Кучінг - ВітальняRegal Court Hotel Кучінг - ВітальняRegal Court Hotel Кучінг - РесторанRegal Court Hotel Кучінг - Конференц-залRegal Court Hotel Кучінг - Конференц-залRegal Court Hotel Кучінг - ФойєRegal Court Hotel Кучінг - ВхідRegal Court Hotel Кучінг - Конференц-залRegal Court Hotel Кучінг - БуфетRegal Court Hotel Кучінг - Інтер’єр готелюRegal Court Hotel Кучінг - Зручності


AS-AGWEB-3A06