Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rembrandt Towers Serviced Apartments

22 Soi Sukhumvit 20, Sukhumvit Road,Klongtoey,, Сукумвіт, Бангкок, Таїланд

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,8

із 449 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,1
Розташування
8,2
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (449)
Відсортувати за:
Vladislav D. Індивідуальний мандрівник Russia, 15 квітня 2013 р.
Отличный отель, все рядом

Дружелюбный персонал и бассейн
9,7
Отличный отель, единственное - надо включать сауну сильно заранее и иногда приходится подождать лифт, хотя их 2- просто этажей много и обслуживающего персонала. Магазин прямо во дворе. Есть 2 отеля Рембрандт - рядом. Но 1 называется апартаменты. Есть халаты, тапочки, мини-кухня. Каково соотношение цена - качество не в курсе - брали номер с большой скидкой.
Повідомити про цей вігук
Alexander G. Поїздка вдвох Russia, 16 лютого 2013 р.
Описание отеля не соответствует действительности.

Расположен неплохо
5,3
Мы выбрали этот отель, считая что там есть мини кухня, как это было указано в описании на Агоде, но в номере типа студия миникухня не предусмотрена, а есть она только в дорогих номерах. За эти деньги мы могли бы найти номер с миникухней в другом отеле.
Повідомити про цей вігук
Goncharov I. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 січня 2013 р.
Номера достаточно большие

Неплохо расположен
9,7
Расположение сравнительно удачное, понравилось что номера по размеру не маленькие (даже самые бюджетные), кухня есть, интернет стабильный и безпроблемный, только стиральной машины не было. Работа персонала без нареканий. В целом, рекомендуем.
Restaurant Tip: Прямо напротив здания есть вегетарианский индийский ресторан, очень удобно вегетарианцев.
Повідомити про цей вігук
Lenny H. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 8 лютого 2016 р.
Value for money

Price, nice room, nice staff
8,7
Good, had everything you'd want in a room, clean, wifi, pool, tv, comfy beds, nice staff.
Повідомити про цей вігук
Herbert G. Ділова поїздка Switzerland, 1 лютого 2016 р.
Good 4 star Hotel . serviced appartment

value for money - location - constant good service
8
Повідомити про цей вігук
Michael T. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 січня 2016 р.
good value

apt size, location, price
7,3
I had a good stay. Very comfortable and quiet. Not too far from mass transit, maybe a 15 min walk. Friendly staff. The room could have been cleaner, but for the price, who can complain?
Повідомити про цей вігук
Frank M. Індивідуальний мандрівник Germany, 24 листопада 2015 р.
Good value for money in great location

Nice and functional studio. People large enough to properly swim. Loved the sauna.
8,3
Повідомити про цей вігук
John M. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 22 листопада 2015 р.
upgraded

upgraded
10
very good - upgraded
Повідомити про цей вігук
Jason R. Поїздка вдвох United States of America, 22 листопада 2015 р.
Desent hotel for the money

The best 3 things about the this hotel would have to be location, value and amenities.
7,7
My girlfriend and I were a little concerned when we first checked in and had to find our room (usually 4 star hotel will have someone escort you to your room...not here). We requested a none smoking room, but were given a smoking room. This room was old and tattered, it looked like something from the seventies show ( American tv show) it had an old tube tv, out of date bathroom, old carpet and the room smelt like someone just finished off a pack of cigarettes. Although; my gf called down to the front desk and requested a nonsmoking room and they had no problem giving us a new room. When we arrived to the floor were our new room was located, it was like we went to a new hotel, the hallway was newly remodeled as was the room. The room had a new flat screen tv, hard wood floors, a newly remodeled bathroom with new fixtures., it was really nice. So if you plan on staying at this hotel, I would definitely request a non smoking room.
Повідомити про цей вігук
Juan S. Ділова поїздка Spain, 7 листопада 2015 р.
QUIET

QUIET
5,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Rembrandt Towers Serviced Apartments БангкокRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - БасейнRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ФойєRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ФойєRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ОточенняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ОточенняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - БасейнRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Зовнішній вид готелю Rembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Фітнес-залRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ЗручностіRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - РесторанRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Інтер’єр готелюRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Фітнес-залRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Ванна кімнатаRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - БуфетRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВітальняRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - БасейнRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - БасейнRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Інтер’єр готелюRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - ВхідRembrandt Towers Serviced Apartments Бангкок - Вхід


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02