чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rendezvous Grand Hotel Melbourne

328 Flinders Street, Мельбурн, Мельбурн, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімната Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімната Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Рецепція Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-бар Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-бар
Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ресторан Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ресторан Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна зала Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Буфет/Кафе Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна зала Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Фойє
Місцезнаходження Мельбурн Кількість номерів: 340
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 843 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,1
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (843)
Відсортувати за:
Oleg B. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 березня 2012 р.
отличное месторасположение в самом центре

не плохой номер, хороший кондиционер, взяли машину на прокат прямо в отеле
7,7
Номер в принципе не плохой стоит своих денег, хотя ванная комната маленькая, убирались они скорее просто маскировали под уборку, в принципе как и "принято" в большинстве отелей Австралии: застелить, пригладить постель, выкинуть мусор, повесить полотенца. Завтраков не брали, как готовят не подскажем. Бронировали через отель машину, было очень долго, нудно, машина на долго опоздала, но в конце концов приехала.
Порада туристам: Рекомендую этот отель если хочется жить в самом центре с приятным комфортом и за разумные деньги
Craig B. Поїздка вдвох Australia, 31 серпня 2014 р.
Weekend stay,

Staff, Location and the smell was wonderful
8,7
Great. A very clean hotel, staff were fantastic and the location perfect for us. The only downside was a noisy toilet, bad tv reception and the room was very small.
Kathleen R. Поїздка вдвох Australia, 31 серпня 2014 р.
Small room

Staff, location
6,3
Location was very good, food was ordinary, room was tiny
Chen C. Поїздка вдвох Malaysia, 27 серпня 2014 р.
My stay at Rendezvous@Melbourne.

Location, Staff and Cleanliness; we did not have our meals at the hotel
7,7
Disappointed that our pre-booking request was not made: 1. Asked for high floor, request not met. 2. We were given a room the back, directly facing a large drain. 3. We asked for smoking room, was given a non-smoking room.
Wendy M. Поїздка вдвох Australia, 25 серпня 2014 р.
Mrs

location, concierge staff
7
fine
Boon P. Поїздка вдвох Malaysia, 25 серпня 2014 р.
Short weekend stay at CBD

Great location, helpful staff, cozy
8
Pleasant stay, great location. Bathroom ventilation could be better
Miriam K. Сім"я з малими дітьми Australia, 23 серпня 2014 р.
Convenient

Clean, secure and great customer service
7,3
The only issue we had during our stay was the heavily fragranced foyer/entry of the hotel. My husband who suffers with asthma found it aggravated his breathing difficulties. We actually couldn't wait to reach our room or get outside, it was that heavily fragranced/perfumed. Besides that facilities were good. Would have preferred a few options to bed pillows all were too soft and low.
Liew R. Ділова поїздка Australia, 15 серпня 2014 р.
good short stay

good location , good breakfast, clean room
8
Ah K. Група Singapore, 10 серпня 2014 р.
Good location and staff are friendly

(1) Good location (2) Staff are friendly (3) clean
8,7
Enjoyed the stayed in Rendezvous, will recommend it to friends.
Felicia C. Поїздка вдвох Singapore, 9 серпня 2014 р.
Very bad service

Location
4
Throughout our stay at this hotel, we were appalled at the bad service that we experienced on many occasions. The reception staff was condescending to us when we requested for a higher floor. Our amenities and beverages was not replenished daily too.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rendezvous Grand Hotel Melbourne МельбурнRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімнатаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімнатаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - РецепціяRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Буфет/КафеRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ФойєRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Балкон/ТерасаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВидRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Grand Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня


AS-AGWEB-3C06