чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rendezvous Hotel Melbourne

328 Flinders Street, Мельбурн, Мельбурн, Австралія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімната Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімната Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Рецепція Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-бар Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-бар
Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ресторан Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ресторан Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-зал Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна зала Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Буфет/Кафе Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна зала Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Фойє
Місцезнаходження Мельбурн Кількість номерів: 340
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 1016 відгуків

Ціна-якість:
7,7
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,0
Страви/Організація харчування:
7,1
Усі відгуки (1016)
Відсортувати за:
Oleg B. Індивідуальний мандрівник Russia, 13 березня 2012 р.
отличное месторасположение в самом центре

не плохой номер, хороший кондиционер, взяли машину на прокат прямо в отеле
7,7
Номер в принципе не плохой стоит своих денег, хотя ванная комната маленькая, убирались они скорее просто маскировали под уборку, в принципе как и "принято" в большинстве отелей Австралии: застелить, пригладить постель, выкинуть мусор, повесить полотенца. Завтраков не брали, как готовят не подскажем. Бронировали через отель машину, было очень долго, нудно, машина на долго опоздала, но в конце концов приехала.
Порада туристам: Рекомендую этот отель если хочется жить в самом центре с приятным комфортом и за разумные деньги
Hanh L. Поїздка вдвох Yemen, 1 травня 2015 р.
Dentist

Location is very close to Melbourne attraction . The tram, especially the free tram no 35's station just in front of hotel. Staffs helpful. Free wifi in the room. Will recommend for my friends
8,7
Amazing. Sunny. People very friendly
Adam B. Поїздка вдвох Australia, 26 квітня 2015 р.
happy days

was great
9,7
Tammy H. Ділова поїздка Australia, 23 квітня 2015 р.
Great for business traveller

Value for Money and convenient
6,7
This was my second time staying in this hotel. Second time experience wasn't that pleasant due to the room given was very poor reception, no wifi and my mobile is always on SOS. I requested to change room which they put me into a smaller but with good reception, I'm still very happy with that. I stayed there for 3 nights, first day cleaning service was good, however, 2nd day cleaning was pretty bad, they didn't clean cups and tables, not really what I expect the 4 stars cleaning service. I didn't complain to the hotel, but overall staff there is friendly and convenient place to stay, great for business traveler.
Karyn M. Поїздка вдвох Australia, 18 квітня 2015 р.
Nice hotel

Location, atmosphere, food
8,7
I would definitely stay here again. The location is great, just down the road from Federation Square. While the room was modern, the hotel itself is old world and truly lovely. Our room floor was creaky, but this is probably because of the building's age.
Chris V. Поїздка вдвох New Zealand, 13 квітня 2015 р.
Elegant

Front desk staff, high ceilings , old lobby
10
Jean C. Поїздка вдвох United Kingdom, 12 квітня 2015 р.
Cramped room

Location, location, location.
7
We booked a suoerior room 6 months in advance. Was advised the superior room is actually a standard room. Why advertise as a superior? Large bed, extremely small room and bathroom.
Alexander K. Ділова поїздка Australia, 10 квітня 2015 р.
Good location for trams or flinders at station.

Location, cleanliness, room size
7
The service was excellent but ask for rooms closer to lifts as rooms further away had weak internet acess.
Peter A. Поїздка вдвох Australia, 9 квітня 2015 р.
Wonderful Stay Great view and service

Comfortable room Great view Lovely breakfast
10
The Rendezvous is so central and so close to all public transport We had a wonderful stay Comfortable room Great view Love the late checkout
Donna C. Ділова поїздка Australia, 2 квітня 2015 р.
My review on Rendezvous Hotel Melbourne

staff were friendly. the room having been cleaned each day. ideal location to Flinders Station
8,3
My 2 night stay at Rendezvous Hotel Melbourne was very pleasant. I enjoyed returning from my business appointments to a clean room. Truly appreciating the opulence of such surroundings. Thankyou very much

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rendezvous Hotel Melbourne МельбурнRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімнатаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Ванна кімнатаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - РецепціяRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Конференц-залRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Буфет/КафеRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ФойєRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Балкон/ТерасаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Інтер’єр готелюRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Паб/Коктейль-барRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВидRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Танцювальна залаRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ОточенняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Зовнішній вид готелю Rendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - РесторанRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - ВітальняRendezvous Hotel Melbourne Мельбурн - Вітальня


AS-AGWEB-3B03