Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Ванна кімната Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Номер Люкс Rio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелю Rio Hotel Macau Макао - Фойє Rio Hotel Macau Макао - Басейн Rio Hotel Macau Макао - Паб/Коктейль-бар Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Нічний клуб
Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Фойє Rio Hotel Macau Макао - Басейн Rio Hotel Macau Макао - Фітнес-зал Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Зручності Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 449

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,4
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (1193)
Відсортувати за:
Valeriy K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2015 р.
Все стоит своих денег

Сервис, номер и завтраки
9,7
Хороший вариант для недолгого пребывания в Макао. Расположен не в самом центре но добираться до него и в центр очень просто на автобусах ,остановка которых буквально у отеля. Маршрутов там несколько,можно выбрать тот который удобен,главное запомнить название остановки.Они объявляются в автобусах правда на португальском.А вообще город можно и пешком обойти.Номер был большой и удобный. Завтракал в ресторане на 3 этаже отеля.Большой выбор блюд и вкусно.На катер в Гонконг возит шатлбас.Там 5 минут езды.Есть крытый бассейн, можно вечером поплавать и отдохнуть после походов по городу. В целом все понравилось.
Повідомити про цей вігук
Valerii D. Поїздка вдвох Russia, 18 лютого 2014 р.
Отель для китайских туристических групп

Неплохой завтрак, большой номер, есть ванная, близость к казино
5,7
Отель является базой для туристических групп из материкового Китая. Поэтому вокруг отеля засилье всяческих магазинчиков, предлагающих золото, часы, электронику по бешеным ценам. На тратуарах разбросаны визитки проституток. В самом отеле спа-салон только для мужчин. В номерах отсутствуют халаты. В холодное время кондиционер плохо работает на обогрев. При отеле есть казино, но не очень большое. Если вам нужен спокойный отдых и приятное окружение, то лучше подобрать другой отель. Единственные плюсы - хороший завтрак, пешая доступность к основным казино и цена.
Повідомити про цей вігук
Maxim C. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Отель понравился

В центре города
9,3
Расположение в центре Макао. Номера просторные и чистые. Персонал любезный и дружелюбный. Казино в отеле тоже очень хорошее. Завтрак - отличный выбор. В целом отличное впечатление.
Повідомити про цей вігук
Kim T. Поїздка вдвох Singapore, 11 серпня 2015 р.
Big rooms

Big rooms
7,7
Good
Повідомити про цей вігук
Marcus W. Група Malaysia, 7 серпня 2015 р.
Hong Kong trip

Casino, size of bed, toilet
8,7
Повідомити про цей вігук
Patrick O. Поїздка вдвох Ireland, 7 серпня 2015 р.
Disappointed

Location, Modern
5
I will not stay at the Rio again. I was there 3 days, 3rd day there was no hot water for a shower. The breakfast was "so so" very Chinese style. I had pre paid. They took 500HK$ deposit from my credit card on arrival - not a problem, when I left they refused to return saying they would do so in a few days. I have stayed in better 3 star Chinese hotels in China.
Повідомити про цей вігук
Wei N. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 31 липня 2015 р.
spacious room

swimming pool, spacious room,
7,3
i like the room as it is very big while we are booking the deluxe twin room which has 2 queen beds. the room is located at 20th floor which can have a better view of the city. There is a bus station outside the hotel( forget the bus number). This hotel provide free shuttle to macau ferry terminal,but not gongbei border.
Повідомити про цей вігук
Teik S. Поїздка вдвох Malaysia, 28 липня 2015 р.
relax

Sleep, relax and Sleep
7,7
Повідомити про цей вігук
Suk M. Сім"я з малими дітьми Canada, 27 липня 2015 р.
good

the location is very convenient
9
Spacious room, convenient location, very nice staff
Повідомити про цей вігук
Liviani N. Поїздка вдвох Indonesia, 27 липня 2015 р.
Surprise is waiting in your room

Spacious room, Strong water pressure in shower, Newly renovated
6
On our arrival, the front door staff did not help us with our luggage. At the reception, the check-in was super slow, we were waiting for 30 minutes to get our room. Our room was OK and spacious, newly renovated. The bed is so so. It has strong water pressure in the shower. There is no international but domestic TV channels. The location is not in UNESCO world heritage and public transports only available to certain places. We got "surprised" in the first night of our stay, as Cockroach were crawling on our face when we were sleeping. We managed to catch the cockroach, reported the case to duty manager and moved to higher floor. We do not recommend this hotel.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rio Hotel Macau МакаоRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Номер ЛюксRio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелюRio Hotel Macau Макао - ФойєRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - Паб/Коктейль-барRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - Нічний клубRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - ФойєRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - Фітнес-залRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ЗручностіRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелюRio Hotel Macau Макао - ЗручностіRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Фітнес-залRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поруч


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B08