Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Місто Макао, Макао (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Ванна кімната Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Номер Люкс Rio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелю Rio Hotel Macau Макао - Фойє Rio Hotel Macau Макао - Басейн Rio Hotel Macau Макао - Паб/Коктейль-бар Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Нічний клуб
Rio Hotel Macau Макао - Спа-центр Rio Hotel Macau Макао - Фойє Rio Hotel Macau Макао - Басейн Rio Hotel Macau Макао - Фітнес-зал Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Зручності Rio Hotel Macau Макао - Ресторан Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Вітальня Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Місто Макао Кількість номерів: 449

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,8
Робота персоналу:
7,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,7
Усі відгуки (1161)
Відсортувати за:
Valeriy K. Індивідуальний мандрівник Russia, 3 квітня 2015 р.
Все стоит своих денег

Сервис, номер и завтраки
9,7
Хороший вариант для недолгого пребывания в Макао. Расположен не в самом центре но добираться до него и в центр очень просто на автобусах ,остановка которых буквально у отеля. Маршрутов там несколько,можно выбрать тот который удобен,главное запомнить название остановки.Они объявляются в автобусах правда на португальском.А вообще город можно и пешком обойти.Номер был большой и удобный. Завтракал в ресторане на 3 этаже отеля.Большой выбор блюд и вкусно.На катер в Гонконг возит шатлбас.Там 5 минут езды.Есть крытый бассейн, можно вечером поплавать и отдохнуть после походов по городу. В целом все понравилось.
Повідомити про цей вігук
Valerii D. Поїздка вдвох Russia, 18 лютого 2014 р.
Отель для китайских туристических групп

Неплохой завтрак, большой номер, есть ванная, близость к казино
5,7
Отель является базой для туристических групп из материкового Китая. Поэтому вокруг отеля засилье всяческих магазинчиков, предлагающих золото, часы, электронику по бешеным ценам. На тратуарах разбросаны визитки проституток. В самом отеле спа-салон только для мужчин. В номерах отсутствуют халаты. В холодное время кондиционер плохо работает на обогрев. При отеле есть казино, но не очень большое. Если вам нужен спокойный отдых и приятное окружение, то лучше подобрать другой отель. Единственные плюсы - хороший завтрак, пешая доступность к основным казино и цена.
Повідомити про цей вігук
Maxim C. Поїздка вдвох Russia, 19 листопада 2013 р.
Отель понравился

В центре города
9,3
Расположение в центре Макао. Номера просторные и чистые. Персонал любезный и дружелюбный. Казино в отеле тоже очень хорошее. Завтрак - отличный выбор. В целом отличное впечатление.
Повідомити про цей вігук
Wei N. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 31 липня 2015 р.
spacious room

swimming pool, spacious room,
7,3
i like the room as it is very big while we are booking the deluxe twin room which has 2 queen beds. the room is located at 20th floor which can have a better view of the city. There is a bus station outside the hotel( forget the bus number). This hotel provide free shuttle to macau ferry terminal,but not gongbei border.
Повідомити про цей вігук
Teik S. Поїздка вдвох Malaysia, 28 липня 2015 р.
relax

Sleep, relax and Sleep
7,7
Повідомити про цей вігук
Liviani N. Поїздка вдвох Indonesia, 27 липня 2015 р.
Surprise is waiting in your room

Spacious room, Strong water pressure in shower, Newly renovated
6
On our arrival, the front door staff did not help us with our luggage. At the reception, the check-in was super slow, we were waiting for 30 minutes to get our room. Our room was OK and spacious, newly renovated. The bed is so so. It has strong water pressure in the shower. There is no international but domestic TV channels. The location is not in UNESCO world heritage and public transports only available to certain places. We got "surprised" in the first night of our stay, as Cockroach were crawling on our face when we were sleeping. We managed to catch the cockroach, reported the case to duty manager and moved to higher floor. We do not recommend this hotel.
Повідомити про цей вігук
Suk M. Сім"я з малими дітьми Canada, 27 липня 2015 р.
good

the location is very convenient
9
Spacious room, convenient location, very nice staff
Повідомити про цей вігук
Monalisa B. Сім"я з малими дітьми Philippines, 25 липня 2015 р.
Its location was not what we were looking for

Well, the reception were courteous and firm. Check-in and check-out were fast. The housekeeping really cleaned up well. The room were spacious.
7
First, I had two bookings one was under my husband's name unfortunately he could not make it to Macau. Reservation insisted on following the rules which was inconvenient but I understood that they were following their protocol. I just think they should be more flexible as per the case requires. The rooms were spacious. I felt like the rooms were not sound-proof but because even the hallways were carpeted the noise were minimal. The deluxe room both had a shower and a bathtub which was nice. Everything was clean. We even had a minibar inside and a safety vault. Wifi in the rooms was also strong. However, the worst thing about our stay is its location. It is far from all the action and the lights. Good thing they have a free shuttle ride to the ferry terminal and from there you can go to the other hotels which also provide free shuttle service from there. When u are in for a staycation this will do the job but if u want to be in the middle of where the action happens then you are not at the right side of town. The Ruins is not too near yet not too far but that is all it is kinda proximate to. Over-all it is good except the location. Good thing we were there long enough to enjoy the sights even though they were a bit far from where we were in Rio.
Повідомити про цей вігук
Chung K. Група Singapore, 20 липня 2015 р.
Life at Rio

Room is huge! Convenient location. Great value for money
8
Was good. The housekeeping team did not turnover the room until you are out. Was never disturbed when in room
Повідомити про цей вігук
Yuet N. Поїздка вдвох Hong Kong, 19 липня 2015 р.
very good

clean,cozy & staff very nice
7,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rio Hotel Macau МакаоRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Номер ЛюксRio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелюRio Hotel Macau Макао - ФойєRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - Паб/Коктейль-барRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - Нічний клубRio Hotel Macau Макао - Спа-центрRio Hotel Macau Макао - ФойєRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - Фітнес-залRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ЗручностіRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - Зовнішній вид готелю Rio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Інтер’єр готелюRio Hotel Macau Макао - ЗручностіRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - Ванна кімнатаRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Фітнес-залRio Hotel Macau Макао - БасейнRio Hotel Macau Макао - РесторанRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - ВітальняRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поручRio Hotel Macau Макао - Цікаві місця поруч


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C04