Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rome Place Hotel

23/8 Soi Hub-Ek Road, Phuket Road A. Muang, Пхукет, Пхукет, Таїланд

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 220 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,1
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (220)
Відсортувати за:
Slawomir M. Група Poland, 30 січня 2010 р.
Rome Place Hotel, Phuket, Thailand
4,7
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Повідомити про цей вігук
Michael G. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 січня 2016 р.
Good value

Air con,fridge, bathroom
6,7
Very good
Повідомити про цей вігук
Siong H. Поїздка вдвох Singapore, 23 жовтня 2015 р.
Other better options available in phuket town

Big room, next to hairdressing salon, massage palor in hotel
5,7
Staff was mostly friendly. Room cleaning was very slow and shower amenities were not topped up, it was a good thing we bought our own, and were able to purchase what we lacked from shops not too far away. Water flow was kind of pathetic so we ended up going to a nearby salon everyday just to get our hair washed. I noticed other guests from our hotel also getting their hair wash at the hairdressing salon. Room was spacious but the toilet was rather small (and hot water mostly doesn't work).
Повідомити про цей вігук
Phoutthavanh B. Поїздка вдвох Laos, 14 вересня 2015 р.
Good

Good
5,7
Good
Повідомити про цей вігук
Sarunya Y. Індивідуальний мандрівник Thailand, 8 вересня 2015 р.
Good

GOOD ROOM
7
Повідомити про цей вігук
Javier R. Поїздка вдвох Spain, 10 квітня 2015 р.
Just OK

Bed, location if you want to be near the pier, food places near.
5,7
OK
Повідомити про цей вігук
Sarah E. Поїздка вдвох Australia, 17 березня 2015 р.
What I expected for the price

no frills, friendly and very helpful staff, air conditioning
6
very brief! Good for a single Night sleepover.
Повідомити про цей вігук
Marco G. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 березня 2014 р.
Cheap and confortable.Limited breakfast and wifi

Confortable bed, spacious room, air conditioning, value for money
6,3
We stayed at this hotel just one night before ending our holiday. We needed a place not far from the airport, and back from PhiPhi we decided to sleep here. The hotel has a good value for money. The room was spacious (superior booked) with air con and confy bed. Internet free only in the lobby area. Breakfast included consists in just a couple of items brought to your table.
Повідомити про цей вігук
Gotthard S. Індивідуальний мандрівник Germany, 11 жовтня 2013 р.
Good Hotel, centrally sitated

Good Place well in the center
7,7
Completely satisfied. The reason for my visit had been the Vegetarian Festival with impressive parades.There are no long ways fro the hotel to the places of interest.
Повідомити про цей вігук
Phamai T. Ділова поїздка Thailand, 11 жовтня 2013 р.
I was not impressed with the hotel.

It was close to where we were supposed to be doing work.
5,7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Rome Place Hotel ПхукетRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - Ванна кімнатаRome Place Hotel Пхукет - Ванна кімнатаRome Place Hotel Пхукет - РесторанRome Place Hotel Пхукет - РесторанRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Спа-центрRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - ВидRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A07