чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Rome Place Hotel

23/8 Soi Hub-Ek Road, Phuket Road A. Muang, Пхукет, Пхукет, Таїланд (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Ванна кімната Rome Place Hotel Пхукет - Ванна кімната Rome Place Hotel Пхукет - Ресторан Rome Place Hotel Пхукет - Ресторан Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю
Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Rome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Rome Place Hotel Пхукет - Спа-центр Rome Place Hotel Пхукет - Спа-центр Rome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Вітальня Rome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - Вид Rome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Пхукет Кількість номерів: 72
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,7

із 212 відгуків

Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,1
Робота персоналу:
6,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,8
Комфортність номерів/Стандарт:
7,0
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (212)
Відсортувати за:
Slawomir M. Група Poland, 30 січня 2010 р.
Rome Place Hotel, Phuket, Thailand
4,7
Даний клієнт оцінив цей готель але не залишив жодних коментарів.
Marco G. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 березня 2014 р.
Cheap and confortable.Limited breakfast and wifi

Confortable bed, spacious room, air conditioning, value for money
6,3
We stayed at this hotel just one night before ending our holiday. We needed a place not far from the airport, and back from PhiPhi we decided to sleep here. The hotel has a good value for money. The room was spacious (superior booked) with air con and confy bed. Internet free only in the lobby area. Breakfast included consists in just a couple of items brought to your table.
Gotthard S. Індивідуальний мандрівник Germany, 11 жовтня 2013 р.
Good Hotel, centrally sitated

Good Place well in the center
7,7
Completely satisfied. The reason for my visit had been the Vegetarian Festival with impressive parades.There are no long ways fro the hotel to the places of interest.
Phamai T. Ділова поїздка Thailand, 11 жовтня 2013 р.
I was not impressed with the hotel.

It was close to where we were supposed to be doing work.
5,7
Melissa M. Поїздка вдвох Canada, 9 жовтня 2013 р.
Nice spot to stay for the Vegetarian Festival.

Good Location, Close to some sights, Near shopping.
5,7
While the staff were pretty surly at times, and there wasn't much to speak of in terms of customer service, we managed to enjoy ourselves in Phuket, as we landed there during the Vegetarian Festival which was absolutely fascinating for us as tourists. There are probably other options in terms of where to stay during this event. I would suggest looking elsewhere.
Chris T. Індивідуальний мандрівник Australia, 21 червня 2013 р.
good value

location price value
8
Kiattichai T. Індивідуальний мандрівник Thailand, 21 квітня 2013 р.
ํYou've got what you've paid.

ํYou've got what you've paid.
3,7
This hotel is situated at the center of Phuket's town. Everything is fair. Just a place to sleep.
Matthew D. Поїздка вдвох Australia, 12 лютого 2013 р.
Great value for money

Close taxi to Rastada Pier
8,3
We chose this hotel because it was close to the Rastada Pier for our trip to Phi Phi the next day. The ferry company picked us up from our hotel free of charge. Very clean room, great value for money.
Giorgio M. Поїздка вдвох Italy, 6 лютого 2013 р.
Budget hotel but ok

Position
7
Budget hotel in Phuket Town. Good central position. Friendly and helpful staff. Large and clean rooms. Very poor breakfast. Wi-fi in the lobby only for free. Overall, it's ok its value for money, considering you're in Phuket.
Withoon S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 18 січня 2013 р.
near to the city

cleaned room, near to the city
6,3

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Rome Place Hotel ПхукетRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - Ванна кімнатаRome Place Hotel Пхукет - Ванна кімнатаRome Place Hotel Пхукет - РесторанRome Place Hotel Пхукет - РесторанRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюRome Place Hotel Пхукет - Спа-центрRome Place Hotel Пхукет - Спа-центрRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - ВітальняRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Rome Place Hotel Пхукет - ВидRome Place Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3A08