чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Брісбейн-центр міста, Брісбен, Австралія 4000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Ресторан Royal on the Park Hotel Брісбен - Ресторан Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої Royal on the Park Hotel Брісбен - Сад Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Фітнес-зал Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої
Royal on the Park Hotel Брісбен - Ресторан Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої Royal on the Park Hotel Брісбен - Ванна кімната Royal on the Park Hotel Брісбен - Басейн Royal on the Park Hotel Брісбен - Ресторан Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої Royal on the Park Hotel Брісбен - Сад Royal on the Park Hotel Брісбен - Ресторан Royal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напої Royal on the Park Hotel Брісбен - Оточення Royal on the Park Hotel Брісбен - Оточення
Місцезнаходження Брісбейн-центр міста Кількість номерів: 153
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 188 відгуків

Ціна-якість:
8,2
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,4
Усі відгуки (188)
Відсортувати за:
Remberto R. Ділова поїздка Australia, 14 квітня 2015 р.
Rem

Food, cleanliness & Service
8,7
Lorraine H. Сім"я зі старшими дітьми Australia, 12 квітня 2015 р.
Awesome Location

Location, comfort and friendly staff
8
I have no complaint
Mathew S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 11 квітня 2015 р.
Highly Recommend

Location, Staff, Price
8,3
Rodney B. Поїздка вдвох Australia, 6 квітня 2015 р.
Royal on the Park Hotel

it's location next to the gardens and river. It was very quiet. It was well appointed.
10
We had a really lovely time and would highly recommend this hotel to anyone seeking a restful or a fun filled weekend in Brisbane.
Peter K. Поїздка вдвох Australia, 6 квітня 2015 р.
Royal on the Park

Standard of accodomation and value for money, location overlooking the park and nearby restrurants.
9,3
Very good it was a pity we only booked one night, but shall stay again if in Brisbane.
Mary M. Поїздка вдвох Australia, 8 березня 2015 р.
Top spot

Location
10
Relaxing and quiet just the way we wanted it to be.
Jan U. Індивідуальний мандрівник Australia, 26 лютого 2015 р.
A real treat

Location /comfortability and ease of access
8,7
As it was a spontaneous decision to stay in the city I wanted a familiar place where I knew the service and comfort would be taken care of and I could simply enjoy the peace and quite!
Tatong T. Ділова поїздка Thailand, 20 лютого 2015 р.
The room is very comfortable.

The bed, the staffs, the location.
8
I really enjoy it and feel very comfortable.
Tatong T. Ділова поїздка Thailand, 20 лютого 2015 р.
The bed is the best!

I love the bed as it's very comfortable. The room is clean and the staffs are helpful and friendly.
8
I really enjoy my stay and I hope I can stay longer next time.
Lim C. Група Brunei Darussalam, 11 лютого 2015 р.
worth it

staff, location, cleanliness,
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Royal on the Park Hotel БрісбенRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - РесторанRoyal on the Park Hotel Брісбен - РесторанRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - СадRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - Фітнес-залRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ВітальняRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - РесторанRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - Ванна кімнатаRoyal on the Park Hotel Брісбен - БасейнRoyal on the Park Hotel Брісбен - РесторанRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - СадRoyal on the Park Hotel Брісбен - РесторанRoyal on the Park Hotel Брісбен - Їжа та напоїRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - ОточенняRoyal on the Park Hotel Брісбен - Зовнішній вид готелю Royal on the Park Hotel Брісбен - БасейнRoyal on the Park Hotel Брісбен - Зовнішній вид готелю Royal on the Park Hotel Брісбен - Зовнішній вид готелю Royal on the Park Hotel Брісбен - Зовнішній вид готелю Royal on the Park Hotel Брісбен - Зовнішній вид готелю Royal on the Park Hotel Брісбен - Вітальня


AS-AGWEB-3A06