arrow-up-icon Отримуйте бали на Вашій існуючій бонусній програмі !
Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,3
базуючись на 2385 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 2385 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,4
  • Зручності 6,9
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість: 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,0

Evgeny R.
Російська Федерація
26 листопада 2010
Хорошее соотношение цена\качество.
Очень просторные и чистые номера, удачное расположение, нет никаких насекомых в номере.
Интернет в номере платный - 100 бат в сутки, на завтрак возят в соседний отель, но завтраки нормальные. Нет сейфа в номере, только на ресепшн.
Отель в целом понравился, по соотношению цена\качество думаю один из лучших в Чианг-Мае. Расположен довольно удобно - до Тафае ворот в старый город идти минут 7. Думаю, что отель можно смело рекомендовать.

Katarzyna K.
Польща
29 серпня 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum
dość ładny, bliskość atrakcji, tani
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!

Agnieszka B.
Польща
27 листопада 2009
Royal Panerai - listopad 2009
blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
wolne polaczenie internetowe
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.

danilo O.
Хорватія
29 січня 2012
Lovely hotel and service with a smile"
best features of the hotel,
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai

Bunchong T.
Таїланд
25 липня 2016
Everything was allright.
Everything went well and easy.

Gary C.
Австралія
24 липня 2016
Value for money
Just needed a room for a quick overnight stay and this hotel served the purpose fine. Was close to where I had to meet and the public transport in the area was easy to find.

Win L.
Малайзія
23 липня 2016
Many things need to be improved
Hot water is not consistent. The water tap is full of mold. Bathroom smells humid. Blanket is not comfortable. Internet is very slow. Many mosquitos in Lobby and front porch.

Frank H.
США
20 липня 2016
Great hotel
Very nice and clean hotel. About the only thing missing was a pool, but the price was amazingly low. I'd stay there's again in a heartbeat

Franco I.
Австралія
19 липня 2016
good.
Good Hotel,you get what you pay for.Didnt like the fact that the balcony is enclosed so no fresh air into the room.Apart from that.everything was quite good.

Bria V.
США
14 липня 2016
Great Place
Perfect, had a great time!