чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sarrosa International Hotel and Residential Suites

Cabahug Street, Ayala Access Road, Kasambagan, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 299
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 540 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (540)
Відсортувати за:
Marcin B. Індивідуальний мандрівник Poland, 18 січня 2013 р.
Obsługa pomocna

zaangażowanie menagera
7
hotel nie powala na kolana. ale spełnia podstawowe standardy. śniadanie smaczne i w cenie pokoju.
Sightseeing/Attractions Tip: Niewiele jest do oglądania w Cebu.
Winace O. Сім"я з малими дітьми Philippines, 27 березня 2015 р.
Like the hotel

nice
8
very good
Noah L. Поїздка вдвох Philippines, 14 березня 2015 р.
miss

location
4,3
Noisy and the room we stay is an old one
Hedy G. Індивідуальний мандрівник Philippines, 28 лютого 2015 р.
-

-
5,3
Noel K. Індивідуальний мандрівник Australia, 24 лютого 2015 р.
it was the best value for money

stall / clean/modern
8
it was really good and I will go back
Eun G. Індивідуальний мандрівник South Korea, 23 лютого 2015 р.
It was not bad.

location, comfort , service
4,7
It was not bad as a rule. one thing is that I felt inconveniet is air. The room that I stayed at is full of dust so I felt stuff in my throat. It needs fresh air when they clean the room.
Yvonne V. Поїздка вдвох Philippines, 16 лютого 2015 р.
not bad

location value for money
7,3
Mathias K. Сім"я з малими дітьми Denmark, 30 січня 2015 р.
1.5 hour check in

hot water, decent bed, no more
3,3
Ridiculous staff. More than one hour to check us in. No water when we arrived, has to call twice to get it fixed. Gym out of order. Internet limited to 3 devices, slow and unstable. Than for we got discount through agoda. Lousy hotel. Not going back.
Craig D. Поїздка вдвох Australia, 29 січня 2015 р.
Very average
4,7
The rooms were old and tired, the few times we tried to use the pool it was unavailable, once due to a birthday party for non-guests, the toilet paper was rationed to one roll per day and often we ran out. Would not stay there again.
Daniel F. Індивідуальний мандрівник Sweden, 29 січня 2015 р.
Cebu 2015

Staff, nice rooms, silent.
8
Nothing to complain about will stay here again.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites СебуSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3B03