чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sarrosa International Hotel and Residential Suites

Cabahug Street, Ayala Access Road, Kasambagan, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня Sarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 299
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 511 відгуків

Ціна-якість:
7,5
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,0
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (511)
Відсортувати за:
Marcin B. Індивідуальний мандрівник Poland, 18 січня 2013 р.
Obsługa pomocna

zaangażowanie menagera
7
hotel nie powala na kolana. ale spełnia podstawowe standardy. śniadanie smaczne i w cenie pokoju.
Sightseeing/Attractions Tip: Niewiele jest do oglądania w Cebu.
Vizarlene I. Індивідуальний мандрівник Philippines, 3 грудня 2014 р.
room service staffs were very polite

Nice lobby,food,and rooms...
6
IT WAS VERY GOOD...
Greg S. Індивідуальний мандрівник Australia, 1 грудня 2014 р.
My review of Sarrosa International Hotel.

The location of the hotel is good. The staff were most impressive and tried their best to always assist. The hotel caters for the needs of all travellers.
7,7
I liked my stay there. I thought the hotel offered value for money.
Roberto G. Ділова поїздка Philippines, 29 листопада 2014 р.
GOOD

AMBIANCE
7,3
VERY GOOD
Pamela G. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 27 листопада 2014 р.
Good for a 3star hotel

breakfast buffet, hotel proximity, wifi access
8,3
Breakfast buffet was not that great but it was not that bad at all. Manager and staff is friendly and courteous. Proximity of the hotel to malls and other key places is good. Wifi access is fast. I believe i did get our moneys worth :) just what i expected for a 3-star hotel :) hotels a little old but it really didn't bother us though because we had a good stay. And the extra bed that we added was very comfortable. Not bad for P1000 worth of extra bed and that also includes breakfast. Just a suggestion,i think they should upgrade the tv and the bathroom amenties to be at par w/ other new hotels :)
Mario R. Індивідуальний мандрівник Chile, 24 листопада 2014 р.
Promotion look better that reality.

Personal very polite and good services
7,3
I am still here since I book and paid for about a week. As International Hotel, amenities would be better. Internet very slow in high floors, no security boxes in rooms as is offering online. Breakfast is basic for 300 pesos, better go outside for same money and food is regular in presentation.
Maria E. Група Philippines, 23 листопада 2014 р.
Love the Big Room with Lot of Beds

Clean, Satisfying, Accessible
8,7
David W. Поїздка вдвох Australia, 16 листопада 2014 р.
Good Value and close to City Centre

Price, Location and nice rooms
8
I stayed here few times now and for around $36US a night its good value. Yes nice room with free WIFI and 36 inch lcd TV, Cable channels, Fridge and kettle. Staff are good to and food is nice and no too expensive. Handy central Location too.
Martin S. Індивідуальний мандрівник Sweden, 4 листопада 2014 р.
nice lobby

a 3 star hotel with a 5 star lobby
6,3
a okish half up scale hotel.
Vera E. Група Philippines, 4 листопада 2014 р.
Value for Money

affordable, spacious, good location
8

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites СебуSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - ВітальняSarrosa International Hotel and Residential Suites Себу - Вітальня


AS-AGWEB-3C05