Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, Південь Мумбаї, Мумбаї, Індія 400039 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sea Palace Hotel Мумбаї - Вхід Sea Palace Hotel Мумбаї - Рецепція Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімната Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня
Місцезнаходження Південь Мумбаї Кількість номерів: 50

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний

6,8

із 287 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
6,2
Розташування
9,1
Робота персоналу:
6,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,4
Комфортність номерів/Стандарт:
6,7
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (287)
Відсортувати за:
Nataliya T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 22 березня 2014 р.
Прекрасный вид из окна на океан и причал лодок.

Расположен отельблизко к центру но на тихой части набережной.
7
Все бы ничего, отель не плох, только обещаный бесплатный интернет не грузит. А в Мумбае его просто так не найти.номер потрепанный, но чистенький. при бронировании мы просили о РАННЕМ заселении, поскольку самолет прилетал в 6 утра. Но заселили нас, все равно, ровно в 12-00. Они, конечно, обязаны, пишу, чтобы не рассчитывали. Мы предупреждали их за месяц.
Повідомити про цей вігук
Andrei K. Індивідуальний мандрівник Russia, 31 жовтня 2012 р.
отличное расположение, маленькие номера

расположение чистота завышенные цены в ресторане
5,7
стандартный номер оказался слишком маленьким и неуютным, негде развернуться отель староват и внешне не привлекателен обслуживание скромное и прохладное цены на всё явно завышены особенно в ресторане обобрали как липку Месторасположение хорошее больше преимуществ не вижу
Порада туристам: Не пользуйтесь рестораном - разоритесь
Повідомити про цей вігук
Irina S. Поїздка вдвох Belarus, 8 лютого 2012 р.
Хороший отель с отличным видом на море

Хорошее месторасположение, большие номера, отличный вид на море, доброжелательный персонал
9
Замечательный отель, который расположен рядом с воротами Индии.
Повідомити про цей вігук
Kevin M. Поїздка вдвох United Kingdom, 11 січня 2016 р.
Terrible management

Roof top restaurant seperately run
3,7
The stay was appalling the manager wanted us to pay again despite us showing him our Agoda booking form and receipt showing full payment. The breakfast is not worth looking at even if it was free. Probably the worst stay in a hotel that I have ever had
Повідомити про цей вігук
Mahendra R. Поїздка вдвох Mauritius, 6 січня 2016 р.
Nice stay

Location
6
Nice
Повідомити про цей вігук
Xuan D. Поїздка вдвох Vietnam, 11 грудня 2015 р.
Not provide room as booked

Food
5,3
I booked and paid by agoda but they said i did not pay and not prepared the room as booked!
Повідомити про цей вігук
Biswa R. Сім"я з малими дітьми Thailand, 2 грудня 2015 р.
Great location, Small n Old property, Poor service

Location (near Gateway India), Decent room (only, if get sea-facing room), Nothing else
6,7
Stayed just 2 nights. Cleanliness - ONLY the Sea-facing rooms are decent (DONOT GO FOR SUITE, IT STINKS). BreakFast - very little choices with very small restaurant. Location - Good, 500m to GateWay India, walkable street-shopping/eating. Service (front desk) - very poor, rude lady manager. Service (security/Room) - Smiling-faced security with greeting always and bell-boys are lazy. No swimming pool, small and Old property hotel. LIKED the roof-top bar/restaurant w/ sea view.
Повідомити про цей вігук
Vipul M. Поїздка вдвох India, 19 жовтня 2015 р.
Great Location but poorly managed

Location, proximity to local attractions and decent breakfast
4,3
The check-in experience was horrible. We were actually taken to three different rooms all of which were occupied. The person on the check-in counter did not have a clue. It took us more than an hour to check-in and during check-out we were first given the bill for another room. The location of the hotel is amazing with close proximity to local markets and attractions. The breakfast is decent and staff is helpful.
Повідомити про цей вігук
Maran S. Група Malaysia, 12 серпня 2015 р.
Worst hotel

Sea Palace Hotel
3,3
I Regular traveler who ended up booking thishotel by impression photos about 1 week ago. Paid by credit card first, 1 room twin single bed with upgraded facilities. On arraival to check in on the 10 Ogos 15 , the duty manager was a dummy middle age who cant corrospont properly and anan,t give me a room of usd piorer to my 20 days earlier booking which entitiled to 15 percent early booking discount. His excuse was all the room are fully booked. After much argument and waited in restoren they finally gave a room half tne value of USD pernight. My dear travellers please be careful about this particular Sea Palace Hotel. One word I would say they ate. Avoid this Hotel.
Повідомити про цей вігук
Markus G. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 21 квітня 2015 р.
a very run-down, musty hotel

location, bar
4,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sea Palace Hotel МумбаїSea Palace Hotel Мумбаї - ВхідSea Palace Hotel Мумбаї - РецепціяSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімнатаSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C07