Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, Південь Мумбаї, Мумбаї, Індія 400039 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sea Palace Hotel Мумбаї - Вхід Sea Palace Hotel Мумбаї - Рецепція Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімната Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня
Місцезнаходження Південь Мумбаї Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
6,2
Розташування
9,1
Робота персоналу:
6,3
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,5
Комфортність номерів/Стандарт:
6,8
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (277)
Відсортувати за:
Nataliya T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 22 березня 2014 р.
Прекрасный вид из окна на океан и причал лодок.

Расположен отельблизко к центру но на тихой части набережной.
7
Все бы ничего, отель не плох, только обещаный бесплатный интернет не грузит. А в Мумбае его просто так не найти.номер потрепанный, но чистенький. при бронировании мы просили о РАННЕМ заселении, поскольку самолет прилетал в 6 утра. Но заселили нас, все равно, ровно в 12-00. Они, конечно, обязаны, пишу, чтобы не рассчитывали. Мы предупреждали их за месяц.
Повідомити про цей вігук
Andrei K. Індивідуальний мандрівник Russia, 31 жовтня 2012 р.
отличное расположение, маленькие номера

расположение чистота завышенные цены в ресторане
5,7
стандартный номер оказался слишком маленьким и неуютным, негде развернуться отель староват и внешне не привлекателен обслуживание скромное и прохладное цены на всё явно завышены особенно в ресторане обобрали как липку Месторасположение хорошее больше преимуществ не вижу
Порада туристам: Не пользуйтесь рестораном - разоритесь
Повідомити про цей вігук
Irina S. Поїздка вдвох Belarus, 8 лютого 2012 р.
Хороший отель с отличным видом на море

Хорошее месторасположение, большие номера, отличный вид на море, доброжелательный персонал
9
Замечательный отель, который расположен рядом с воротами Индии.
Повідомити про цей вігук
Markus G. Індивідуальний мандрівник Switzerland, 21 квітня 2015 р.
a very run-down, musty hotel

location, bar
4,3
Повідомити про цей вігук
Nasir A. Ділова поїздка India, 2 квітня 2015 р.
Sea Palace Hotel

location is good.
3,7
It is an old property, so i can understand that the rooms may not be that great. The sea facing rooms seemed to be lot better than the rooms on the other side of the building. I was a single person and was given a relatively small room. It was not cleaned properly and I am sure the bed sheets were also not changed. Not a worth place to stay. Would not recommend anyone. I had to argue with the watchman to park my car, otherwise he straight said that you need to park the car outside.
Повідомити про цей вігук
Calida N. Індивідуальний мандрівник Australia, 19 лютого 2015 р.
Great location

Location, rooftop bar, breafast
7,3
Really good. The food and service were amazing. The room was smaller than I expected but it was clean and had everything I needed.
Повідомити про цей вігук
Suhas B. Ділова поїздка India, 6 лютого 2015 р.
location matters

location, economic and pleasant atmosphere really kicks up this place
6,3
Повідомити про цей вігук
Rishichand S. Поїздка вдвох South Africa, 10 січня 2015 р.
Desperate need for revamp

good location, near shopping area
4,3
Poor- stayed there for the time- will not go back. Hotel needs a revamp. Rooms are in a pathetic condition. Reception tried to cover up for room not being ready on time. Overbooked and crowded during breakfast.
Повідомити про цей вігук
Simon P. Ділова поїздка United Kingdom, 6 грудня 2014 р.
Give this place a miss!

Location
5
Generally pretty poor. On arrival the internet connection did not work and no one was able to help me - in the end I fixed it after one hour, but I'm an IT professional! The fridge never worked. The safe in the room didn't work either. The water in the shower stopped completely for 24 hours. The breakfast is really poor, with instant coffee! Some of the receptionists are very unhelpful, although one was good. The roof-top restaurant has a fantastic location, but the food is poor and very expensive for what it is. It's trying to be a "place to be seen", but it just doesn't work.
Повідомити про цей вігук
Vipul M. Поїздка вдвох India, 6 грудня 2014 р.
Excellent Location, Everything else Average

Location, Friendly Staff and Rooftop Restaurant
6
The hotel's location is the best thing about it, walking distance to shopping areas and tourist attractions like Gateway of India, Taj Mahal Hotel, Leopold Cafe, Colaba Causeway. Room comfort is very average and all rooms are very averagely maintained. Wi-fi speed is decent. Hotel Housekeeping staff is friendly but hotel reservations staff is not very helpful. I had sent in an enquiry via email to which I did not get a response. The breakfast is very average but a decent start to your day. Special mention to Lady Evelyn who was very friendly and caring to your needs as a guest. Overall, does not offer value for money given very limited facilities are offered.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sea Palace Hotel МумбаїSea Palace Hotel Мумбаї - ВхідSea Palace Hotel Мумбаї - РецепціяSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімнатаSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B01