чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sea Palace Hotel

26, P. J. Ramchandani Marg, Apollo Bunder, Південь Мумбаї, Мумбаї, Індія 400039 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Вітальня Sea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімната Sea Palace Hotel Мумбаї - Рецепція Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Паб/Коктейль-бар Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Вхід Sea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю Sea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю
Sea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан Sea Palace Hotel Мумбаї - Цікаві місця поруч Sea Palace Hotel Мумбаї - Вхід Sea Palace Hotel Мумбаї - Рецепція Sea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан
Місцезнаходження Південь Мумбаї Кількість номерів: 50
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,0

із 254 відгуків

Ціна-якість:
6,4
Розташування
9,2
Робота персоналу:
6,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Страви/Організація харчування:
6,5
Усі відгуки (254)
Відсортувати за:
Nataliya T. Сім"я зі старшими дітьми Russia, 22 березня 2014 р.
Прекрасный вид из окна на океан и причал лодок.

Расположен отельблизко к центру но на тихой части набережной.
7
Все бы ничего, отель не плох, только обещаный бесплатный интернет не грузит. А в Мумбае его просто так не найти.номер потрепанный, но чистенький. при бронировании мы просили о РАННЕМ заселении, поскольку самолет прилетал в 6 утра. Но заселили нас, все равно, ровно в 12-00. Они, конечно, обязаны, пишу, чтобы не рассчитывали. Мы предупреждали их за месяц.
Andrei K. Індивідуальний мандрівник Russia, 31 жовтня 2012 р.
отличное расположение, маленькие номера

расположение чистота завышенные цены в ресторане
5,7
стандартный номер оказался слишком маленьким и неуютным, негде развернуться отель староват и внешне не привлекателен обслуживание скромное и прохладное цены на всё явно завышены особенно в ресторане обобрали как липку Месторасположение хорошее больше преимуществ не вижу
Порада туристам: Не пользуйтесь рестораном - разоритесь
Irina S. Поїздка вдвох Belarus, 8 лютого 2012 р.
Хороший отель с отличным видом на море

Хорошее месторасположение, большие номера, отличный вид на море, доброжелательный персонал
9
Замечательный отель, который расположен рядом с воротами Индии.
Daniel L. Індивідуальний мандрівник United States of America, 15 червня 2014 р.
Totally Horrid
2,7
Really Bad. I changed my whole summer plans thinking the rest of India could have this bad of hotel rooms for the price. I'm now in Bangkok, same price, 5-star hotel with Hotwire. This is a 3 star hotel?? Please, try 1 or 1.5 on a good day. The bed, oh excuse me, the MATT, was a twin POS bed, the internet was about 500 kb, like dial up. I'll stop now for my own mental health, you're finished.
Pamela T. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 22 травня 2014 р.
Clean, centrally located with friendly staff

Good location, friendly helpful staff good price
8,7
Very good, would use again. The staff were always available if needed and very friendly.
Woolaganathan N. Група South Africa, 10 травня 2014 р.
this is the biggest rip off in all time this hotel

none
3,3
to anyone who want to book this hotel please do not waste your time. the ac do not work, the staff do not understand english ,no cold water in shower.this is not a 3 star hotel. once you complaint about faults you have to wait for hours.i had to phone at lease 10 or more times to get attention.worse hotel that i had stayed ev
Roman R. Поїздка вдвох Ukraine, 4 травня 2014 р.
Bad & breakfast

Air condition, close to shopping and reastraunts area
7,7
Philipp K. Поїздка вдвох Germany, 4 травня 2014 р.
location counts, everything else was average

roof top bar, ocean view, close to gateway
7,7
Some rooms got renovated, so we got an upgrade. in general renovation is really urgent. bed wasnt good but ok, same with bathroom, breakfast and other things. special: roof top bar highlight: quiet and central location
Katie M. Поїздка вдвох Australia, 16 квітня 2014 р.
Great location but poor hotel

Location, location, location
5,7
Location is great but we got the run of the house deal which I would not recommend. Our room was pretty awful with pigeons living in the air con which woke us up at all hours. There are better hotels in the same area.
Pamela T. Індивідуальний мандрівник United States of America, 13 квітня 2014 р.
Nice hotel, well located, great staff

View from my room, centrally located, great staff
7,7
Enjoyed my stay at the Sea Palace. The staff was attentive and responsive to my needs, and resolved any issue immediately and professionally

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sea Palace Hotel МумбаїSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - ВітальняSea Palace Hotel Мумбаї - Ванна кімнатаSea Palace Hotel Мумбаї - РецепціяSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - Паб/Коктейль-барSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - ВхідSea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю Sea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю Sea Palace Hotel Мумбаї - Зовнішній вид готелю Sea Palace Hotel Мумбаї - РесторанSea Palace Hotel Мумбаї - Цікаві місця поручSea Palace Hotel Мумбаї - ВхідSea Palace Hotel Мумбаї - РецепціяSea Palace Hotel Мумбаї - Ресторан


AS-AGWEB-3B05