чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Shangri-La's Eros Hotel New Delhi

19,Ashoka Road,Connaught Place, Центральний Делі, Нью-Делі і ЕнСіАр, Індія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-бар Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Басейн Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Інтер’єр готелю Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Рецепція Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна зала Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю
Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центральний Делі Кількість номерів: 320
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 173 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (173)
Відсортувати за:
Alina K. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 жовтня 2014 р.
Проблема с блокированной суммой на карте

Расположение, номера, интерьер
9
Отель взял в блок в качестве сохранного депозита 10 000 рупи с моей кредитной карты. При выезде на ресепшн мне подтвердили, что блок снят. Прошла уже неделя, как я дома, но сумма все еще стоит в блоке. Я за нее плачу проценты, как за истраченные средства. Написала в отель напрямую - ответа нет!
Oxana G. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 лютого 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Отлично организован трансфер. Очень чисто и на территории, и в номере.
9,3
Были с мужем в начале марта. Отель очень понравился. Не стоит говорить о бирюзовой воде и белом песке - это действительно райское место. Отличный номер, делюкс с видом на океан. Замечательный персонал, есть русско-говорящие. Постоянный уход за территорией. Брали на прокат ласты и купили маски (маски тоже можно было арендовать, но мы решили купить) и взахлеб наслаждались подводными видами. Даже не уплывая за домашний риф (немного страшно без инструктора), обнаруживаешь огромное количество рыб всех цветов и коралов. Ужины в ресторане на двоих со спиртным обходились не меньше 220$, но зато все красиво и вкусно.
Yajai V. Поїздка вдвох Thailand, 3 листопада 2014 р.
Good hotel with great service

Staffs are so kind and helpful, Excellent happy hour at the lounge
8,3
We stayed at the hotel for 3 nights and we feel like home. You definitely need good hotel at the end of your day to calm you down from incredible world outside. We booked Horizon superior room with the club access without knowing that there is an happy hour free flow of drinks and snacks in the evening as a package. What a great deal! Hotel staffs are so kind. Local restaurant Kwality was recommended to us by conceige and it was the best dinner for us in this trip. Happy trip and memory we have from India.
Jagir H. Поїздка вдвох India, 3 листопада 2014 р.
very good hotel

staff who helped us, breakfast, swimming pool
9,7
We stayed there on the last day of our visit to India. I was quite tired of everything in India but the hotel made my last day in India very pleasant. It was great experience to stay there, the room was nice and comfortable, swimming pool was small but we enjoyed it. The breakfast was really nice as lots of choices. Just the water for the bath was yellow.. We deposit some jewelry at the airport when we arrived India and we were not sure how to get it back. The concierge helped us, which we really appreciated. Everyone had a nice smile and we felt really welcomed. We love to stay there again when we go to Delhi again
Richard W. Індивідуальний мандрівник Australia, 31 жовтня 2014 р.
Fantastic hotel

The staff were friendly and helpful, it was very clean and the food was excellent
9,3
Fantastic
Sebastian N. Ділова поїздка Sweden, 31 жовтня 2014 р.
Another Shangrila

staff, gym, location
8,3
the hotel isnt far from the gate of india, they offer car service that can take you around the city. and the car had wifi!! You can take with you our work laptop and do work while sightseeing if your having a busy day like i did. The staff was very awesome and super helpful and nice. The gym is pretty big too. Breakfast was alright too and the dinner i had was great with the charcoled salmon. Nice place, the building is a bit old but seems to have been upgraded lately. Price also ok. Nothing to complain !
Mahshid R. Індивідуальний мандрівник Australia, 13 вересня 2014 р.
Inside rooms were old. Not renovated for long tim.

Extremely friendly and helpful staff.
9
Best experience. Loved it so much. Looking forward to return soon.
John O. Сім"я з малими дітьми Australia, 12 вересня 2014 р.
Best experience in Delhi

Duty manager restaurants manager garden
9,7
Excellent duty manager went out of his way to make our stay pleasure able
Zhong Y. Поїздка вдвох China, 31 серпня 2014 р.
good

food good
10
good
Jarryd P. Поїздка вдвох Australia, 27 серпня 2014 р.
Fantastic stay

Comofort/standard, service, value for money.
9,3
Fantastic hotel. Excellent service.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Паб/Коктейль-барShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - БасейнShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Інтер’єр готелюShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РецепціяShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна залаShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3B06