Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Shangri-La's Eros Hotel New Delhi

19,Ashoka Road,Connaught Place, Центральний Делі, Нью-Делі і ЕнСіАр, Індія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Конференц-зал Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна зала Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна зала Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Басейн
Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан
Місцезнаходження Центральний Делі Кількість номерів: 320
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
7,9
Розташування
8,7
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (214)
Відсортувати за:
Alina K. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 жовтня 2014 р.
Проблема с блокированной суммой на карте

Расположение, номера, интерьер
9
Отель взял в блок в качестве сохранного депозита 10 000 рупи с моей кредитной карты. При выезде на ресепшн мне подтвердили, что блок снят. Прошла уже неделя, как я дома, но сумма все еще стоит в блоке. Я за нее плачу проценты, как за истраченные средства. Написала в отель напрямую - ответа нет!
Oxana G. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 лютого 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Отлично организован трансфер. Очень чисто и на территории, и в номере.
9,3
Были с мужем в начале марта. Отель очень понравился. Не стоит говорить о бирюзовой воде и белом песке - это действительно райское место. Отличный номер, делюкс с видом на океан. Замечательный персонал, есть русско-говорящие. Постоянный уход за территорией. Брали на прокат ласты и купили маски (маски тоже можно было арендовать, но мы решили купить) и взахлеб наслаждались подводными видами. Даже не уплывая за домашний риф (немного страшно без инструктора), обнаруживаешь огромное количество рыб всех цветов и коралов. Ужины в ресторане на двоих со спиртным обходились не меньше 220$, но зато все красиво и вкусно.
Lisa B. Індивідуальний мандрівник Australia, 2 липня 2015 р.
A Good Quality Hotel

Customer Service, Great Facilities, location
9,7
I thoroughly enjoyed my stay at Shangri-La Eros Hotel New Delhi. It an oasis in the hectic heart of Delhi. The location is good, just a short walk to Connaught Place and Japanth Market. The staff customer service is outstanding - among the best I have experienced. Nice pool and day spa as well. My room was clean and comfortable and the buffet breakfast was extensive. I highly recommend this hotel and would definitely stay there again.
Amit G. Сім"я з малими дітьми India, 20 травня 2015 р.
Stay

Location , food & ambience
8
Ranaguru S. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 28 квітня 2015 р.
Elegant,comfort and value for your money.

comfort., safety, well mannered staff
10
Good, happy, provided the relaxation I needed. Worth the money.
Daljit G. Поїздка вдвох United Kingdom, 24 квітня 2015 р.
Great hotel Staff were very polite and helpful

Willingness of staff to help, cleanliness, relaxed atmosphere. Dinning facilities were excellent a well organised hotel
10
Good experience thoroughly enjoyed our stray
Anthony C. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 квітня 2015 р.
Excellent Hotel, But Understaffed

Room qualty, location, gym/pool
8,3
The hotel is in excellent condition and the rooms are terrific as well as the pool/gym/spa, but the front desk is frequently understaffed. It's hard to get a hold of them and the same goes for the operator.
Surender M. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 квітня 2015 р.
Thanks to the efficient staff.

Efficient staff-good food -comfortable room
9,3
When we arrived at the hotel and noticed that we have picked up a wrong suitcase at the airport and were quite anxious at the prospect of going back ,as we were both not keeping good health, one of the staff member Rahul Satmukhi came to our rescue and took matter , most efficiently, in his hand and within few hours another staff memberJasraj Singh Bhatia ,who sorted things out at the airport, brought the suitcase back personally to us. Ankita ,another staff ,who must have noticed how shaken we were personally escorted us to our room and offered complimentary tea and biscuits which was most appreciated. Thanks to these personal touches ,in handling the guests like us, our stay was most comfortable inspite of things going wrong .thanks.
Mohammad A. Ділова поїздка Lebanon, 18 квітня 2015 р.
Just ask for it

breakfast
6,7
Everything is average except breakfast. Just ask for any thing you like from the staff and they will get it for you.
Michael S. Поїздка вдвох United Kingdom, 17 квітня 2015 р.
Good choice hotel

Staff, food and location.
9,3
Our stay at Shangri-La was excellent. The staff in the main were very attentive without being 'in your face', which is a problem with some hotels. The food was probably the best we had over our holiday in India with a selection to please everyone. The location is good, airport not too far, easy walking to shopping areas and all tourist attractions fairly close with all modes of transport being readily available from the front door. Highly recommended.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Конференц-залShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна залаShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна залаShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - БасейнShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05