чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Shangri-La's Eros Hotel New Delhi

19,Ashoka Road,Connaught Place, Центральний Делі, Нью-Делі і ЕнСіАр, Індія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Вітальня Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Конференц-зал Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Ресторан Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Фойє Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна зала Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна зала Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центр Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Буфет/Кафе
Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Басейн Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю
Місцезнаходження Центральний Делі Кількість номерів: 320
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 183 відгуків

Ціна-якість:
7,8
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (183)
Відсортувати за:
Alina K. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 жовтня 2014 р.
Проблема с блокированной суммой на карте

Расположение, номера, интерьер
9
Отель взял в блок в качестве сохранного депозита 10 000 рупи с моей кредитной карты. При выезде на ресепшн мне подтвердили, что блок снят. Прошла уже неделя, как я дома, но сумма все еще стоит в блоке. Я за нее плачу проценты, как за истраченные средства. Написала в отель напрямую - ответа нет!
Oxana G. Індивідуальний мандрівник Kazakhstan, 26 лютого 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Отлично организован трансфер. Очень чисто и на территории, и в номере.
9,3
Были с мужем в начале марта. Отель очень понравился. Не стоит говорить о бирюзовой воде и белом песке - это действительно райское место. Отличный номер, делюкс с видом на океан. Замечательный персонал, есть русско-говорящие. Постоянный уход за территорией. Брали на прокат ласты и купили маски (маски тоже можно было арендовать, но мы решили купить) и взахлеб наслаждались подводными видами. Даже не уплывая за домашний риф (немного страшно без инструктора), обнаруживаешь огромное количество рыб всех цветов и коралов. Ужины в ресторане на двоих со спиртным обходились не меньше 220$, но зато все красиво и вкусно.
Shanker D. Ділова поїздка China, 6 січня 2015 р.
Shangri-La the best choice in this area of Delhi

Club Lounge, some of the staff
8,7
I enjoyed it however the car they used for the airpot drop off was something I would have never sat in if I had more time! The seats had stains like dried urine everywhere....yuck!!
Aaron A. Поїздка вдвох United States of America, 5 січня 2015 р.
A great retreat

Clean, comfortable, beautiful spa
10
We enjoyed the quiet, cleanliness, complimentary breakfast buffet, and beautiful spa very much.
Sandip K. Сім"я зі старшими дітьми Singapore, 4 січня 2015 р.
comfortable

service,hospitality,comfortable
9
Aaron A. Поїздка вдвох United States of America, 3 січня 2015 р.
A welcome respite

Well-locating, beautiful spa, great breakfast
10
We greatly enjoyed our stay - the room was clean and comfortable, the service extraordinary, and the spa a relaxing retreat before a long overseas flight.
Phang H. Ділова поїздка Singapore, 24 грудня 2014 р.
Shangri La in Delhi

24 hours Gym, Restaurant & friendly service in Horizon Lounge
8,3
The stay was very good which is typical of a Shangri La hotel in any parts of the world.
Sophie E. Ділова поїздка France, 5 грудня 2014 р.
Not to be considered as a 5 star hotel at all !

Good location - Clean room - Friendly staff
7
My stay was ok. The hotel is well located in centre Delhi and quite convenient for a business trip. However services provided are not worth the price paid for at all. Staff is friendly and eager to help however they are not trained properly for this kind of hotel: wine served in dirty glass. sticky pot of mustard on the table, polyester napkins.... Those could be details in an "average" hotel but not acceptable in this kind of hotel. To get to your room, you need to slide your room card into the elevator card system and it seldom works, which is really irritating in the end.
Carolyn H. Група Australia, 22 листопада 2014 р.
a great week overall

Room staff and 1911 staff were friendly as well as on the ball
10
Yajai V. Поїздка вдвох Thailand, 3 листопада 2014 р.
Good hotel with great service

Staffs are so kind and helpful, Excellent happy hour at the lounge
8,3
We stayed at the hotel for 3 nights and we feel like home. You definitely need good hotel at the end of your day to calm you down from incredible world outside. We booked Horizon superior room with the club access without knowing that there is an happy hour free flow of drinks and snacks in the evening as a package. What a great deal! Hotel staffs are so kind. Local restaurant Kwality was recommended to us by conceige and it was the best dinner for us in this trip. Happy trip and memory we have from India.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Shangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ВітальняShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Конференц-залShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - РесторанShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - ФойєShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна залаShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Танцювальна залаShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Спа-центрShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Буфет/КафеShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - БасейнShangri-La’s Eros Hotel New Delhi Нью-Делі і ЕнСіАр - Зовнішній вид готелю


AS-AGWEB-3C06