Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Тамунінг, Гуам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер Люкс Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Гаряча ванна Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Паб/Коктейль-бар Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна зала Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна зала Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Конференц-зал Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Конференц-зал Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна зала Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна зала Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фойє Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Оточення Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вид Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ванна кімната Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ресторан Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Буфет
Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Басейн Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ресторан Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вид Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вид Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Інтер’єр готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класу Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Басейн Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер Люкс Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер Люкс Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ресторан Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Інтер’єр готелю
Місцезнаходження Тамунінг Кількість номерів: 318

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,7

із 444 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
7,8
Розташування
6,7
Робота персоналу:
8,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,0
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,3
Усі відгуки (444)
Відсортувати за:
Oksana L. Сім"я з малими дітьми Russia, 9 травня 2013 р.
Отличный отель для спокойного семейного отдыха.

Отличная кухня,приветливый персонал, отличная уборка номера, беспланое обучение серфингу, рыбалке, отличный детский бассейн, качественные пляжные лежаки.
8,7
Отличный отель для спокойного семейного отдыха с детьми. Прекрасная качественная кухня (шведск.стол и япон.рес.)Замечательный детский бассейн с горкой, качественный лежаки. В любом направление от отеля ходят автобусы (4 $).Можно взять машину на прокат (7д.-450$)Недостаток отсутствие пляжной зоны с песком. Отель требует обновления в номерах
Повідомити про цей вігук
Erlinda M. Сім"я з малими дітьми United States of America, 10 січня 2016 р.
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Повідомити про цей вігук
Alexandre C. Ділова поїздка China, 18 грудня 2015 р.
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Повідомити про цей вігук
Joo Y. Поїздка вдвох South Korea, 3 грудня 2015 р.
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Повідомити про цей вігук
Hyoungwook K. Поїздка вдвох South Korea, 26 листопада 2015 р.
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Повідомити про цей вігук
Ronald R. Ділова поїздка United States of America, 7 листопада 2015 р.
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Повідомити про цей вігук
Tommy J. Сім"я зі старшими дітьми Sweden, 17 жовтня 2015 р.
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Повідомити про цей вігук
Jiyeon K. Сім"я з малими дітьми South Korea, 11 жовтня 2015 р.
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Повідомити про цей вігук
Mario W. Індивідуальний мандрівник United States of America, 23 вересня 2015 р.
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Повідомити про цей вігук
Hyunjoo P. Індивідуальний мандрівник South Korea, 20 вересня 2015 р.
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Гаряча ваннаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Паб/Коктейль-барSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Конференц-залSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Конференц-залSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Танцювальна залаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ФойєSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ОточенняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ванна кімнатаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БуфетSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БасейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Інтер’єр готелюSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БасейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Інтер’єр готелюSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЗручностіSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЗручностіSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ванна кімнатаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Ванна кімнатаSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЗручностіSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЗручностіSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - РесторанSheraton Laguna Guam Resort Гуам - МагазиниSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Фітнес-залSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Спа-центрSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Спа-центрSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Зовнішній вид готелю Sheraton Laguna Guam Resort Гуам - РецепціяSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ФойєSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ФойєSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БасейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БасейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - БасейнSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бізнес ЦентрSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Бізнес ЦентрSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Їжа та напоїSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Їжа та напоїSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Їжа та напоїSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Буфет/КафеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Буфет/КафеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Буфет/КафеSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ЗручностіSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВітальняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВітальняSheraton Laguna Guam Resort Гуам - ВидSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Номер ЛюксSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вітальня представницького класуSheraton Laguna Guam Resort Гуам - Вид


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B06