чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фойє Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Паб/Коктейль-бар Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ванна кімната Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Басейн Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фітнес-зал Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Конференц-зал Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Буфет/Кафе Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 348
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,4

із 870 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
8,0
Усі відгуки (870)
Відсортувати за:
Jo S. Ділова поїздка Indonesia, 13 квітня 2015 р.
Very good

Beside mall, at city, dinning
9,3
Great
Daniel U. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 12 квітня 2015 р.
good location

good location and friendly staff
8,3
Michael B. Ділова поїздка Indonesia, 11 квітня 2015 р.
Good city hotel

location, food, location
8
my stay was quite good, just as I expected. One things that bothers me is the construction work at the entrance of the hotel that gives the feel of low class hotel
Erwin S. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 5 квітня 2015 р.
Recommended

Comfort, clean hotel and nice staff
7,7
Lanny M. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 5 квітня 2015 р.
Hotels connect with Store

Location; 5-star; Good service
8
Strategic Hotels -Berdampingan With shopping area -Bosan Breakfast at Hotel could cross the street there is Home "Soto Lamongan" - very delicious (Recomended)! -Close To buy special food of Surabaya to take home at Genting str
Andy H. Поїздка вдвох Indonesia, 1 квітня 2015 р.
the room is not sound proof. very noisy

location. facility. water
7,3
Apple G. Ділова поїздка Philippines, 28 березня 2015 р.
Home away from home

Location, convenience and comfort
8,3
This is my favorite hotel in Surabaya, never been disappointed and a very good value for money
Vera R. Поїздка вдвох Indonesia, 21 березня 2015 р.
Comfy stay

Location, price and facilities
8,3
It was a great one during my trip. We'll hope to stay there next time when we go to surabaya again. Thank you for your friendliness.
Shirley Y. Поїздка вдвох Singapore, 19 березня 2015 р.
A pleasant Anniversary Surprise

The friendliness of the staff, the cleaniness and the service
9,3
The hotel arranged a pleasant surprise for our anniversary. We were very touched with their kind gesture in making a photo frame with our photos in it and placing a beautiful cake and flower in our room. The staff were also very helpful and friendly. We had a wonderful stay at Sheraton and will not hesitate to stay here again in our next visit.
Michael T. Ділова поїздка Indonesia, 19 березня 2015 р.
Nice place

Cleaniness, location and comfort
9
Great

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers СурабаяSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ФойєSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Паб/Коктейль-барSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ванна кімнатаSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - БасейнSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фітнес-залSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна залаSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Конференц-залSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Буфет/КафеSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала


AS-AGWEB-3B08