чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Сурабая центр, Сурабая, Індонезія (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Вітальня Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фойє Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Паб/Коктейль-бар Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ванна кімната Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Басейн Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фітнес-зал Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ресторан
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Конференц-зал Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Буфет/Кафе Sheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала
Місцезнаходження Сурабая центр Кількість номерів: 348
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,5

із 696 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
9,1
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
8,1
Усі відгуки (696)
Відсортувати за:
Teh W. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 21 вересня 2014 р.
Excellent

Big room and tidy. Good location and friendly staff
10
Good to stay, the staff upgrade my room from delux to premier. Big and clean swimming pool, nice garden and good view from room. Beside is a big shopping centre, easy to find food and a lot of branded.
Lim K. Ділова поїздка Singapore, 15 вересня 2014 р.
Not so grand hotel though can still improve

Bedding, Aircon & Spacious
6,7
Tidak apa apa. I would prefer a WC Spray for the toilet bowl. The tap is difficult to use and it should change to the mixer tap especially for the bathroom. However, I must said your service staff & cleaners are good. Hope you can improve in this area so that I may come again.
Imral S. Ділова поїздка Singapore, 8 вересня 2014 р.
Amazing Hotel

Service, Warmth and Food
10
Simply great, the warmth of the staff is outstanding
Chariya R. Ділова поїздка Thailand, 6 вересня 2014 р.
Great location

Friendly staff , next to shopping center and nice breakfast
10
I always at Sheraton every time I come to Surabaya. It is the best hotel and located next to shopping center. The staffs were excellent and very helpful
Azmi A. Поїздка вдвох Brunei Darussalam, 2 вересня 2014 р.
Great hotel

location, food, atmosphere
6
great stay
Azmi A. Поїздка вдвох Brunei Darussalam, 1 вересня 2014 р.
Great location

location, restaurants, site seeing
6
lovely stay
Lilian W. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 31 серпня 2014 р.
Great Location but service a bit slow

Location, Afternoon Cocktail and comfortable bed
7,3
Overall, it was good to stay in there. They have to improve their service as it was a bit slow when we asked for towel.
Jin H. Сім"я з малими дітьми Malaysia, 30 серпня 2014 р.
excellent place

convenience, service and price
9,7
Was an excellent hotel for the price paid. A very good location next to a shopping mall with good eateries, excellent staff performance especially those at the Club Lounge. A definite return and a must stay for family with young children.
Rianasari N. Ділова поїздка Indonesia, 30 серпня 2014 р.
big room and bed, good food, near to mall

food, room, location
8
Great
Tam L. Поїздка вдвох Hong Kong, 28 серпня 2014 р.
Nice Hotel

Speedy Wifi, good location & Room comfort
8
Every time I stay in this Hotel, coz ist's really nice hotel and with speedy wifi. Just this time i booked a twin room, the arrange a double room for me. If I need twin room I need to pay for upgrade. If possible, please see what's problem for the system.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers СурабаяSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ВітальняSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - ФойєSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Паб/Коктейль-барSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Ванна кімнатаSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - БасейнSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Фітнес-залSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - РесторанSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна залаSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Конференц-залSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Буфет/КафеSheraton Surabaya Hotel & Towers Сурабая - Танцювальна зала


AS-AGWEB-3C04