чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School

Riverside, Songculan, Дауіс - острів Панглао, Бохол, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Паб/Коктейль-бар Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ресторан Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната
Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ресторан Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Інтер’єр готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Інтер’єр готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Балкон/Тераса Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімната
Місцезнаходження Дауіс - острів Панглао Кількість номерів: 12

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 230 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (230)
Відсортувати за:
Pavel K. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 лютого 2012 р.
прекрасный сервис, очень красивое место

Отель расположен в очень красивои и месте, идеален для спокойного отдаха
9,3
Отель понравился, уютный и просторный. Внимательный персонал. Если хотите спокойного уединенного отдыха, то он подходит просто идеально. Кроме нас в отеле была всего одна пара и сама хозяйка, которая была необыкновенно внимательна. Встретили, проводили, все рассказали и были нам рады. Место подходит для дайвинга, но поскольку мы не ставили своей целью спортивные занятия, а хотели росто посмотреть о.Бохол, мы взяли мотоцикл на пляже Алона и вполне прекрасно покатались по острову.
Hotel Feature Tip: Хорош для дайвинга
Olga S. Поїздка вдвох Russia, 7 квітня 2010 р.
Плохой отель

Закат
3,3
Я была очень удивлена, что Агода предлагает этот отель как трехзвездочный, с такой высокой ценой. Расположение - отель находится в жуткой глуши. Вокруг нет ни одного бара, ресторана. Трансфер платный и только такси. от 450 до 700 филиппинских денег. Дайвинг!!! Внимание - обман. Это не школа дайвинга. Не рекомендую начинающим дайверам. Дайвинг на минус 5. Не профессиональный гид. Нет компьютеров. Нет аптечки на лодке. Нет всякой запасной мелочевки. Дайвсайты так себе.
Sheryl M. Сім"я з малими дітьми Germany, 25 листопада 2014 р.
so unfriendly and the diving was not good at all

never again will i go back to this hotel they gave us one diving instructor for 4 people who are beginners. i tried to ask nicely bit bcz they want to gain more they didnt care at all.
3,3
Dont go to this hotel. Not helpful at all and they only care for there gain and not for the customers security.
Sheryl M. Група Germany, 25 листопада 2014 р.
unfriendly hotel owners and not helpful

nothing
3,3
The stay was disappointing. The hotel is family owned but they wer not helpful and so unfriendly. We booked diving in their resort coz and they gave us only 1 instructor for 4 beginner divers. Normally it should be 1 instructor for 2 divers. Because they wanted to earn more so they gave us only one which is very dangerous coz we dont have diving licenses. They dont even have enough diving equipments. I am a small woman and i am forced to wear a large size diving suit because they dont have enough. They arent qualified to be a diving school. So disappointing.
Geoff M. Поїздка вдвох Canada, 7 жовтня 2014 р.
loved it!!

location, view and honeymoon suite all awesome
10
Can't say enough about this place. It's owned by an English family and they are so nice and helpful to all your needs. Go out of there way to make sure your stay in Bohol is a pleasant and relaxing one. Highly recommended
Li Y. Група Hong Kong, 8 вересня 2014 р.
Is a paradise if you want to get away from city

friendy staff, nice pool, nice sea view
7,3
hotel is away from the city or the main beaches, you need a car to go to there or to other place, when you get to there , you will feel that u r in the paradise, the pool is amazing and you can join the island hopping tour from the hotel.
Wayne T. Поїздка вдвох United States of America, 5 липня 2014 р.
Nice Location

Quiet, relaxing, friendly
7,7
Besides the ants, we enjoyed our stay. We would return again.
Alan G. Сім"я з малими дітьми Philippines, 22 квітня 2014 р.
superb view, relaxing, quiet, large rooms

perfect view, tranquil, & large rooms/bathrooms
6,7
Will come back again.
Dong W. Індивідуальний мандрівник China, 2 лютого 2014 р.
Wonderful

Nice garden, nice food, good service
8,7
Wonderful days there. I'll go there again
Lorna F. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 31 грудня 2013 р.
Quiet, Comfortable and Delightful

Quiet, friendly, accommodating
9
Sherwood Bay offered and very delightful stay for our family of four. We had a two room suite with one very large bath. The staff was very friendly and kind. The owner, Enid, was very gracious and looked after our needs as though we were the only ones in her resort. The resort is a little out of the way, but that was good; it was a very quiet location on the Strait. Sherwood Bay looked like a small European hotel: quaint and relaxing. I only have two suggestions: bring mosquito repellant (they come out from 5-6p) and, if you like fluffily pillows, bring one. The pillows were pretty flat. Thank you, Sherwood Bay Resorts for a wonderful family vacation!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School БохолSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Паб/Коктейль-барSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - РесторанSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - РесторанSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Інтер’єр готелюSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Інтер’єр готелюSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Балкон/ТерасаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Місця відпочинку та розвагиSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВидSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - ВидSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Зовнішній вид готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Бохол - Басейн


AS-AGWEB-3A05