Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School

Riverside, Songculan, Dauis, Panglao Island, Філіппіни 6339 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Паб/Коктейль-бар Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ресторан Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната
Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ресторан Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Інтер’єр готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Вітальня Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Інтер’єр готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Балкон/Тераса Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімната
Місцезнаходження Dauis Кількість номерів: 12

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,0
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,6
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (250)
Відсортувати за:
Pavel K. Індивідуальний мандрівник Russia, 9 лютого 2012 р.
прекрасный сервис, очень красивое место

Отель расположен в очень красивои и месте, идеален для спокойного отдаха
9,3
Отель понравился, уютный и просторный. Внимательный персонал. Если хотите спокойного уединенного отдыха, то он подходит просто идеально. Кроме нас в отеле была всего одна пара и сама хозяйка, которая была необыкновенно внимательна. Встретили, проводили, все рассказали и были нам рады. Место подходит для дайвинга, но поскольку мы не ставили своей целью спортивные занятия, а хотели росто посмотреть о.Бохол, мы взяли мотоцикл на пляже Алона и вполне прекрасно покатались по острову.
Hotel Feature Tip: Хорош для дайвинга
Повідомити про цей вігук
Olga S. Поїздка вдвох Russia, 7 квітня 2010 р.
Плохой отель

Закат
3,3
Я была очень удивлена, что Агода предлагает этот отель как трехзвездочный, с такой высокой ценой. Расположение - отель находится в жуткой глуши. Вокруг нет ни одного бара, ресторана. Трансфер платный и только такси. от 450 до 700 филиппинских денег. Дайвинг!!! Внимание - обман. Это не школа дайвинга. Не рекомендую начинающим дайверам. Дайвинг на минус 5. Не профессиональный гид. Нет компьютеров. Нет аптечки на лодке. Нет всякой запасной мелочевки. Дайвсайты так себе.
Повідомити про цей вігук
Juan M. Поїздка вдвох Philippines, 17 липня 2015 р.
Serenity ;)

Cleanliness, relaxing ambiance, friendly staff.
8
Повідомити про цей вігук
Ryan F. Поїздка вдвох United States of America, 25 травня 2015 р.
Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School
2
My fiancée and I had a trip planned to Cebu and Bohol, which took us directly to Bohol after landing in Cebu. However, due to airline pushing our flight time back 4 hours, which got us into Cebu at 7:25pm, we were unable to get a boat to Bohol as we had planned. We contacted Agoda and informed them of the situation and provided documentation from Air Asia stating they moved the flight. Our hotel in Cebu was more than willing to refund the reservations to us as they understand these issues happen, especially from Air Asia. Sherwood Bay however refused to offer a refund or even a chance to rebook on a different weekend. I feel this is terrible customer service, especially considering it was a situation out of our hands. Since my fiancée and I have a credit now from Air Asia and will be taking our trip in a few weeks, we will not be staying here, and will be sure to inform all of our friends and coworkers of this issue for their future trips. Thank you.
Повідомити про цей вігук
Mark P. Поїздка вдвох United Kingdom, 24 травня 2015 р.
Great stay

The view was great, the room was good quality, the swimming was a delight
8,7
We had a great quick stay at the Sherwood. The staff made us welcome and the room was well appointed and comfortable. The mini bar was a revelation with reasonable prices which was a pleasant change.. The views across the bay and having the choice of pool or sea was great as it was a hot weekend and we needed to cool off. The pool is lovely, and the sea was warm and so clear, just delightful.
Повідомити про цей вігук
Valerie J. Поїздка вдвох Philippines, 5 травня 2015 р.
A place for deep relaxation

Friendly staffs and owner, excellent customer service including transfers, colorful swimming pool and very peaceful ambience :)
9,7
Повідомити про цей вігук
Gavin F. Поїздка вдвох Thailand, 16 квітня 2015 р.
Excellent

Friendly staff, nice rooms & view
10
We had a great experience here. The family that own the hotel cannot do enough for their guests. It is a great base from which to explore Bohol. Would thoroughly recommend.
Повідомити про цей вігук
Brian O. Поїздка вдвох United States of America, 13 березня 2015 р.
Off the Beaten Path!

Solitude,Beauty and Service.
9
We enjoyed our stay there very much,so peaceful and quiet.Offers large rooms with balcony,built in swimming pool , looks out over the ocean and the owners were very nice and accomadating.Would stay there again .
Повідомити про цей вігук
Juan P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 7 березня 2015 р.
Nice people

Nice receptionists, good food, nice room.
9
Though the view is really nice, there's some extend of difficulty to get there. Wifi is only located at the reception/ restaurant which is not good. I have to walk there to get some wifi. I had issue with connectivity as well. The receptionists are the owner of the resort... They are really nice! I have to give the credit for them! When I was there, there's only some who checked in, so I felt like I was alone. At night, no one is around so igoing around is kinda scary. The room is nice, but the comfort room smells awful at times, they need to add Albatross and toothpaste.
Повідомити про цей вігук
Nicholas L. Поїздка вдвох United States of America, 19 лютого 2015 р.
A great place in heaven.

Staff
9,7
Great
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao IslandSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Паб/Коктейль-барSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - РесторанSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - РесторанSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Інтер’єр готелюSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВітальняSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Інтер’єр готелюSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Балкон/ТерасаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Ванна кімнатаSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Місця відпочинку та розвагиSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВидSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - ВидSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Інтер’єр готелюSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Зовнішній вид готелю Sherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - БасейнSherwood Bay Aqua Resort & Dive School Panglao Island - Місця відпочинку та розваги


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A02