arrow-up-icon Оберіть програму лояльності, щоб переглянути кількість балів
Повернутися до інфо готелю

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Усі відгуки (4751)

Ділова поїздка (567)

Поїздка вдвох (1820)

Індивідуальний мандрівник (979)

Сім"я з малими дітьми (379)

Сім"я зі старшими дітьми (352)

Група (654)

Хороший
7,3
із 4751 відгуків
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,6
Зручності
6,7
Розташування
8,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,1
Робота персоналу:
7,1
Ціна-якість:
7,4
Страви/Організація харчування:
6,3

7,7 Dmitriy R.
Russia
20 вересня 2011
средний отель.
местонахождение вблизи ночных рынков, метро рядом.
номера чистые, опрятные, но слишком уж маленькие. Российского ТВ по кабельному нет. Кондиционер работал исправно, персонал ненавязчивый, даже не встречались с ними. ну и в итоге неплохой отельчик что-бы лишь ночевать в нем, да и дороговато 100$ за сутки

8,3 YURY Z.
Russia
24 червня 2011
Отель хороший, расположение отличное
Отлично расположен, номера достойные
Расположен в центре города, рядом метро, магазины, кафешки, по вечерам что-то вроде небольшой барахолки, фрукты. Комнатки маленькие, но очень уютные и аккуратные, всё чистенько, с картинкой совпадают. В номере есть чайник, чашки, чай/кофе, холодильник, дают тапки, зубные щетки, мыло-шампунь. При заселении берут депозит 300 КГ долларов.

8 Denys D.
Ukraine
07 серпня 2010
Хороший отель,чистые номера,все компактно!
Расположен вблизи магазинов, метро.
Маленькие комнаты
Как и везде в Гонг Конге маленькие номера,но переночевать,и для короткого пребывания подходит!Уже останавливались два раза,в принципе довольны!

9 GRZEGORZ S.
Poland
03 листопада 2012
świetna lokalizacja bok Nathan Road
llokalizacja
Jak na obowiązujące ceny hoteli w Hong Kongu to cena jest na atrakcyjnym poziomię. Jeśli weźmiemy pod uwagę dodtkowo lokalizacje hotelu to cena jest rewelacyjna. Hotel położony jest w samym centrum Kowloonu, 50 metrów od największej handlowej ulicy Nathan Road i praktycznie bezpośrednio przy opisywanej w przewodnikach (z powodu odbywającego się codziennie targu staroci) Temple Street. Pokoje małe ale po gruntownym remoncie 3 lata temu - są świetnie urządzone i przyjemne dla oka Z hotelu jest wszędzie blisko - zakupy, restauracje, zwiedzanie - prawie wszystko dostępne jest na piechotę w niewielkiej odległości. Jedynym mankamentem jest bezprzewodowy internet (za darmo) lecz nie działający poprawnie we wszystkich pokojach (problemy z zasięgiem - wtedy wymagana jest zmiana pokoju - ale tutaj służy z pomocą obsługa hotelowa).

4,8 Lin A.
Singapore
30 травня 2016
HK trip
Location was good as it was walking distance to Yau Ma Tei MTR. I didn't get the cheapest price since the prices on agoda kept fluctuating. Felt that it could be cheaper. Hotel wasn't very clean, got many insects bites around my body. Apparently it's not mosquitoes bites and most probably from the bed. Hotel did provide a handy phone with wifi which was quite useful for hotspot to our own phone. Other than that hotel does not have any other facilities like gym or pool. Staff wasn't very friendly as expected. Overall, it was good for a 3-star hotel.

6,4 edgardo A.
Philippines
29 травня 2016
Generally good
Near the shopping area

5,2 Chi N.
China
27 травня 2016
Hygiene
Blanket , pillow and towel not white enough

8 grace L.
United States of America
26 травня 2016
Satisfied
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.

6,8 ZHI N.
Singapore
25 травня 2016
Value for money and gd location
N.A.

8,8 yeong H.
Malaysia
28 травня 2016
Good hotel with great location
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.