чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sino Inn Hotel

25/54 Maeluan Rd., Talad Nue, Пхукет, Пхукет, Таїланд 83000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sino Inn Hotel Пхукет - Вхід Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Інтер’єр готелю Sino Inn Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розваги Sino Inn Hotel Пхукет - Балкон/Тераса Sino Inn Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Sino Inn Hotel Пхукет - Вхід Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня
Sino Inn Hotel Пхукет - Кухня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня Sino Inn Hotel Пхукет - Вітальня
Місцезнаходження Пхукет Кількість номерів: 24
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

7,9

із 424 відгуків

Ціна-якість:
8,6
Розташування
7,7
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,5
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
6,4
Усі відгуки (424)
Відсортувати за:
Vladislav G. Поїздка вдвох Ukraine, 13 січня 2013 р.
Удобный, чистый, недорогой отель в центре города

Недорогой в центре города, чистый, уютный
10
Отель очень чистый с белоснежной постелью. Убирали каждый день. Достаточно тихо, немного орали караоки ночью, но нас сильно не беспокоили. Надо брать байк для перемещения по острову.
Hotel Feature Tip: Удобное расположение отеля в центре Пхукет тауна.
Anastasia K. Поїздка вдвох Russia, 8 грудня 2012 р.
Замечательный отель, далековато от центра

Чисто, огромная комната, смена полотенец каждый день.
8
Тихий, приятный номер. Все белье сверкает белизной. Есть чайник, чашечки, пакетики с кофе, лапша и палочки. Внизу прекрасное европейское кафе, вкусные завтраки - обеспечены. Рядом небольшой супермаркет, ресторан, где вечером живая музыка, аптека. Удобно выезжать в сторону пляжей, в километре огромный торговый центр festival. Не верилось, что это всего лишь двушка, в Европе подобного места за такте скромные деньги не сыскать.
Irina A. Поїздка вдвох Russia, 14 грудня 2011 р.
Отличный отель в Пхукет-Тауне

Интересные номера, приветливый персонал, очень приятная цены
9,3
Останавливались в данном отеле на 4 ночи. Очень понравилось оформление номера, просто, но со вкусом. Номера просторные, чистые. Шикарный балкон. Девочки на ресепшене приветливые, с радостью ответили на все вопросы, выдали карту острова с достопримечательностями. После выезда из отеля, позволили оставить у них наши вещи до вечера. Из минусов могу отметить отсутствие ресторана, для нас это не было проблемой, так как в округе полно различных кафе и макашниц, но, возможно, для семей с детьми это было бы неудобством. Так же до ближайшего пункта аренды мопедов пешком шлепать минут 30-40. Для своей ценовой категории отель просто прекрасный! Отдаленность от туристических мест - даже плюс. В следующий раз остановились бы там же.
Evgeniya R. Поїздка вдвох Russia, 4 листопада 2011 р.
Тишина и высокое качество обслуживания

хороший пляж, большой бассейн, приветливый персонал, просторные и читсые номера
9,3
Пребывание в отеле было замечательным. Очень хорошие номера, обслуживание на уровне, 2 достаточно больших бассейна. Очень услужливый, English-speaking персонал. На завтрак представлен неплохой выбор блюд - голодными точно не останетесь! бананчики в кляре очень рекомендую :) Единственное неудобство - удаленность от центра, но ходит автобус, да и такси никто не отменял!
Thitima P. Індивідуальний мандрівник Thailand, 27 червня 2014 р.
clean and valuable

Clean, valuable and central area
8,3
Valuable and creally clean
Sirada A. Поїздка вдвох Thailand, 15 червня 2014 р.
Great value hotel in the city

Location, price and balcony
8,7
Preedara S. Індивідуальний мандрівник Thailand, 14 червня 2014 р.
Suitable for any kinds of travellers

City location, nice and clean
7,7
I chose to stay in Standard double bedroom with share bathroom in hostel section since my visit merely to observe Phuket town. I don't really need luxury and comfort. But the hotel provided even better facilities than I thought. It was convenient and comfortable. However the hotel provided more choices for travelers who seek for private, comfortable with deluxe types. I really enjoy my stay. Probably, one reason is that because of it is in low season, the whole floor for backpackers is almost empty. I stayed for 4 nights, there were only two rooms checked in. I felt like I own the whole floor at home. I really enjoyed my stay. The front staff and housekeepers were also nice, friendly and helpful.
Anak P. Індивідуальний мандрівник Thailand, 10 травня 2014 р.
Good place for stay shortly

Clean, near the city and comfortable
8,3
Pornvipar P. Поїздка вдвох Thailand, 21 квітня 2014 р.
Large room with clean and convenient environment

Large room, clean, quiet
8,7
The hotel is located in the cental of Phuket with walking access to local restaurant and coffee shop. The room was huge and comfort.
Katherine F. Поїздка вдвох Canada, 5 квітня 2014 р.
Easy and comfortable

Clean, affordable, tours and ticket booking
8,7
My boyfriend and I were very surprised at how clean and modern this place was. We booked a single room with aircon and were not disappointed. The staff was attentive at booking our ferry and transportation to the ferry port, which made it easy and stress free. The kitchen was well equipped. The area was pretty sleepy at night. It was about a 15 min walk to the main street in old town, but it was like a ghost town. There were restaurants open tho and they were all good. this area is good if you need a break from noisy party areas..especially if your headed to stay on koh phi phi.. Like the calm before the storm!! I would definitely stay at Sino Inn again. It was cheap and better than 90 percent of the places we have stayed in SE Asia.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sino Inn Hotel Пхукет - РецепціяSino Inn Hotel Пхукет - ВхідSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - Інтер’єр готелюSino Inn Hotel Пхукет - Місця відпочинку та розвагиSino Inn Hotel Пхукет - Балкон/ТерасаSino Inn Hotel Пхукет - Зовнішній вид готелю Sino Inn Hotel Пхукет - ВхідSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - КухняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - ВітальняSino Inn Hotel Пхукет - Вітальня


AS-AGWEB-3A08