Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Six Senses Yao Noi

56 Moo 5, Tambol Koh Yao Noi, Amphur Koh Yao, Ко Яо Ноі, Пхукет, Таїланд (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Six Senses Yao Noi Пхукет - Ресторан Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Зовнішній вид готелю Six Senses Yao Noi Пхукет - Вітальня Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розваги Six Senses Yao Noi Пхукет - Цікаві місця поруч Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Басейн Six Senses Yao Noi Пхукет - Оточення Six Senses Yao Noi Пхукет - Оточення Six Senses Yao Noi Пхукет - Вид Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла
Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла Six Senses Yao Noi Пхукет - Вілла
Місцезнаходження Ко Яо Ноі Кількість номерів: 56
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,3

із 118 відгуків

Ціна-якість:
8,8
Розташування
9,3
Робота персоналу:
9,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,6
Комфортність номерів/Стандарт:
9,5
Страви/Організація харчування:
9,0
Усі відгуки (118)
Відсортувати за:
Alexander F. Поїздка вдвох Russia, 1 лютого 2013 р.
Романтическое уединение среди природы

Роскошные виды на залив из виллы
9,7
Мы с мужем провели в отеле 10 дней, и это был один из лучших отпусков в нашей жизни. Нам очень нравится экологичный дизайн виллы, приятно ходить босиком по дереву, бассейн нашей виллы с видом на залив оставил неизгладимое впечатление. Вилла устроена таким образом, что мы никого не видели, находясь на открытой террасе и в бассейне, что создавало приятное ощущение полной приватности. Прекрасные завтраки, ужинали мы не всегда в отеле, иногда ходили в кафешку прямо рядом с въездом в отель. Бесплатное мороженое в течение всего дня тоже очень приятный бонус ( мое любимое - coconut). Ну и,конечно, персонал выше всяких похвал: все готовы сделать все,чтобы ваш отдых был беззаботен и приятен. Мы впервые отдыхали в отеле сети Six senses и нам очень понравилась концепция этого бренда, планируем на следующий год поехать в Six senses во Вьетнам.
Anugoon Y. Поїздка вдвох Thailand, 3 травня 2015 р.
Superb!!! Breathing magnificent view of Pa Koh

Beautiful sceneric view of Phang Nga Bay, good food, Friendly & Handy Staff
8,7
Unforgotten perfect stay
Maria C. Сім"я зі старшими дітьми United States of America, 21 березня 2015 р.
Wonderful experience, beautiful resort

Incredible service, remote and beautifully tranquil, perfect vacation
9,7
Amazing!
Adnan S. Поїздка вдвох Canada, 7 березня 2015 р.
best resort I have every stayed

Location food and services
10
Excellent
Michael D. Поїздка вдвох United Kingdom, 8 лютого 2015 р.
Really relaxing and very attentive staff.

Location. Views. Privacy
9
Excellent
Takaaki U. Група Japan, 1 листопада 2014 р.
Great

Good location and good staff and good foods
9
Bernadette C. Поїздка вдвох Indonesia, 9 жовтня 2014 р.
Unforgettable, incomparable

The villas, the service, the ambiance
10
We went there for our honeymoon. Blown away from the moment we got picked up from the airport by the service provided. When we got there, it was beyond our expectations. The place, the staff, the villa, the facilities, the view, the surroundings, I just have no words. We stayed there for five nights , the first three days we raining non stop and I can't believe how much we still could enjoy the resort on those rainy days. I could literally stay inside my room for a week. That's how amazing the place was. When the sun finally showed up there was so many things to do there. We went kayaking and island hopping and it was breathtaking. The food was amazing too. There wasn't a single flaw from Six Senses Yao Noi. Me and my husband definitely can't wait to go back. highly recommended
Hye R. Поїздка вдвох South Korea, 2 жовтня 2014 р.
Perfect

View, service, facility
10
I visited Six senses for my honeymoon and it was perfect place for us! The food was awesome and staff was so kind. I'll visit here next year again!
Saumil S. Сім"я з малими дітьми India, 5 серпня 2014 р.
Fantastic

View service and food
10
Jerome R. Сім"я зі старшими дітьми Switzerland, 28 липня 2014 р.
paradise island

Stuff performance, good food, fantastic resort
10
We had a great stay in a 2 bedroom poolvilla. Great time, great location, great stuff performance, we will go again one day...

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Six Senses Yao Noi ПхукетSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - Зовнішній вид готелю Six Senses Yao Noi Пхукет - ВітальняSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - Цікаві місця поручSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - Цікаві місця поручSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - Вид


AS-AGWEB-3C02