Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Six Senses Yao Noi

56 Moo 5, Koh Yao Noi Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Ко Яо Ноі, Пхукет, Таїланд 82160

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Чудовий

9,4

із 142 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,9
Розташування
9,4
Робота персоналу:
9,7
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,5
Комфортність номерів/Стандарт:
9,5
Страви/Організація харчування:
9,1
Усі відгуки (142)
Відсортувати за:
Alexander F. Поїздка вдвох Russia, 1 лютого 2013 р.
Романтическое уединение среди природы

Роскошные виды на залив из виллы
9,7
Мы с мужем провели в отеле 10 дней, и это был один из лучших отпусков в нашей жизни. Нам очень нравится экологичный дизайн виллы, приятно ходить босиком по дереву, бассейн нашей виллы с видом на залив оставил неизгладимое впечатление. Вилла устроена таким образом, что мы никого не видели, находясь на открытой террасе и в бассейне, что создавало приятное ощущение полной приватности. Прекрасные завтраки, ужинали мы не всегда в отеле, иногда ходили в кафешку прямо рядом с въездом в отель. Бесплатное мороженое в течение всего дня тоже очень приятный бонус ( мое любимое - coconut). Ну и,конечно, персонал выше всяких похвал: все готовы сделать все,чтобы ваш отдых был беззаботен и приятен. Мы впервые отдыхали в отеле сети Six senses и нам очень понравилась концепция этого бренда, планируем на следующий год поехать в Six senses во Вьетнам.
To C. Поїздка вдвох Hong Kong, 28 травня 2016 р.
good
6,3
good
Yimin G. Поїздка вдвох China, 13 травня 2016 р.
very nice
6,3
so valuable a lot food choice
Warissara D. Сім"я з малими дітьми Thailand, 8 травня 2016 р.
No more six senses
3
AC broke the first day we checked in. Couldn't get a room until after dinner. Requested for a room change on the third night from the pest inside the room but couldn't get them to process until 11.30 pm. Don't think we'll go back to this resort again.
Marianne D. Поїздка вдвох India, 29 квітня 2016 р.
Beyond Exceptional!!!!
6,7
Exceptional is an understatement for the beautiful paradise that is Six Senses Yao Noi. Right up from our pick up at the airport till farewell our holiday couldnt have been more fluid and enjoyable. We planned on travelling to all the other Six Senses Resprts around the world before coming back to Yao Noi but because of our GEM Tabtim and the lovely Yao Noi family we will definitely be back sooner.
Timothy B. Поїздка вдвох United Kingdom, 19 квітня 2016 р.
Extraordinary
6,7
Amazing Hotel. Such friendly staff. Location couldn't have been better. Quiet and peaceful. Perfect if you're looking to relax and unwind.
Elliot A. Поїздка вдвох United Kingdom, 21 грудня 2015 р.
Honeymoon stay

Food, service, Hilltop pool
8,3
Rooms are tired and we never felt entirely comfortable that the creatures outside weren't actually inside the room. Not what you'd hope for from 5 star luxury. Time spent in villa depends entirely on luck of position regarding the sun, so we spent very little. Food was great, but then as the only resort on the island it really has to be.
Hans M. Сім"я зі старшими дітьми Austria, 31 жовтня 2015 р.
shortstay

location, staff , villas
10
great
Lam K. Поїздка вдвох Hong Kong, 29 жовтня 2015 р.
luxury villa, beautiful, and relaxing

everything is perfect, the best hotel we had stayed
10
Gary M. Поїздка вдвох Canada, 19 жовтня 2015 р.
Sets a very very high bar

Even the most minor thing (including pure acts of nature) are taken very personally by the helpful staff. Food, atmosphere and especially the people are amazing.
10
I can say, without any reservation, that Six Senses Yao Noi sets the highest bar for service and experience that I've had. And this from someone who travels the world over multiple times a year.
1 з 1 відгука
Six Senses Yao Noi ПхукетSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - ВіллаSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - Цікаві місця поручSix Senses Yao Noi Пхукет - КартаSix Senses Yao Noi Пхукет - План поверхівSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - РесторанSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - БасейнSix Senses Yao Noi Пхукет - ОточенняSix Senses Yao Noi Пхукет - Спа-центрSix Senses Yao Noi Пхукет - Фітнес-залSix Senses Yao Noi Пхукет - Спа-центрSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - Цікаві місця поручSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - ПляжSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - Спорт та розвагиSix Senses Yao Noi Пхукет - ВидSix Senses Yao Noi Пхукет - Вид


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A06