Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sleep Room Guesthouse

46/103, M.6 Prachasamukkhee Rd, T.Rasada, Muang, Пхукет, Пхукет, Таїланд 83000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Зовнішній вид готелю
Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Рецепція Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня Sleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня
Місцезнаходження Пхукет Кількість номерів: 4
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
8,9
Розташування
7,4
Робота персоналу:
9,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
9,2
Комфортність номерів/Стандарт:
9,0
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (28)
Відсортувати за:
Vitalii S. Сім"я з малими дітьми Russia, 11 січня 2015 р.
Отель для транзита

Чистый номер,тишина,рядом автовокзал.Также рядом огромный Super Chep где можно перед отъездом хорошо затариться фруктами и подарками по очень не дорогим ценам.
9,7
Мы были там 4 ночи,2 в начале и две в конце,были с ребенком но проблем не возникло и за ребенка не доплачивали,в общем хороший отель за свои деньги
Tatyana K. Поїздка вдвох Russia, 20 грудня 2014 р.
Отличный отель для ночевки

Рядом с новым автовокзалом, просторный, чистый
10
Замечательный гест! Как отправная точка из Пхукета на Краби и другие города для индивидуальных путешественников!
Aleksei I. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 січня 2014 р.
Хорошее место для транзита

Очень близко к автобусной станции 2, тихо, чисто.
8,7
Нас было двое. Сняли 2 номера заранее. Предоставили 2 разных номера. Один номер больше чем другой. В нашей ситуации важно было только переночевать 1 ночь. + Близость автобусной станции 2, новый телевизор Сони(по HDMI не смог увидеть мой фотик, тоже сони), чистота, недавно ремонт, персонал доброжелателен. - сложности с горячей водой, туалет слабо спускает (бумагу в ведро), в маленьком номере нет ни стульев ни столика, стаканы в туалете без упаковки. В целом отель хороший, но не для продолжительного проживания.
Denis K. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 березня 2013 р.
Уютный маленький отель

Доброжелательный персонал, новый чистый номер, расположение
8
Отель располагается в 10 минутах пешком от нового автобусного терминала. Отель абсолютно новый. Номера хорошо обустроены, чистые, светлые. Отель хорошо подойдет для ожидания, больше суток, автобуса. По этой причине мы этот отель и выбрали.
Nesrin C. Поїздка вдвох Turkey, 17 березня 2015 р.
unbelievable

the room was huge and comfortable, good shower, good and stylish furniture
9,3
It was wonderful. We selected this place so that it would be easier to get to the airport. It was the most comfortable place. The stuff was very helpful and friendly. There is a very good Thai restaurant close to the place - it looks really geunine as a lot of locals come there. The food was very delicious. The staff took us to the airport with a good price as well. I highly recommend
Anton A. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 24 грудня 2014 р.
friendly staff

cheap, friendly staff, good location (near bus station)
8,7
friendly staff, the owner her self send us by her car to the bus station when we check out ...we are really thankful.
Irina V. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 червня 2014 р.
good place to wait your morning bus

location, staff, cleanlines
7,7
Su S. Група South Korea, 26 лютого 2014 р.
Friendly staff, nice care, nice price

Friendly staff, nice care, nice price
9
We were really satisfied with this guesthouse! Cheap price but good facilities. The rooms were clean and cozy. Wifi was available. Most of all, the staffs were kind. At first we couldn't get to the guesthouse because we got off from the bus at the wrong place, but the staff told us to take a local bus which cost 10 baht for 1 person there and we could get to the guesthouse! And they treated us like friends, we went tourist attractions like wat chalong, old phuket town, phromthep with them and we had dinner and drank beer together in the old phuket town! There's an uncle who stays at the guesthouse, he was also kind and his English was quite good. We really liked this guesthouse!
Kingston K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 16 лютого 2014 р.
Friendly and helpful

The staff, cleanliness, comfortable
10
My stay have been pleasant with friendly staff who speak adequate English.
Tatiana S. Поїздка вдвох Russia, 22 січня 2014 р.
perfect place to spend one/two nights after flight

Clean, quiet and nice place.
7,7
It is a nice smal hotel with friendly staff and clean comfortable room. bus station is just 10 min walk!

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sleep Room Guesthouse ПхукетSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - Зовнішній вид готелю Sleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - РецепціяSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - ВітальняSleep Room Guesthouse Пхукет - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08