чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Soledad Suites

Lou Square, JC Borja corner M. Parras, Тагбіларан, Бохол, Філіппіни (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - Ресторан Soledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - Ванна кімната Soledad Suites Бохол - Конференц-зал Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Ресторан Soledad Suites Бохол - Інтер’єр готелю Soledad Suites Бохол - Рецепція Soledad Suites Бохол - Вітальня
Soledad Suites Бохол - Ресторан Soledad Suites Бохол - Інтер’єр готелю Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Рецепція Soledad Suites Бохол - Рецепція Soledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - Вітальня Soledad Suites Бохол - Вітальня
Місцезнаходження Тагбіларан Кількість номерів: 20
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 112 відгуків

Ціна-якість:
8,1
Розташування
7,9
Робота персоналу:
7,9
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,3
Комфортність номерів/Стандарт:
8,3
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (112)
Відсортувати за:
Anatoliy I. Поїздка вдвох Russia, 2 лютого 2014 р.
Отель вблизи достопримечательностей

хороше расположение, дружественный персонал, неплохой завтрак
7,7
Провели в отеле одну ночь. Заселение прошло быстро и без проблем. Завтрак вполне приличный для небольшого отеля. Ночью никакие шумы не мешали спать. Хорошее сочетание цена-качество.
Elena S. Поїздка вдвох Russia, 6 вересня 2012 р.
Удобный отель недалеко от паромной станции

Близость к паромной станции
9
Останавливались в отеле на одну ночь. Отель находиться в 5 минутах от паромной станции, что очень удобно, если вы после экскурсии уезжаете на раннем пароме. Номера достаточно просторные, комфортные. Завтрак по меню на выбор( континентальный, филиппинский или американский). В номере есть все необходимое ( тапочки, фен, банные принадлежности), номер чистый.
Restaurant Tip: При отеле расположено замечательное кафе- очень хороший кофе и пирожные.
Alexander S. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 березня 2011 р.
Вполне нормальный отель за свою цену

Очень хорошие номера, приветливый персонал
9
Останавливались в этом отеле на одну ночь. Прибыли на пароме из Себу. От причала до отеля 5 минут на такси за 50 песо. Заселение буквально за 5 минут. Номер большой, чистый. В зоне recepcion бесплатный вай-фай. До основной улицы с ресторанчиками и магазинами 5 минут пешком. В целом отель очень понравился, смело его рекомендую.
Michael S. Сім"я з малими дітьми United States of America, 20 жовтня 2014 р.
ok

breakfast,hot water,food
7,7
good breakfast , hot shower , and clean room, beds are hard and small for a premier room and a lot of noise early morning from neighbors bcctv,,no views of anything Bohol has to offer inner city,, staff very helpful and friendly. wifi very slow. good for one night stay
Kent E. Індивідуальний мандрівник Sweden, 13 вересня 2014 р.
Close to night life and airport

very convienient, close to the main road, very clean hotel
7,7
overnight stayed and it was ok.
Roxanne J. Ділова поїздка Philippines, 12 вересня 2014 р.
Too expensive for a low quality hotel

Nothing peculiar!
5,3
The room upsets me because there were mosquitoes and i didnt know how to bring them out. I couldnt even catch them. The room smells oldish, too. The toilet and bathroom don't have sufficient and complete compliments like toothbrush, toothpaste, conditioner unlike other hotels in the Philippines of even lower value. The internet connection is very slow, oftentimes there's no connection.
Michael L. Поїздка вдвох Cyphrus, 15 серпня 2014 р.
Good and Quite

Cleaned, away from noise in short so quite during the night,good staffs and value of money in your stay quite good.
10
We are going to stay back there if ever we will visit again and will recommend to our friends.
Thierry R. Ділова поїздка Switzerland, 18 червня 2014 р.
just what i needed

central,calm,and clean
8
just what i needed for i business place not so far to everythngs but quiet and convenient just recomand this hotel the best for me in Tagbilaran keep going to come back there
Ken B. Індивідуальний мандрівник United States of America, 2 березня 2014 р.
too much money, internet barely worked, shower not

central location
5
Breakfast included, but not very good, staff could not understand english and instructions well. i had to keep asking for simple things like butter, salt, they had not suger substitutes. shower very slippery, water barely warm. tiny tv to view. the internet did not work very often and i went though hell to get a connection that would not last long, had to spend a lot of time trying to connect. they charged a fortune for seaport transfer, or tried to, i took a trike for 20 peso\s instead. too much money for a hotel with no pool or spa, they did call an outside service for 500 peso massage that was not very good
Stig-Olof L. Поїздка вдвох Sweden, 8 лютого 2014 р.
Big rooms, close to the pier.

It was clean, nice rooms, easy to find a taxi.
6
We had booked two room. Only one was ready when we arrived 18.15. Then everything was going wrong. Glad to leave this hotel.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Soledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - РесторанSoledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - Ванна кімнатаSoledad Suites Бохол - Конференц-залSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - РесторанSoledad Suites Бохол - Інтер’єр готелюSoledad Suites Бохол - РецепціяSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - РесторанSoledad Suites Бохол - Інтер’єр готелюSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - РецепціяSoledad Suites Бохол - РецепціяSoledad Suites Бохол - Зовнішній вид готелю Soledad Suites Бохол - ВітальняSoledad Suites Бохол - Вітальня


AS-AGWEB-3B01