Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Somerset Hoa Binh Serviced Residences

No.106 Hoang Quoc Viet, Cau Giay District, Кей Жай район, Ханой, В'єтнам

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,1

із 219 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,6
Страви/Організація харчування:
6,8
Усі відгуки (219)
Відсортувати за:
Aung M. Індивідуальний мандрівник Myanmar, 29 травня 2016 р.
An awesome place
6,3
The stay was very pleasant. Staff are helpful and the building well maintain. A very good point being the gym is located on the top floor so u will have a high rise view when u gym. Only a slight suggestion the swimming pool is heavily chlorinated, if the hotel management could improve on that it will be perfect.
Повідомити про цей вігук
Mark O. Ділова поїздка Singapore, 9 квітня 2016 р.
Good Business Hotel
6
The staff was service orientated. The room is tastefully done, very clean and neat. The housekeeping staff also did a great job. Hotel is near a supermarket, KFC and cafe, so easy to get snacks and drinks. Overall, my experience was a good one. Will recommend and I will also return to this Hotel when i go to Hanoi my next trip.
Повідомити про цей вігук
Chao C. Сім"я з малими дітьми Taiwan, 16 березня 2016 р.
good
5
comfortable residences
Повідомити про цей вігук
Wee S. Поїздка вдвох Singapore, 29 лютого 2016 р.
Very nice hotel
6,3
I love the hotel and the apartment I stay was great is not the first time I stay there
Повідомити про цей вігук
Teik H. Ділова поїздка Malaysia, 22 січня 2016 р.
business trip
6
- clean and tidy and comfort room - friendly staff - nice house keeping service - surrounded with restaurant, cafe and market
Повідомити про цей вігук
Thi A. Ділова поїздка France, 13 січня 2016 р.
Wonderful stay

helpful staff, feel like at home, high standing
9
Wonderful stay at Somerset Hoa Binh! It was the first time and I really enjoyed this residence. Sure that I'll come back. I didn't take my breakfast at the residence; but that would be great if the residence offers also full breakfast inside and not out of the hotel.
Повідомити про цей вігук
Andrew K. Індивідуальний мандрівник South Korea, 30 листопада 2015 р.
spacious

smoking smell, bad breakfast, bad location
3,3
Once I arrived the hotel, there is nothing around the hotel except KFC and Highland coffee shop (later I realized the coffee shop provided the breakfast of the hotel). When I asked reception a pain killer during the check-in, they didn’t have any first aid kit. Later they explained a breakfast promotion and made me buy it which was full of regrets later... The floor and Room were full of smell of smoking.. The massager on 4th floor has lack of knowledge of the technics.
Повідомити про цей вігук
Liem B. Ділова поїздка Vietnam, 7 листопада 2015 р.
Nice place to stay

Comfort, nice view and cleanliness
7,7
It is very comfortable, easy to get taxi, close to supermarket and there are so many restaurant and coffe shop around.
Повідомити про цей вігук
Huong N. Ділова поїздка Vietnam, 28 жовтня 2015 р.
Nice stay

Location, room space, availability
8
Nice
Повідомити про цей вігук
Huong N. Ділова поїздка Vietnam, 28 жовтня 2015 р.
great cosy place

location, location, room space
7,3
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Somerset Hoa Binh Serviced Residences ХанойSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - Дитячий клубSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - Конференц-залSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - Фітнес-залSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - Ванна кімнатаSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - БасейнSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - РецепціяSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset Hoa Binh Serviced Residences Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B04