Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Dukhu Pakis, Сурабая, Індонезія 60189 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напої Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня
Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Спортивний майданчик Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/Кафе Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/Кафе Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Оточення Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната
Місцезнаходження Dukhu Pakis Кількість номерів: 432
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,2
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (590)
Відсортувати за:
Aleksey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 лютого 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Хорошие номера, бассейн, высокий уровень сервиса
10
Понимающий персонал: решали любые запросы, давали консультации, что где в городе. Отличный ресторан.
Restaurant Tip: Если ночью захочется поесть, то в пешеходной доступности только Макдональдс.
Повідомити про цей вігук
Antanius W. Група Indonesia, 14 жовтня 2012 р.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Повідомити про цей вігук
Suci S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 21 липня 2015 р.
I've got the best experience for my 4 nights stay.

Good cleanliness for the room, good service for room service, comfortable bed.
7,7
I enjoyed it very much, only that the gym is not too big and it's not well-maintained (when I firstly entered the gym and about to go up, I smelled urine. It's like your baby pees somewhere and you don't clean it). I directly complained to one of your staff there but no action! What a shame!
Повідомити про цей вігук
Lois D. Поїздка вдвох Indonesia, 4 липня 2015 р.
Good location

Good location
8
Повідомити про цей вігук
Lois D. Ділова поїздка Indonesia, 1 липня 2015 р.
Good location

Good location
8
Повідомити про цей вігук
Arief G. Ділова поїздка Indonesia, 27 червня 2015 р.
Good hotel

everything is as said in the pictures, nice clean hotel and friendly staff
10
great stay
Повідомити про цей вігук
Antonius W. Ділова поїздка Indonesia, 26 червня 2015 р.
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Повідомити про цей вігук
Andy S. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 9 червня 2015 р.
First time using the serviced apartment

location, comfortable room, clean
8
i usually stay at the hotel room, and for this time i tried the serviced apartment with 2 bedrooms. First unit we get is a bad experience, the room it self is great, newly renovated. But the aircon is an old type. They didnt change to a new one when they renovTe the room. So its really hot in the room. The bathroom was not renovated as well, it used old utensils, but still works fine. The second night we were moved to another unit, the room is also new, but the aircon is also old type, however its still functioning, so at least we can rest well.
Повідомити про цей вігук
Andre Y. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 24 травня 2015 р.
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Повідомити про цей вігук
Jonahlyn A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 травня 2015 р.
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Somerset Surabaya Hotel СурабаяSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Somerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ФойєSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - БасейнSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ФойєSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Спортивний майданчикSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ФойєSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/КафеSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Буфет/КафеSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ОточенняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C01