Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Маєэн Сунгконо, Сурабая, Індонезія 60189 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелю Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Буфет Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напої Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напої Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напої Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Вітальня Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-зал Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Басейн Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан
Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фойє Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Бізнес Центр Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-зал Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ресторан Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната Somerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната
Місцезнаходження Маєэн Сунгконо Кількість номерів: 432
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший
Ціна-якість:
7,2
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,4
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,4
Страви/Організація харчування:
7,2
Усі відгуки (579)
Відсортувати за:
Aleksey A. Індивідуальний мандрівник Russia, 7 лютого 2013 р.
Красивый отель и приветливый персонал

Хорошие номера, бассейн, высокий уровень сервиса
10
Понимающий персонал: решали любые запросы, давали консультации, что где в городе. Отличный ресторан.
Restaurant Tip: Если ночью захочется поесть, то в пешеходной доступности только Макдональдс.
Antanius W. Група Indonesia, 14 жовтня 2012 р.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Antonius W. Ділова поїздка Indonesia, 26 червня 2015 р.
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Andre Y. Сім"я зі старшими дітьми Indonesia, 24 травня 2015 р.
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Jonahlyn A. Індивідуальний мандрівник Philippines, 24 травня 2015 р.
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Sulyono H. Ділова поїздка Indonesia, 22 травня 2015 р.
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location
Novita T. Сім"я з малими дітьми Indonesia, 22 квітня 2015 р.
Find destination in west surabaya

the best 3 things about this hotel are their location is near to go to highway, near to shopping mall and easy for food
7,7
Suet F. Ділова поїздка Singapore, 6 березня 2015 р.
A place for traveller

pool bed and staff
8
not the first time staying here. book here for my business trip as near to my client. good
Andy S. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 1 березня 2015 р.
Good Hotel

location, clean, quick check in
7,3
+ clean room + good location + quick check in - toilet is too small - little choice for breakfast
Aileen H. Ділова поїздка Indonesia, 25 лютого 2015 р.
My stay at Somerset

Live band, quite spacious lobby area, have eateries nearby
6
It's been good overall except the condition of the bathroom not so clean like it's not been used for quite sometime. When i used the toilet bowl, the flushing water is quite dirty and black.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Somerset Surabaya Hotel СурабаяSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Інтер’єр готелюSomerset Surabaya Hotel Сурабая - БуфетSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Їжа та напоїSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ВітальняSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Конференц-залSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Зовнішній вид готелю Somerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - БасейнSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - ФойєSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Бізнес ЦентрSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Фітнес-залSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - РесторанSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімнатаSomerset Surabaya Hotel Сурабая - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A05