Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, Округ Ба Дін, Ханой, В'єтнам (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Фітнес-зал Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ресторан Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Спортивний майданчик Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Басейн Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вхід Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ресторан Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Сад Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Фітнес-зал Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ванна кімната Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ванна кімната Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Басейн Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Кухня
Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня Somerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня
Місцезнаходження Округ Ба Дін Кількість номерів: 90
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший
Ціна-якість:
7,8
Розташування
7,1
Робота персоналу:
8,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,2
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,3
Усі відгуки (308)
Відсортувати за:
Elena Y. Поїздка вдвох Russia, 15 липня 2014 р.
Отель впечатлил!

Комната-7этаж (квартира!) великолепный вид, столовая напичкана всем необходимым! Есть русский канал. В ванной комнате все принадлежности – хороший интернет. Уборка 1 раз в день, но тщательно.
10
Фото на сайте не очень на самом же деле всё замечательно, цена в 2 тысячи за студию со спальней и 54 квадратами порадовала. После экскурсии в Бухту Халонг мы специально выбрали данный отель в более тихом районе Ханоя. 1-Рецепшен – заселили быстро, депозит 600000. 2-Комната-7этаж (квартира!) великолепный вид, столовая напичкана всем необходимым! Есть русский канал. В ванной комнате все принадлежности – хороший интернет. Уборка 1 раз в день, но тщательно. Можно заказать еду в номер, есть меню с картинками цены приемлемые. 3-Завтрак – закуски, основное меню из дополнительного бланка-4 варианта-с картинками каждое утро перемена блюд. 4-Бассейн мелкий, но что удивительно всегда прохладный, рядом тренажерный современный зал, симпатичная зона для детей У отеля такси 20 $до аэропорта. При следующей поездке в Ханой выберем этот отель однозначно!
Повідомити про цей вігук
Igor B. Поїздка вдвох Russia, 27 квітня 2012 р.
Хорошее расположение и флегматичный персонал

Хорошее расположение, великолепный вид с верхних этажей на озеро
10
Отличный отель,очень хорошие номера, оборудованные всем. Великолепный вид на озеро. Замечательный бассейн. Очень медлительный персонал. Все на уровне.
Порада туристам: Напротив отеля улочка со всем необходимым. В отеле ходит по расписанию бесплатный автобус по разным достопримечательностям.Около отеля всегда такси.
Повідомити про цей вігук
Andrey S. Ділова поїздка Russia, 29 лютого 2012 р.
Хорошее расположение и хорошие аппартаменты

Полностью оборудованные и оснащенные номера (посуда, плита, микроволновка и т.п....)
8,7
Единственный минус - очень маленький выбор на завтрак. Не вполне понятно как заказывать продукты в номер - список есть, а телефоны не указаны. В остальном - все отлично.
Hotel Feature Tip: Нужно приобретать продукты в супермаркетах, но их поблизости нет. Зато рядом - маленький рынок и много всяких лавок, в т.ч. с фруктами.
Повідомити про цей вігук
Sung J. Індивідуальний мандрівник South Korea, 21 серпня 2015 р.
Good for stay calm

Location from Airport, Clearness, servide
8,3
Service and Clearness is good as name of sommerset. Location is near Ho Tay so you can enjoy morning view of West Lake. It is little far from old town but reasonable. Because of new road to Airport, it is very comfortable to go. I strongly recommend to family group or person to stay calm.
Повідомити про цей вігук
Mai A. Поїздка вдвох Vietnam, 16 серпня 2015 р.
Enjoyable stay

View, Room facilities, Helpful staff
9,7
We had a comfortable stay in a 1-bdr apartment with very nice view to West Lake. But it would be better if the included breakfast is improved.
Повідомити про цей вігук
Nakamura Y. Індивідуальний мандрівник Japan, 16 серпня 2015 р.
There are standard equipment and staffs.

Location/check out time/cleaned room
7,3
It's really normal.
Повідомити про цей вігук
Mai A. Поїздка вдвох Vietnam, 19 липня 2015 р.
Enjoyed our stay

Fully furnished room, cleanliness, helpful staff
9,7
Overall we enjoyed our stay in Somerset West Lake since we were expecting a fully furnished studio and they provided a nice room with everything you need for a small family. Besides, the receptionists are quite helpful in finding and returning my forgotten stuffs in fhe room. The only matter made us disappointed is the view. It is advertised on Agoda that the apartment will have lake view, that's why we decided to book! However, when we arrived, they gave us the apartment on ground floor with definitely no view at all. We had to request to arrange for us another unit on upper floors with proper view as stated in the room description but they can only give us the one on 2nd floor (on top of the one on the ground) and it still turned out to have only view to trees and their pool!!! If anyone like to have view, I would recommend to make sure that your apartment is located on higher floor, or choose the 1-bdr unit instead since it has balcony and direct view to the lake.
Повідомити про цей вігук
Quang D. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 5 липня 2015 р.
Hard to say

comfortable, adapt, good swimming pool
6
good
Повідомити про цей вігук
Jay A. Ділова поїздка Philippines, 27 червня 2015 р.
Everything is good except the lowsy breakfast

the comfort of room
7,3
Stayed one night everything was ok except the breakfast
Повідомити про цей вігук
Vania S. Поїздка вдвох Australia, 24 червня 2015 р.
These guys were fantastic!

they went out of their way to make sure I was ok after I was unwell in my stay in hanoi
9,7
The staff were amazing! I only stayed 2 nights and my first night I was unwell and ended up in hospital and the staff went out of their way to make sure I was ok the next day. They also accompanied us to the hospital.
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Somerset West Lake Serviced Residences ХанойSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Фітнес-залSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - РесторанSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Спортивний майданчикSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - БасейнSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВхідSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - РесторанSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - СадSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Фітнес-залSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ванна кімнатаSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Ванна кімнатаSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - БасейнSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - КухняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - ВітальняSomerset West Lake Serviced Residences Ханой - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C08