Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Spazzio Bali Hotel

Dewi Sri street No.20 , Легіан, Балі, Індонезія 80361 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Spazzio Bali Hotel Балі - Фойє Spazzio Bali Hotel Балі - Фойє Spazzio Bali Hotel Балі - Вітальня Spazzio Bali Hotel Балі - Вітальня Spazzio Bali Hotel Балі - Вітальня Spazzio Bali Hotel Балі - Вітальня Spazzio Bali Hotel Балі - Басейн Spazzio Bali Hotel Балі - Ресторан Spazzio Bali Hotel Балі - Ресторан Spazzio Bali Hotel Балі - Їжа та напої Spazzio Bali Hotel Балі - Ресторан Spazzio Bali Hotel Балі - Басейн Spazzio Bali Hotel Балі - Басейн Spazzio Bali Hotel Балі - Басейн Spazzio Bali Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Spazzio Bali Hotel Балі - Зовнішній вид готелю
Spazzio Bali Hotel Балі - Інтер’єр готелю Spazzio Bali Hotel Балі - Інтер’єр готелю Spazzio Bali Hotel Балі - Ресторан Spazzio Bali Hotel Балі - Ресторан
Місцезнаходження Легіан Кількість номерів: 61

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Приємний
Ціна-якість:
7,3
Розташування
7,0
Робота персоналу:
7,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,4
Комфортність номерів/Стандарт:
7,3
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (337)
Відсортувати за:
Ivan T. Поїздка вдвох Russia, 31 липня 2012 р.
Хороший, новый отель

Удобное расположение для выездов на трассы
8
Провели в этом отеле 10 дней. Номера конечно не большие, но все новенькое. Wi fi в номерах нету, есть около бассейна и в ресторане, в номерах только проводной инет. Улица, на которой находиться отель только начинает развиваться, но уже есть пара магазинов и ресторанов, все равно для всего и шопинга и ночной жизни ехать нужно в семиньяк, а не в куту как везде в нете пишут, а отель как раз недалеко от этого района, на байке минут 10. Вообщем если планируете брать байк то этот отель удобен, если нет, то конечно нужно искать ближе к пляжу.
Shopping Tip: Все сувениры и одежду лучше покупать в супермаркетах, на рынках дороже и не особо хорошо торгуются, в 2 раза не охотно снижают цены:))) набаловались.А в супер маркета сразу цена в 2 раза ниже чем на рынке и на одежду и на фрукты, например Hardys,Carrefour, Papay (два последних очень недалеко от отеля находятся)
Повідомити про цей вігук
Oasis J. Ділова поїздка Indonesia, 22 червня 2015 р.
simple hotel in perfect locatioan

location, complete room
6
it is a nice hotel; located in the central of Kuta. at night, we could find many food courts and restaurant close by the hotel! very nice location!!!
Повідомити про цей вігук
Earhart R. Індивідуальний мандрівник Indonesia, 29 березня 2015 р.
Spazzio Bali Hotel

Good price, some food/cafe near hotel, relatifely quite neightbourhood
5,3
It was ok
Повідомити про цей вігук
Tafaewasi W. Ділова поїздка Indonesia, 24 березня 2015 р.
Hotel for back packer

Cheap hotel, fun and no parking for car.
6,7
No Lift to 3rd floor. No parking areal. Too noisy around the hotel. But it's very cheap room.
Повідомити про цей вігук
Yuniarti W. Група Indonesia, 22 березня 2015 р.
Not worth the price.

Location.
4,3
I stayed here for 2 days, got 2 rooms for me and my friends on 3rd floor, we had to use stairs because there's no such lift or elevator. No soap or amenities in my room but there's in my friend's room. No wifi in the room, only 1 pc with internet connection in the lobby or ask for Internet cable at front desk but the connection was slow. My room was stinky because exhaust fan wasn't working, in my friend's room ac wasn't cool enough and after 2-3 times checked by staff they gave chance to change the room but my friends didn't take it because they didn't want to pack back all the stuffs. We tried to order food in the restaurant, but the food never came into our rooms because of miss communication.
Повідомити про цей вігук
Mohammed M. Індивідуальний мандрівник Qatar, 11 березня 2015 р.
2star hotel

two kind staff that's all
4,3
I stayed in this hotel from 9-11th March 2015 and beside the staff which has helped me for smooth check in and get someone to score me to my room the rest wasn't really even 3star standard There was a housekeeper which was a young lady with warm smile and she's done her best... Both of them was the 2star that I given to this hotel...
Повідомити про цей вігук
Vk N. Група Malaysia, 8 листопада 2014 р.
Average hotel

Good service,safety,near to Kuta
4
I stay for 1 week and water pressure very low.no wifi at room except lobby.morning breakfast was worse.a lot of mosquito and insects..noisy during weekend.good thing is staff very friendly and will advise to take care of our valueable things when going out.improve ur facilities and i'll come again in future.
Повідомити про цей вігук
Marika H. Сім"я з малими дітьми Australia, 22 вересня 2014 р.
excellent

hotel pick up, pool, staff
9,3
great
Повідомити про цей вігук
Mohit M. Поїздка вдвох India, 20 липня 2014 р.
Nice & Comfy stay

Comfortable, Value for money, Friendly Staff
8
Overall a good experience. Staff was friendly and helpful. Internet in the room was a bit slow but not a major concern as we were there for sightseeing & roaming around.
Повідомити про цей вігук
Wiwin S. Поїздка вдвох Indonesia, 11 липня 2014 р.
below expectation

Location, access, location
3,7
doesn't qualify as a hotel. no proper parking space very basic. worst value for money
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Spazzio Bali Hotel БаліSpazzio Bali Hotel Балі - ФойєSpazzio Bali Hotel Балі - ФойєSpazzio Bali Hotel Балі - ВітальняSpazzio Bali Hotel Балі - ВітальняSpazzio Bali Hotel Балі - ВітальняSpazzio Bali Hotel Балі - ВітальняSpazzio Bali Hotel Балі - БасейнSpazzio Bali Hotel Балі - РесторанSpazzio Bali Hotel Балі - РесторанSpazzio Bali Hotel Балі - Їжа та напоїSpazzio Bali Hotel Балі - РесторанSpazzio Bali Hotel Балі - БасейнSpazzio Bali Hotel Балі - БасейнSpazzio Bali Hotel Балі - БасейнSpazzio Bali Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Spazzio Bali Hotel Балі - Зовнішній вид готелю Spazzio Bali Hotel Балі - Інтер’єр готелюSpazzio Bali Hotel Балі - Інтер’єр готелюSpazzio Bali Hotel Балі - РесторанSpazzio Bali Hotel Балі - Ресторан


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B03