Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Squareone

241/34 Ratuthit Road, Patong Beach, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,5

із 98 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,6
Робота персоналу:
7,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
7,9
Страви/Організація харчування:
6,1
Усі відгуки (98)
Відсортувати за:
Alex P. Індивідуальний мандрівник Russia, 19 березня 2015 р.
Хороший отель

персонал
8,7
хороший отель. Недалеко от моря, чистый, есть маленький бассейн. Персонал приветливый, но жестит с уборкой: убирают каждый день, причем наводят полный порядок, пряча сумки в шкаф, а мелочи рассовывая по ящикам. Кровати удобные, кондей холодит как надо. Стенки картонные, так что если сосед мучает девушку, все будет слышно в подробностях. С улицы шума нет. За свои деньги – отличный выбор
Повідомити про цей вігук
Yuliya S. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 квітня 2013 р.
развлечения, пляж

тихо, удобное расположение: относительно недалеко от пляжа и бангла роад
7,7
Повідомити про цей вігук
Lise-Jo S. Індивідуальний мандрівник South Africa, 12 квітня 2016 р.
I would go back time and again
6,7
I stayed in the dorm room at Squareone. This was probably the best hostel/dorm room I've ever stayed in. The room is spacious, clean, very comfortable and has its own bathroom. I got fresh towels and bottled water every day, as well as wonderful service from the staff there. The swimming pool is a lovely perk & Squareone supplies guests with towels to use there and at the beach. I couldn't recommend this place more! What a wonderful stay :)
Повідомити про цей вігук
Isis V. Поїздка вдвох Spain, 28 лютого 2016 р.
The pool is cool
6,3
Streets there are a mess so it was a bit difficult to find the place even it is close to the center. The rest was great
Повідомити про цей вігук
Philipp M. Поїздка вдвох Switzerland, 4 січня 2016 р.
noisy pool parties at 3am guaranteed

cleanliness, location, service
6,3
This would actually be a good hotel, cheap, clean, safe all good, if it weren't for the pool parties. It would be a quiet place despite the fact that it's in the Patong area. But the guy on night shift (I suppose it was the owner) did nothing when I complained that his guests having a party robbed me of my sleep. He put up with screaming, laughing, boisterous chatter etc. I had to shout an angry bark at the mob myself but it only helped for a few minutes. So, if you dont mind staying up late every night, feel free to stay at this hotel. If you treasure sleeping at night and not the whole day, you'd better give this hotel a miss. That the owner was doing nothing about the pool parties was inacceptable to me.
Повідомити про цей вігук
Marcin L. Індивідуальний мандрівник Poland, 8 грудня 2015 р.
Squarone

Good and half cheap than othet hotels in the surronds
9,3
Повідомити про цей вігук
Jimmy R. Індивідуальний мандрівник Spain, 4 грудня 2015 р.
Not information

Clean
5,3
Sou sou
Повідомити про цей вігук
Ming G. Індивідуальний мандрівник China, 15 квітня 2015 р.
just so so

no too much
6
Повідомити про цей вігук
Melchor T. Індивідуальний мандрівник Philippines, 22 грудня 2014 р.
friendly staff!

friendly staff, proximity to shopping, quiet at night
9,3
Quite pleasant
Повідомити про цей вігук
Tan S. Група Malaysia, 24 листопада 2014 р.
Easy Access, value for money

Easy Access, value for money, suitable for stop over
6
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Squareone ПхукетSquareone Пхукет - БасейнSquareone Пхукет - РецепціяSquareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - Зовнішній вид готелю Squareone Пхукет - БасейнSquareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - РецепціяSquareone Пхукет - Зовнішній вид готелю Squareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - ФойєSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - Ванна кімната


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A08