Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Squareone

241/34 Ratuthit Road, Patong Beach, Патонг, Пхукет, Таїланд 83150 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Ванна кімната Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня
Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Вітальня Squareone Пхукет - Інтер’єр готелю Squareone Пхукет - Інтер’єр готелю Squareone Пхукет - Басейн
Розміщення: Патонг Кількість номерів: 15
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,4

із 77 відгуків

Ціна-якість:
7,9
Розташування
7,4
Робота персоналу:
7,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,7
Комфортність номерів/Стандарт:
7,8
Страви/Організація харчування:
5,8
Усі відгуки (77)
Yuliya S. Індивідуальний мандрівник Russia, 10 квітня 2013 р.
развлечения, пляж

тихо, удобное расположение: относительно недалеко от пляжа и бангла роад
7,7
Joshua S. Індивідуальний мандрівник Singapore, 15 березня 2014 р.
Good Dorm Room for backpackers.

location, cleanliness, quiet
7
It was a fantastic stay in the hotel. I love the location, the quietness of the area and the cleanliness of the room. Room staff is friendly.
Justin R. Індивідуальний мандрівник Canada, 24 січня 2014 р.
Pleasant, very generous staff, quiet.

Price, staff, location
8,7
Very good. Mostly because of how generous the staff were. On more then one occasion they cooked for us free of charge. Very nice people!
Ellie D. Індивідуальний мандрівник Australia, 15 грудня 2013 р.
No wifi in rooms, value for money

Down quiet street, not far from beach
7,3
John B. Індивідуальний мандрівник Philippines, 8 жовтня 2013 р.
I promised to come back, so I did! :-)

Friendly staff, clean, affordable
9
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
John B. Індивідуальний мандрівник Philippines, 4 вересня 2013 р.
A highly recommended place. I'll come back!

Quiet, clean and friendly staff
7,7
I can highly recommend the place to my friends. I would surely stay in Square1 on my next visit! All the staff did a great job! Kudos!
Juergen M. Сім"я зі старшими дітьми Germany, 19 серпня 2013 р.
Short trip, but worth the time

Affordable, good location
7
No Problems. Can recommend to People who are travelling on a small Budget.
Felix B. Поїздка вдвох Indonesia, 21 липня 2013 р.
Clean Room

clean room, nice stay, value for money
6
clean room with great service, small pool but ok, value for money
Thao L. Індивідуальний мандрівник Vietnam, 29 квітня 2013 р.
I felt Phuket was so expensice

Clean room, near the beach, fast internet
7
Easy to check in and out, the hotel is nice. I cold hide a motobike at the hotel and drove around easily
Ezra Y. Індивідуальний мандрівник Philippines, 27 квітня 2013 р.
Great stay! Safe hotel, quiet and very clean

Staff nice. Owner is attentive. Value for money...
10
Will recommend to friends. It was a great stay! I will surely come back again

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Squareone ПхукетSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - Ванна кімнатаSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - ВітальняSquareone Пхукет - Інтер’єр готелюSquareone Пхукет - Інтер’єр готелюSquareone Пхукет - Басейн


AS-AGWEB-3C04