чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

St. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Їжа та напої St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Буфет St. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелю St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Ресторан
St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Танцювальна зала St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 63
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 179 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,8
Робота персоналу:
8,5
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,4
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (179)
Відсортувати за:
Ivan T. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 листопада 2013 р.
классно.

цена, качество, расеошожение
9
Kirill T. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 березня 2013 р.
Отличный выбор, что бы провести пару дней в Себу.

Расположение, комфортные большие номера с балконом, дружелюбный персонал
9,7
Отель новый, конца 2012 года постройки. Отличный выбор, если есть необходимость поселиться в районе Манго сквер. До Айала молла 15 мин. пешком или 50 песо на такси. Рядом Робинсон молл. Номера большие, чистые, комфортные. Таксисты не знают расположение отеля, карта обязательна.
Carl A. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 20 вересня 2014 р.
clean and comfortable

clean rooms, quiet location, nice balcony
7
The hotel is very clean and the rooms are comfortable and good value for the price. My only disappointment was with the food and the internet. On more than one day I couldn't have my choice of food because they didn't have it. I was also annoyed with how difficult it was to get anyone to collect the dishes after I had room service. The internet was very slow and I couldnt even play a YouTube video. Other than these 2 negatives I enjoyed my stay and would certainly consider staying again if I'm in cebu.
Darryl C. Індивідуальний мандрівник Austria, 20 вересня 2014 р.
nice stay there

the staff are great there,good location and the rooms a new and tidy
8
I like staying there its new and comfortable and in a quiet location
Paul C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 4 вересня 2014 р.
Cebu Trip

Quality, Staff, Value
10
The value was tremendous. The staff was well trained, happy,helpful and friendly. The quality of the hotel was very high for the price. Especially in the Philippines.
Damian M. Поїздка вдвох Australia, 18 серпня 2014 р.
Affordable comfort in Cebu

The bed, price, location
9
Great, most comfortable bed in Cebu. Great value for money.
Thierry R. Поїздка вдвох Switzerland, 13 серпня 2014 р.
just hiding enough

quiet,and not many more
7
just the second time i been ther but nobody knows where is this hotel mistery in the taxi cab`s just happy that i know cebu not easy to find for them and morning also difficult to find a taxi have to walk breakfast fat pinoy food far from international standart
Jesus J. Поїздка вдвох Philippines, 8 серпня 2014 р.
Nice place to relax...

clean, quiet, & staff
7,7
Eyu K. Поїздка вдвох Malaysia, 7 серпня 2014 р.
worth every pennies

cleanliness, security , good management and the most important point-reasonable priced
7,7
This hotel has many strict rules but its management is efficient. Even though it is not located at the best location like tune hotel or parklane hotel , the security of this hotel was great and I felt safe throughout my stay. The location was not the best but taxis are abundance in this area. Staffs were very attentive. Staying at this hotel is definitely worth every pennies. Oh and did I mentioned the fantastic complimentary breakfast =)
Jack H. Поїздка вдвох United States of America, 25 липня 2014 р.
Luxurious yet affordable!

Comfortable bed/pillows, accommodating staff, great food!
9,7
True to their advertisement, luxurious yet affordable. The place is getting too popular though the small restaurant could get crowded. We will not hesitate to recommend and we are indeed satisfied we plan to go stay there again very soon.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

St. Mark Hotel СебуSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Їжа та напоїSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Танцювальна залаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Паб/Коктейль-барSt. Mark Hotel Себу - Паб/Коктейль-барSt. Mark Hotel Себу - РецепціяSt. Mark Hotel Себу - Поле для гри в гольфSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Рецепція


AS-AGWEB-3B03