Мій обліковий запис (увійти)

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

St. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Їжа та напої St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Буфет St. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелю St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Ванна кімната St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Ресторан
St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Танцювальна зала
Розміщення: Себу Кількість номерів: 63
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,3

із 136 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,6
Усі відгуки (136)
Ivan T. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 листопада 2013 р.
классно.

цена, качество, расеошожение
9
Kirill T. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 березня 2013 р.
Отличный выбор, что бы провести пару дней в Себу.

Расположение, комфортные большие номера с балконом, дружелюбный персонал
9,7
Отель новый, конца 2012 года постройки. Отличный выбор, если есть необходимость поселиться в районе Манго сквер. До Айала молла 15 мин. пешком или 50 песо на такси. Рядом Робинсон молл. Номера большие, чистые, комфортные. Таксисты не знают расположение отеля, карта обязательна.
George S. Поїздка вдвох United States of America, 14 квітня 2014 р.
Excellent

Amenities, comfort, staff
10
By far my new number 1 choice in cebu. Quality service, excellent staff, spot on. The architect and engineers did a great job with design, flow and function. Maybe the other hotels can learn something from their excellent service. If not on a budget I will stay at this hotel whenever in the city. Great and attentive staff.
Darcy E. Поїздка вдвох Australia, 5 квітня 2014 р.
extremely pleasant quiet and relaxing

The staff, peace, and value
10
We stayed overnight on our way south. It would have been great to take advantage of the situation and stay for more than one night. We will be back. The ambiance of this place is great. The hotel is sited to look over the pristine church across the road. Very clever actually.We found the staff very pleasant, happy and helpful. The breakfast buffet was excellent. Actually I was surprised with the selection, and the well trained staff. In all, a pleasant experience. My best wishes to the staff and wish them well.I can only say we had a most pleasant stay and experience.We will be back.
Chiak K. Поїздка вдвох Malaysia, 1 квітня 2014 р.
New and Nice hotel.

Nice room. Attentive staff and good breakfast.
8
I like the hotel room which is nicely decorated. Very clean and well equipped bath room. The breakfast is great especially coffee.
Chiak K. Поїздка вдвох Malaysia, 1 квітня 2014 р.
Good hotel and attentive staff.

Reasonable room rates. Close to shopping malls. Fast check in and check out.
7,3
Front office staff changed room for me to suit my requests. Buffet breakfast is adequate and quite a wide spread of varieties. The coffee is great. Deluxe rooms with twin beds are facing main road with rough surface which create a lot of noise whenever a vehicle is passing through. This noise is obvious especially after mid night.
Chong C. Поїздка вдвох Malaysia, 31 березня 2014 р.
GOOD

safety,clean,GOOD STAFF
8
clean , good hotel
Chong C. Група Malaysia, 31 березня 2014 р.
best

safety,clean,GOOD STAFF
9
luxury room i were recommend my friend this hotel .nice room
Kai F. Група Germany, 26 березня 2014 р.
New Hotel which is very nice

Location clean cheap
9
I liked this hotel for the location and it was very new. So everything was very good value for money.
Courtenay M. Індивідуальний мандрівник Canada, 22 березня 2014 р.
The hotel was the best part of my stay.

clean, friendly, central
8,7
The hotel was excellent. The breakfast was ok. The staff were very good. Close walk to many restaurants and bars.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

St. Mark Hotel СебуSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Їжа та напоїSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Танцювальна залаSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - Ванна кімнатаSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Зовнішній вид готелю St. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - Буфет/КафеSt. Mark Hotel Себу - Буфет/КафеSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Інтер’єр готелюSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Паб/Коктейль-барSt. Mark Hotel Себу - Паб/Коктейль-барSt. Mark Hotel Себу - РецепціяSt. Mark Hotel Себу - Поле для гри в гольфSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Рецепція


AS-AGWEB-3C04