чи

Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Їжа та напої St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Буфет St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Конференц-зал St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Ресторан St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Фойє St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Танцювальна зала
St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Вітальня St. Mark Hotel Себу - Рецепція
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 63
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний

8,2

із 188 відгуків

Ціна-якість:
8,3
Розташування
7,9
Робота персоналу:
8,6
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,8
Комфортність номерів/Стандарт:
8,5
Страви/Організація харчування:
7,5
Усі відгуки (188)
Відсортувати за:
Ivan T. Індивідуальний мандрівник Russia, 6 листопада 2013 р.
классно.

цена, качество, расеошожение
9
Kirill T. Індивідуальний мандрівник Russia, 4 березня 2013 р.
Отличный выбор, что бы провести пару дней в Себу.

Расположение, комфортные большие номера с балконом, дружелюбный персонал
9,7
Отель новый, конца 2012 года постройки. Отличный выбор, если есть необходимость поселиться в районе Манго сквер. До Айала молла 15 мин. пешком или 50 песо на такси. Рядом Робинсон молл. Номера большие, чистые, комфортные. Таксисты не знают расположение отеля, карта обязательна.
Jacqueline V. Ділова поїздка Netherlands, 11 грудня 2014 р.
A nice place to come home

The room is clean, comfortable and well designed. Food is great. Staff is friendly and efficient.
9
Donald G. Індивідуальний мандрівник United States of America, 12 листопада 2014 р.
nice place

room,cleaness,and quit
9,7
good, but the refrigerator was broken. I'm sure if I said something they would of found me another room. I would stay there again.
Vera S. Поїздка вдвох Austria, 9 листопада 2014 р.
Good place to stay

+ location, + comfortable rooms, + helpfull staff
8,3
Kok E. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 2 листопада 2014 р.
Nice location with friendly environment

Nice, good location and friendly staff
8,3
Carl A. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 20 вересня 2014 р.
clean and comfortable

clean rooms, quiet location, nice balcony
7
The hotel is very clean and the rooms are comfortable and good value for the price. My only disappointment was with the food and the internet. On more than one day I couldn't have my choice of food because they didn't have it. I was also annoyed with how difficult it was to get anyone to collect the dishes after I had room service. The internet was very slow and I couldnt even play a YouTube video. Other than these 2 negatives I enjoyed my stay and would certainly consider staying again if I'm in cebu.
Darryl C. Індивідуальний мандрівник Austria, 20 вересня 2014 р.
nice stay there

the staff are great there,good location and the rooms a new and tidy
8
I like staying there its new and comfortable and in a quiet location
Paul C. Сім"я з малими дітьми United States of America, 4 вересня 2014 р.
Cebu Trip

Quality, Staff, Value
10
The value was tremendous. The staff was well trained, happy,helpful and friendly. The quality of the hotel was very high for the price. Especially in the Philippines.
Damian M. Поїздка вдвох Australia, 18 серпня 2014 р.
Affordable comfort in Cebu

The bed, price, location
9
Great, most comfortable bed in Cebu. Great value for money.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

St. Mark Hotel СебуSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Їжа та напоїSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - БуфетSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - Конференц-залSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - РесторанSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ФойєSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Танцювальна залаSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - ВітальняSt. Mark Hotel Себу - Рецепція


AS-AGWEB-3C05