Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Себу, Себу, Філіппіни 6000 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Раніше : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Ванна кімната Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Вітальня Sugbutel Family Hotel Себу - Буфет/Кафе Sugbutel Family Hotel Себу - Буфет/Кафе
Місцезнаходження Себу Кількість номерів: 30
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Хороший

7,2

із 235 відгуків

Ціна-якість:
8,0
Розташування
7,5
Робота персоналу:
7,1
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,5
Комфортність номерів/Стандарт:
7,2
Страви/Організація харчування:
5,6
Усі відгуки (235)
Відсортувати за:
Elena A. Індивідуальний мандрівник Russia, 14 березня 2015 р.
платное постельное белье

хороший wifi...наверно это все
5,3
Anna L. Індивідуальний мандрівник Russia, 23 вересня 2012 р.
хорошее расположение

все новое, чистое
7,7
Останавливались на одну ночь. Не спала всю ночь из-за нереального холода (кондиционеры в спальных помещениях работают наверно на самой низкой температуре). Все новенькое, чистенькое, до молла и пирсов можно дойти пешком (при желании). Можно оставить багаж 25 песо за одну сумку за один день.
Alexander C. Індивідуальний мандрівник Russia, 28 червня 2012 р.
Большой гест.

Цена,рядом молл.
7
Большой отель и под общие номера отдано большое помещение,разделённое на комнаты для 8 человек.Бельё в стоимость не входит,но его можно докупить за доп.плату,впрочем как и одеяло и т.д.Интернет работает хорошо.Камера хранения платная и находится на 1 этаже,что не удобно.Удобства на этаже.Рядом большой молл и можно гулять насколько часов.Завтраки не понравились,лучше пройтись до молла.До аэропорта далековато,но с 3-мя пересадками можно доехать(на джипни).А такси рядом дежурят постоянно.
Ben Y. Індивідуальний мандрівник Australia, 14 квітня 2015 р.
good

staffs location close to pier
6
Good shower and fairly close to amenities
Nicko P. Індивідуальний мандрівник Philippines, 10 квітня 2015 р.
Guests Are Very Noisy

budget-friendly
4,3
The worst dormitory-type accommodation I have been to! The guests were talking and laughing so loud, even playing some loud music from their smartphones as if they do not care about the other guests who are sleeping and resting. The management does not even care if their guests are noisy. I reported it but they did not take action.
Alice W. Індивідуальний мандрівник United States of America, 24 лютого 2015 р.
Not a "Family Hotel" But Ideal for Backpackers

Staff, location, safety
8,3
I stayed at Sugbutel for one night on my way to Bantayan Island. The staff is very friendly and knowledgeable. I was taken up to my first class dorm bed promptly. I would not call this a "Family Hotel" because that implies a small place. It is ideal for backpackers and reminded me of Japanese capsule hotels. The price is reasonable for Cebu. I really liked the locker under the pillow feature. Very close to SM Cebu City, which has plenty of food options. Overall, a good place for a short stay.
Choi W. Індивідуальний мандрівник Hong Kong, 23 лютого 2015 р.
T

t
10
Leo J. Індивідуальний мандрівник Philippines, 21 лютого 2015 р.
Exceeded my expectation

cleanliness, staff, safety
9
James V. Ділова поїздка Philippines, 16 лютого 2015 р.
having fun...

clean,comfortable and accessable...
8
relaxing....
James V. Ділова поїздка Philippines, 14 лютого 2015 р.
great for business travel and budget wise.

access to any distanation around downtown.
8
good and relaxing.

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sugbutel Family Hotel СебуSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - Ванна кімнатаSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - ВітальняSugbutel Family Hotel Себу - Буфет/КафеSugbutel Family Hotel Себу - Буфет/Кафе


AS-AGWEB-3B01