Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe

Gallares Street, Тагбіларан Сіті, Танбіларан Сіті, Філіппіни

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Дуже хороший

8,0

із 277 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
8,2
Розташування
8,6
Робота персоналу:
8,0
Умови перебування в готелі/Чистота:
7,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,1
Страви/Організація харчування:
7,0
Усі відгуки (277)
Відсортувати за:
Evgeniya K. Індивідуальний мандрівник Russia, 8 березня 2013 р.
Отелб для бюджетной поездки

расположение
5,3
Выбирали этот отель по двум принципам: 1) экономное жилье, 2) близость к порту, аэропорту, автобусному терминалу. Готовились к худшему, но оказалось все вполне сносно. До поры до времени… Спустились на рецепшен, рассказали о своей беде. Нас внимательно выслушал молодой человек с дружелюбной улыбкой на лице и пообещал все исправить…. завтра! Если по делу, то напор воды жалок до безумия, завтраки в ресторане на выбор в меню сносные вполне, wifi только в лобби и ресторане, до порта 10 минут пешком, до аэропорта и автобусного терминала минут по 10 на трицикле 30 песо за 2х.И еще, сломали нож, признались, заплатили улыбчивому мальчику 50 песо и уехали себе дальше искать приключения.П.С. даже не мечтайте поплавать рядом с отелем, вам это не удастся, к сожалению
Повідомити про цей вігук
Olga A. Поїздка вдвох Russia, 29 грудня 2012 р.
Отель недалеко от порта Тагбиларана

Недалеко от порта, есть завтрак
8,7
До отеля из порта можно дойти пешком за 10-15 минут. Номер был небольшой, с маленьким окошком, из которого открывался вид на огороды и море. В номере все просто, ничего особенного. Кондиционер шумный, но на ночь мы его выключали, поэтому он нам не мешал. В стоимость номера входил завтрак в приятном кафе, могут подать филиппинский завтрак (рис и мясо) или континентальный (омлет и тосты с маслом-джемом), напитки на выбор: кофе или сок. Порции не большие, но для завтрака нормально.
Sightseeing/Attractions Tip: Если собираетесь осмотреть все основные достопримечательности Бохола за 1 день на такси, то лучше договаривайтесь на счет машины заранее, и обговаривайте фиксированную цену. Мы не договорились, попросили такси на ресепшен. В отеле нам назвали одну цену, которая вполне устроила, но таксист сказал, что стоимость поездки зависит от времени, и в итоге мы накатались на большую сумму. Если договариваться заранее на фиксированную сумму, можно сэкономить около 300-500 песо.
Повідомити про цей вігук
Seokwon I. Індивідуальний мандрівник South Korea, 2 лютого 2016 р.
Kind staff..good service..

good service, friendly staff, price
10
very friendly, kind... and good ..response for my asking... breakfast is..good.... especially... all staffs wanted to help my all asking... I really appreciate ... I stayed for 3 days.... very good...^^
Повідомити про цей вігук
Edward L. Індивідуальний мандрівник Canada, 20 грудня 2015 р.
No comments

Budget, location,cleanliness
6,7
Satisfactory ,, need improvement on water pressure and hot water
Повідомити про цей вігук
Nick M. Поїздка вдвох Australia, 27 листопада 2015 р.
Cheap place to stay.

Good food, nice veiw from room wondow and clean
6,7
My stay was good value for money but the one thing that bothered me was the shower not good pressure and water very smelly !!!! The food in the café was great you have to try the ribs ....
Повідомити про цей вігук
Gemwil M. Поїздка вдвох Philippines, 29 жовтня 2015 р.
Fine

Near malls and port.. accessible & not expensive
6,7
It was okay.. would have been better if they served breakfast earlier and that they accept credit card payments for rooms worth less than 1000pesos..
Повідомити про цей вігук
Juan C. Індивідуальний мандрівник Philippines, 6 вересня 2015 р.
Great Value for money, accessible location

Courteous staff, clean, affordable
9,3
I stayed in Sun Avenue on September 4-6, 2015. I checked around 2:30 pm since they charge for early check-in of guest(before 2pm). First thing I noticed is the cleanliness of the lobby area and the prim-ness of the receptionist(s). Everything seems clean and organized. Wifi is only available in the lobby, though. The check-in process was smooth. The room's spacious and all things were quite new and clean. Bedsheet is clean. Floor is clean. The rest room wall tiles, though, had soap/shampoo dried residue that stick on the wall (they should scrub it often). Room was generally quite beyond what I expected for a budget hotel. I really appreciate the staff. When I ask for a towel, they gladly complied in no time. The cafe personnel were also very nice and accomodating. Everybody greets and smiles when they see you. Rule is always be nice to them so they will also treat you with respect. The café is quaint and practical and comfortable. The complimentary breakfast is ok. Nothing fancy. The hotel is a short distance from the city center. Downtown is just in the corner. Very accessible. I definitely got more than my money's value. If you're into staying for the night/couple of nights (without pool amenity), this certainly fits your list. #recommended
Повідомити про цей вігук
Mona L. Індивідуальний мандрівник Philippines, 25 липня 2015 р.
Worth staying for value of money

Good location and tasty food
8
Повідомити про цей вігук
Gisselle D. Сім"я зі старшими дітьми Philippines, 18 липня 2015 р.
great location.

great location. clean
8,3
very convenient for us since we need to go to the port early. clean and well maintained
Повідомити про цей вігук
Mae C. Ділова поїздка Philippines, 17 червня 2015 р.
Good enough stay

cleanliness, accessible location and free breakfast
7,7
peaceful and clean room, but no free hotel transfer unlike the other bohol hotels w/d same rate, need to improve food taste in their free breakfast (the bacon has too much flour w/c tasted like plain fried flour, not tasted like a real bacon!)
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан СітіSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Зовнішній вид готелю Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ФойєSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - РецепціяSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - РецепціяSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - РецепціяSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВидSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВидSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Інтер’єр готелюSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - ВітальняSun Avenue Tourist Inn And Cafe Танбіларан Сіті - Вітальня


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3B07