Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sunflower Beach Resort

Umta Vaddo Main Calangute Beach Road, Калангут, Північний Гоа, Індія 403516 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/Кафе Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Вхід Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Ресторан Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/Кафе Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Інтер’єр готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/Кафе Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Інтер’єр готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Вхід Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Басейн
Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Вітальня Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Номер Люкс
Місцезнаходження Калангут Кількість номерів: 18

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Прийнятний

3,9

із 8 відгуків

0 відгуків українською

Ціна-якість:
3,5
Розташування
5,5
Робота персоналу:
4,2
Умови перебування в готелі/Чистота:
3,2
Комфортність номерів/Стандарт:
3,5
Страви/Організація харчування:
3,2
Усі відгуки (8)
Відсортувати за:
Gaurav G. Поїздка вдвох India, 3 січня 2016 р.
Ghatiyaa hotel ghatiyaa staff....
2
Unforgettable stay...
Повідомити про цей вігук
Navneet M. Група India, 4 січня 2014 р.
The hotel is good for back packers only.

Staff, location and tea.
5,3
Повідомити про цей вігук
Arijit C. Сім"я з малими дітьми India, 6 лютого 2013 р.
worst hotel service ever experienced
2,3
dirty pool with mosquitoes breeding in the pool room service is hopeless toilet was not cleaned for a single time during the stay bed sheets and pillow covers are dirty and most of them are stained the overall appearance doesn't match with the photographs provided
Повідомити про цей вігук
Shail D. Індивідуальний мандрівник India, 28 січня 2013 р.
Good Hotel

quality of rooms
5,7
Sunflower Beach hotel is a good option for group of friends to have a short stay at reasonable rates and enjoy the surrounding beaches. The hotel staff is friendly and provides good service. The quality of food could be improved with more options in the menu for the breakfast.
Повідомити про цей вігук
Ashwani K. Індивідуальний мандрівник United Kingdom, 1 січня 2013 р.
Grubby hotel on the main drag to Calangute Beach

Not much here apart from a good TV - strictly veg breakfast with v little variety or choice...
3,7
I stayed there at the height of their season - straddling the New Year... Doubtless to say that I had few options as I was booking late and basically chose it due to the pool as I thought, mistakenly, that this would put it's quality above the myriad others of the same ilk. I found the staff quite rude, the rooms very basic, they didn't clean the room or change the sheets once in the 4 nights I was there. The room was grubby and the bathroom was quite neglected though large. Avoid like the plague as it's usual clientele is out of state bachelors who come to Goa for drinking sprees.
Nightlife Tip: If you're male and don't have a female partner, all Goan nightclubs charge quite a large entrance fee to let you into their club where the male:female ratio is 30:1 or worse... and it's worse in other parts of India!
Повідомити про цей вігук
Chetana P. Сім"я з малими дітьми India, 30 грудня 2012 р.
Good location, but small rooms.

Good location, proximity to the beach
4
- It cannot be called as a beach resort. It just seemed like a hotel with rooms. - The hotel room and attached bathroom was fairly clean. But the linen used like bedsheets, towels etc were not clean, which we were prepared for, hence had taken our own bedsheets and quilts for use. - The so called pool was dirty and bad. Common areas were not well maintained and were not clean. - We did not feel like and want to stay in the so called resort for the whole day. Hence we used to get to the place to only sleep at night and be out the whole day.
Повідомити про цей вігук
Shiran F. Поїздка вдвох Sri Lanka, 28 грудня 2012 р.
Location is good but plenty of room to improve.

Location is very close to beach.
6
Location is good but plenty of room to improve. Staff has to be more customer friendly.
Повідомити про цей вігук
Gaurav G. Поїздка вдвох India, 1 січня 2016 р.
Not an a resort or a hotel it is a resturent..
2
Hotel ka owner itna cheap admi h... Guest ko attract karne k lie hotel name k bad ( with breakfast ) lagata h.. Online booking hone k bad kahta h its only a room name... Breakfast not include in this price..me bhi kahta h.. Jab guest ne breakfast kar liya tb ye kahna kitna cheap hoga... BTW.. Itna kuch ni h.. Ganda room ganda swimming pool.. Ganda staff behaviour... Sab ka sab apne Hi attitude me the unko hotel running karne ka koi experience Hi nhi h na Hi koi professional h.. Kisi ko bhi guest ki respect karna bilkul nhi aata... Swimming pool area me market k shopkeeper sham me apni apni Botel lekar aatey h or apna full enjoy krte h bina kisi k roke bina... Puri rat hotel ka gate open hota h.. Rat ko koi bhi saman apko Lena ho to apne aap bahar jakar Lana padta h.... Bahar ka koi guest apke room me agr gya to ek room ka charge or dena padta h... Hotel reception pr guest ko loote k alawa koi bhi bat nhi hoti... Thanku very much it was a unforgettable stay..
Повідомити про цей вігук
1 з 1 відгука
 

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sunflower Beach Resort Північний ГоаSunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - Зовнішній вид готелю Sunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/КафеSunflower Beach Resort Північний Гоа - ВхідSunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - РесторанSunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/КафеSunflower Beach Resort Північний Гоа - Інтер’єр готелюSunflower Beach Resort Північний Гоа - Буфет/КафеSunflower Beach Resort Північний Гоа - Інтер’єр готелюSunflower Beach Resort Північний Гоа - ВхідSunflower Beach Resort Північний Гоа - БасейнSunflower Beach Resort Північний Гоа - ВітальняSunflower Beach Resort Північний Гоа - Номер Люкс


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3A01