Кожний раз, коли клієнт фірми Agoda виїжджає з готелю, ми надсилаємо електронною поштою прохання написати відгук про перебування.Це є єдиний спосіб надсилання відгуків.Кожний відгук повинен бути затверджений групою, що відповідає за зміст, перш ніж він буде розміщений на сайті компанії Agoda. Таким чином, на відміну від багатьох інших туристичних сайтів, ВСІ відгуки на сайті Agoda, правдиві та автентичні.
Введіть нижче ваші дати для перевірки наявності вільних номерів та їх бронювання в цьому готелі

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Чанг Пхуак, Чіанг-Май, Таїланд 50300 (Перегляд карти)

Бронюйте зараз!

Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Ванна кімната Sunshine House Чіанг-Май - Вітальня Sunshine House Чіанг-Май - Пляж
Місцезнаходження Чанг Пхуак Кількість номерів: 31
Безкоштовний Wi-Fi

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки

 

Фантастичний
Ціна-якість:
9,1
Розташування
7,5
Робота персоналу:
8,8
Умови перебування в готелі/Чистота:
8,9
Комфортність номерів/Стандарт:
8,7
Страви/Організація харчування:
6,6
Усі відгуки (641)
Відсортувати за:
Olga S. Індивідуальний мандрівник Russia, 30 січня 2015 р.
спокойное место, хороший сервис

Мне понравилось дружелюбие персонала, чистота и удобное расположение
8
Я забронировала последнюю комнату, поэтому номер был на первом этаже, рядом с лифтом. Думала, что будет шумно, но ошиблась. Персонал очень любезен. Завтраки отель не предлагает, но дают бесплатно чай-кофе и бананы, кипяток всегда доступен. Есть стиральная и сушильная машина. В целом, мне понравилось, хотела продлить свое пребывание, но не смогла: мест не было.
Повідомити про цей вігук
Timur M. Індивідуальний мандрівник Russia, 2 лютого 2013 р.
Все супер

Новый отель, быстрый wi-fi, дешевая прачечная, отзывчивый персонал
9,3
Лучший отель за, в котором я был. Да, расположен не в старом городе, а за его пределами. Но до "квадрата" идти минут 5-7. Нет бассейна. Но все остальное на высоте, отель новый, построен в 2011-м. Все новое. Интернет летает, причем весь день, а не только утром. В комнате есть тумбочка с ящиком, запирающимся на ключ - т.е. фактически сейф в номере. Имеется прачечная с самообслуживанием, где стоят машины-автоматы, и за 20 бат можно постирать гору белья. Отличный персонал, на рецепшене есть девушка, хорошо говорящая по-английски. Недалеко от отеля есть 7-eleven. Также недалеко находится Central Festival (или как-то по-другому он называется, в общем из той же сети, как в Паттайе например).
Повідомити про цей вігук
Slawomir M. Поїздка вдвох Poland, 8 травня 2014 р.
swietny hotel wart swej ceny

Super pokoje, czysto, przyjazna obsluga
9
Hotel kawalek za centrum, ale jest blisko na piechote. Pokoje bardzo ladne, czyste, zadbane. Obsluga bardzo przyjazna. w okolicy mozna bardzo dobrze zjesc (street food i dobre restauracje). Jedyny mankament to oglos dziwnego zwierzecia z sasiedniej dzialki (kot?), ktory bylo slychac w nocy. Dalo sie przyzwyczaic i nie przeszkadzalo za bardzo w snie. Zdecydowanie polecam
Повідомити про цей вігук
Laura G. Поїздка вдвох Ireland, 29 липня 2015 р.
Great stay

Staff, clean room, air conditioning
8,7
Great stay. Very friendly staff with a good command of English. Clean rooms and good air conditioning. The location requires you to get a taxi to the night bizarre but it doesn't cost much.
Повідомити про цей вігук
Ngoc B. Група Vietnam, 3 липня 2015 р.
amazing, amazing, amazing

location, staff, price
10
cannot describe how much I love this place. The price was surprisingly cheap, only $15/night for a private double room with balcony which is unbelievable! It's located on a very quite street so there's no noise thus there a front yard for you to park your vehicles. Five minutes on tuktuk or red truck to get to the city centre and Maya shopping mall. It also close to a local market so there are plenty of food for you to eat at a very cheap local price. I'm highly recommend you to try the noodle restaurant near the 7/11, they only seems to be open during lunch but they have the most delicious chicken noodle ever! At night there are several food stalls selling seafood and many Thai traditional dishes too. Shopping for grocery is convenient too cuz they also have a supermarket along the road. The room is spotlessly clean and new, spacious compare to the price (they have elevator too). Although they don't have breakfast but in the morning you can have tea, coffee, fresh fruit and cookies in the lobby for free. The staffs are all helpful and sweet, very friendly though. They also helped me to arrange trips outside the city. Overall, I definitely gonna stay here again. I read a few reviews below and they said the location is a miss but I think only 5 minutes outside the centre to get cheap food, large room, quite area, it's worth the trade
Повідомити про цей вігук
Peter D. Поїздка вдвох United Kingdom, 4 червня 2015 р.
Another stay

cleanliness, location staff
7,7
Повідомити про цей вігук
Chee K. Індивідуальний мандрівник Malaysia, 31 травня 2015 р.
Simple and nice

Good locations
9,7
Nice relax
Повідомити про цей вігук
Jian J. Індивідуальний мандрівник China, 28 травня 2015 р.
nice

clean.
10
Повідомити про цей вігук
Antone H. Індивідуальний мандрівник Panama, 28 травня 2015 р.
Friendly staff good location and great deal

Value for the money, friendly staff and nice big rooms
10
My stay was wonderful. Must stay place in Chiang mai
Повідомити про цей вігук
Wanicha P. Індивідуальний мандрівник Thailand, 27 травня 2015 р.
All staffs are very nice.

Cheap. Convenience. Cleanliness.
9,3
Повідомити про цей вігук

Бронюйте зараз!

Це швидко і легко!

Sunshine House Чіанг-МайSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Ванна кімнатаSunshine House Чіанг-Май - ВітальняSunshine House Чіанг-Май - Пляж


Agoda.com є частиною Priceline Group, світового лідеру із туристичного бізнесу.

AS-AGWEB-3C03